• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

merhaba vermiş olduğunuz çayı yarından itibaren denemeye başlıyorum inşallah rejimle birlikte çok faydasını görürüm .

Canim midende herjangi bi sorunun yok demi gastirip reflu vb. Cunku icinde maden suyu oldugi icin bu hastalari rahatsiz edebilir

bende 51 kiloyum aslında çok değil boyuma göre ama hep zayıftım,alıştım o halime.evlenince aldım kiloyu vermek istiyorum.

ben dışarda yiye yiye yine kilo aldımmm :( lahana çorbamıda içemiyorum :( biliyorum tam dayaklığım :( tartılmaya korkuyorum :( napıcam motivasyıon gitti yineeeee

abla bu konuda beni sen anlarsın çevremdekiler hep gaz veriyo sen zaten zayıfsın daha ne kdar zayıflayacaksın diye onlar böyle demese daha iyi ama diyolar işte ve regl dönemim yaklaştı kendimi tutamıyorum tatlı yemek çok iyi bişey aslında ben bunu anladım ama malesef ki ben nefret ediyorum yiyemiyorum tatlı yiyen bir insan mantıken belli bi süre sonra duruyo kilo alıcam yeter diyo veya bi tokluk hissi oluyo ama ben ekşi yiyorum yemek yiyorum abur cubur olarakta öyle ekşi yiyorum doğal olarak yedikçe yiyesim geliyo bu dönemde ama normalde çok yemek yiyen bi insan değilim

abla bu konuda beni sen anlarsın çevremdekiler hep gaz veriyo sen zaten zayıfsın daha ne kdar zayıflayacaksın diye onlar böyle demese daha iyi ama diyolar işte ve regl dönemim yaklaştı kendimi tutamıyorum tatlı yemek çok iyi bişey aslında ben bunu anladım ama malesef ki ben nefret ediyorum yiyemiyorum tatlı yiyen bir insan mantıken belli bi süre sonra duruyo kilo alıcam yeter diyo veya bi tokluk hissi oluyo ama ben ekşi yiyorum yemek yiyorum abur cubur olarakta öyle ekşi yiyorum doğal olarak yedikçe yiyesim geliyo bu dönemde ama normalde çok yemek yiyen bi insan değilim
Aburcubur olarak bile eksi yemen cok ilginc canim ben bugun cok dusundum tam boyle sismN degilim ama zayifta degilim boyle incecik bacaklsrim olsun istiorum yani istefigim vucud bu degil o ujzden milleti takmicam artik.

Aburcubur olarak bile eksi yemen cok ilginc canim ben bugun cok dusundum tam boyle sismN degilim ama zayifta degilim boyle incecik bacaklsrim olsun istiorum yani istefigim vucud bu degil o ujzden milleti takmicam artik.

abla benimde öyle olsun istiyorum böyle incecik kollarım incecik karnım eğildiğim zaman bile hiç olmıycak karnım böyle herkes imrenicek ama motivasyonumu kaybettim

caglg2525 bu konuyu açtıktan sonra kaç kilo verdin öğrenebilir miyim ?

Back