4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

kızlar günaydın cagla ablacım sana ayrıyeten günaydın
ben buraya üye olmadan önce şöyle geziyodum sonra bundan önceki topiği görüp dayanamayıp üye olup cevap yazdım sonra birlikte zayıflamaya başladık iyikide üye olup cagla ablamla tanıştım çünkü 2-3 günde olsa istediğim kiloya ulaştım 49 kiloda ancak bi kaç gün kalabildim sonra yavaş yavaş verdiğim kiloları almaya başladım şuan 52.5 kiloyum ve sadece bu verdiğim kiloyu bu haftayla beraber 2 haftada aldım hep dışarda yiyorum eve geç geliyorum geç gelincede geç yemek zorunda kalıyorum her gün 1 yada 2 kere mutlaka dışarda yemek zorundayım ki bu da iğrenç bir durum.. neysee gelelim demek istediğime ben yine kilo aldım ve hiç böyle olmmıştım öyle inancımı kaybettim ki nasıl böyle oldum anlayamıyorum sinirden otururp ağladım çünkü istanbula gidicem eğitimim için ve sene sonunda sergimiz ve defilemiz olucak böyle olmak istemiyorum ama galiba bu şekilde çıkıcam.. ya yeniden kendine çok güvenen dilvin olucam yada normal kilolu dilvin olarak kalıp buraya bırakıcam

Canim p.tesi seninle lahana corbasi diyetine baslucam sen birlikte yapinca guzel motive oluosun yok oyle sisko kiz olmak valla ac kaldigim gunlere acirim:)

o zaman şimdi gidip rahatlıkla hamburgerimi yiyebilirim
abla 45 olsam keşke bi anda bide hareket yapalım mı ?

abla buraya taşındığımızdan beri internet beim için sorun oldu ben nivea body yapıcam 40 dakikalık

kızlar günaydııın
sabah sabah biraz huysuzum 1 fincan bitki çayı içtim 1 küçücük peynir yedim tadına bakmak için bol su içip derse gidicem gelince lahana çorbamı içicem zaten orda 2 fincan kadar çay alıyorum
ama nedense diyete girdiğimde bende bi heyecan ayrı bi neşe olurdu o yok şimdi bende

merhabalar
konu açan arkadaşada teşekkürler..
aynı dert bendede var
1,60 boyundayım 55 kg ..
genelde 53,5 civarında seyrederdim ve o zaman bile millet bana adha fazla kilo alma derdi şuanda 55 im ve davul gibi hissediyorum ...
maalesef vucut ve kemik yapısından kaynaklamnan etli bir yapıya sahibim ve genelde belden yukarıda biriktiriyorum yağları.
belki size abartıyorum gibi gelebilir ama doğum yapmış arkadaşımdan daha çok göbeğim var ve bazen çıldırıyorum
51-52 kg benim için ideal oluyor ama 3 kg veremiyorum maalesef iradesiz biriyim...

şu sandaloz sakızı ve elma sirkesi karışımını buldum bugün kk da.
denemeyi düşünüyorum aama hiç denemiş bana arkadaş olacak biri varmı aynen benim gibi 3-4 kg zayıflamak isteyen..
haziranda nikahım var benim zayıflamam gerekiyor...

Canim ilk defa duydum onu nasil kullanilio biraz bahsedermisin?

ya ben koşuşturmadan yemek bile yemedim bu saate kadar valla elimde 2 kere poğacadan küçücük böldüm onu yedim ayıp olmasın diye birde 3 bardak çay bu kadar kızlar şimdi yeni geldim eve lahana çorbamı içiyorum sonra meyve yicem

Afiyet olsun canim bende simdi pisirdim corbami ama dahs icemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…