• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ben annem lahana sarması yapmştı kalanları attırmadım zaten hazır haşlanmıştı bende doğradım onları 1 tane soğan 2 tane büyük acı biber doğradım üzerini geçmicek kadar su koydum ayrı bi tavada 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı ve azıcık salçayı kavurup üzerine dötüm bol baharat attım ve birde knorrun tavuk bulyonu 40 dadika kısık ateşte pişti harikaaaa olduuu :D ama ben baharatını bol attım

evet yoktu ama zeytinyağı hazmı kolaylaştırır hemde yarım tencere çorbaya 1 yemek kaşığı attım çok az yani belli bile olmuyo

ben lahana çorbasıyla kilo vericem sabah içtim bide akşam yatarken içicem normal yiyeceğim şeyleri yiyorum yinee ben
diyete girmedim

bugün malesef bulamadım burda aktar kadıköyede gitmeye feci üşeniyorum :/ bende o sodali çayi yapayim bari :/ yalnız içine normal yeşilçay katsam olur mu bergamut yerine menüme gelince
sabah
yarım dilim ekmek
domates salatalık yarım elma çok azda ekmeğime bal sürdüm
öğle
salata , naneli yoğurt çorbası
ara
kinder pinqui ( 135 kalori )
3 adet eti form mısır patlaklı
akşam
yoğurtlu ıspanak
yarım armut

Son düzenleme:
bugün malesef bulamadım burda aktar kadıköyede gitmeye feci üşeniyorum :/ bende o sodali çayi yapayim bari :/ yalnız içine normal yeşilçay katsam olur mu bergamut yerine menüme gelince
sabah
yarım dilim ekmek
domates salatalık yarım elma çok azda ekmeğime bal sürdüm
öğle
salata , naneli yoğurt çorbası
ara
kinder pinqui ( 135 kalori )
3 adet eti form mısır patlaklı
akşam
yoğurtlu ıspanak
yarım armut

Tabiki olur canim benim