Tam da ihtiyacım olan şey bu. Boyum 160 kilom 54 ve vermem gereken 4 kilo:))) En son 52.8 i görmüştüm ama 54 e çıkmayı başardım. 50 olmak hadefim ama hiç acelem yok aslında bir ayda bile verilebilir ama başarabilirmiyim bilmiyorum.Önümüz bayram bayram sonrası29 ekim de başlasak daha gerçekçi olmaz mı.Hem bir kez daha özgüvenimizi kaybetmemiş oluruz. Ne dersiniz???
canım şimdi ufaktan baslasak yavas yavas dikkat etsek olmazmı?
abla bencede en doğrusu şimdiden dikkat edelim çünkü psikolojik olarak bayramda yiyeceğizde yiyeceğizzz... ama yemeyelim demiyorum ama her şeyden az ve öz olarak yiyelim. bayramdan sonra başlayalım dersek olmaz baştan diyeyim neden ? şu gün bailıycam o zaman yiyemem şimdi bol bol doya doya yiyelim psikolojisine giriceğiz yalan mı ?
hosgeldin canim ne zaman istersen beklerim yarindan itibaren paylasimda bulunmaya basliyacagim.:)
vereceğiz vereceğiz bu 4 kilocuğuuu
teşekkür ederim canım takipçinim
bende bu hafta 64,40 kg başladım haftaya bakalım düşebilecek mıyım 60 kg çok zor görünüyor şimdi birde önumuz bayram :))
Canim bi 20gun icinde vericezzzz ben inaniyorum :)
kızlar umutsuzluğa kapılmakk yok sadece bayramda dikkat edin zaten et protein olduğu için kilo aldırmaz ama tabi fazlayada kaçmayınn
ama benim işim zoortatlı yemem hayatta iğreniriim ama hep önüme koyarlarr et fazla yemem ama güzel olur yani bayramda hamburger pizzaya talibimm
Kızlar bayramdan sonra başlayalım demiştim ya ben dünden başladım bile. Gayet iyi gidiyor. Böyle devam edebilirsem 1 ayda veririm ama acelem de yok yani:)))
Sizlerde ne var ne yok?
Bu arada ben geçen sene 11 kilo verdim.Bunlar son kalan kilolarım:)))
kızlar umutsuzluğa kapılmakk yok sadece bayramda dikkat edin zaten et protein olduğu için kilo aldırmaz ama tabi fazlayada kaçmayınn
ama benim işim zoortatlı yemem hayatta iğreniriim ama hep önüme koyarlarr et fazla yemem ama güzel olur yani bayramda hamburger pizzaya talibimm
Gercektenmi canim anlatsana neler yaptin:) ben 4kilo veremiom
Cağla merhaba cnm
Günde 4 dilimden fazla ekmek yemedim.
Sabahları klasik 2 dilim ekmek, domates , salatalık,peynir, yeşil çay
Öğlen ve akşam yemekte ne varsa 1 porsiyon.
Tabii akşam çay faslı yok
Tabii bu arada eğer misafirim gelmişse ya da bir yere oturmaya gitmişsem canım ne istiyorsa yedim gönlümce.Uzun ama stressiz bir süreç oldu.Şimdi kalan 4 kiloyu vericem inşallah.Busefer sabah aynen öğlen 1 dilim ekmek ve bir kase yoğurt arada 2 porsiyon meyve ve 3 adet kuru kayısı akşamda ne yemek varsa 1 porsiyon yiyorum.Bir de içtiğim sulara karbonat katıyorum sağlık için çok faydalı ama sanırım zayıflamaya da etkisi var.
En azından benim karnımda az bişii yesem bile sişkinlik olurdu.Hemen o şişkinlik yok oldu mesela.Bu bile yeter bana:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?