kızlaaaar :) bir çay buldum bence bunu yapalım http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html süper okudum çoğunu tek yapmamız gereken aktardan almak bunlarıı :) hep birinden 250 gr alsak en fazla 20 tl tutar :)
çok fazla kişi yapmis canım birkacına dokunmus sadece bayağı etkili duruyor cezbetti benicanim bu kadar ot acaba,zararli olurmu die korkuorum ?
çok fazla kişi yapmis canım birkacına dokunmus sadece bayağı etkili duruyor cezbetti beni
sen bilirsin tabiki canım ben yarın aktara gidip alıyorum ben yararını görürsem sende yaparsın :) bu çay tatlı ihtiyacını azaltıyormus ki benim azalırsa zaten direkt kilo verebilirim çünkü acayip tatlı yiyorum :/Bilemedim simdi canim
sen bilirsin tabiki canım ben yarın aktara gidip alıyorum ben yararını görürsem sende yaparsın :) bu çay tatlı ihtiyacını azaltıyormus ki benim azalırsa zaten direkt kilo verebilirim çünkü acayip tatlı yiyorum :/
7 :/ hazırlıktayım canım dahacanim senin kac kilo fazlan vardiki? Bide yedi tepede ne okuosun?
7 :/ hazırlıktayım canım daha
sen nerde okuyosun :)
62,63 bazen 60 kiloyum zaman zaman değişiyo neye göre bir iki kilo oynuyo anlamıyorum çiş filan yapınca herhalde ağırlık gidiyo :) ben anladımki bu kilolarda kalcam 59 bile olsam yeter psikolojik işte 60 la başladımı sinir oluyorum
pardon canım görmedim ya :) ataturk uni. çok guzelmis diye duydum bölümün ne :)Yazdim yaa canim sanirim girmedin erzurumda ataturk universitesinde okuyorum.
pardon canım görmedim ya :) ataturk uni. çok guzelmis diye duydum bölümün ne :)
evet öyleymiş çok güzel ya :) başta devlet olmasıda büyük avantaj zaten :) masallah ya süper çift diploma Allah kolaylık versinCanim kocaman bi kampusu var bi cok uniden cok daha biyuk bi kampus ben fen.bilgisi ogretmenligi okuom 3.sinif bide ataturk universitesi acik ogreyim fakultesindende ayni anda isletme okuyorum oda 1.sinif
canim sabah uyaninca tuvalete gidip tartil o senin gercek kilon:)
evet öyleymiş çok güzel ya :) başta devlet olmasıda büyük avantaj zaten :) masallah ya süper çift diploma Allah kolaylık versin
:)
ben geldiiiiiiiim lahaana çorbamı yaptım şimdi ocakta bakalım tadı nasıl olucak
bu arada ben bi yerde bi yemek yedim inanır mısınız hala midemdeler cuma gününden bu yana ya yok olmuyo sindiremiyorum annemle yemiştik annemde öyle oldu birde bi göbek çıktı en çok ona sinir oldumama nasıl oldu bilmiyorum çok rahatsızım hiç bişey fayda etmiyoooo
maalesef ideal kilo ya yaklasmak cok zor oluyor.
canım ama sonunda çok güzel olacak onu düşün :) ben tıp okucam o yuzden çift diploma imkansızCanim.inan cok.zorlaniorum.istersen sende cift bolum.okuyabilirsin ama inan cok.zor.bide ben fazldan kpss kursuna gidiorum.bazen.aglayasim gelio derslerden dolayi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?