4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

canim senin kac kilo fazlan vardiki? Bide yedi tepede ne okuosun?

62,63 bazen 60 kiloyum zaman zaman değişiyo neye göre bir iki kilo oynuyo anlamıyorum çiş filan yapınca herhalde ağırlık gidiyo :) ben anladımki bu kilolarda kalcam 59 bile olsam yeter psikolojik işte 60 la başladımı sinir oluyorum

canim sabah uyaninca tuvalete gidip tartil o senin gercek kilon:)

pardon canım görmedim ya :) ataturk uni. çok guzelmis diye duydum bölümün ne :)

Canim kocaman bi kampusu var bi cok uniden cok daha biyuk bi kampus ben fen.bilgisi ogretmenligi okuom 3.sinif bide ataturk universitesi acik ogreyim fakultesindende ayni anda isletme okuyorum oda 1.sinif

Canim kocaman bi kampusu var bi cok uniden cok daha biyuk bi kampus ben fen.bilgisi ogretmenligi okuom 3.sinif bide ataturk universitesi acik ogreyim fakultesindende ayni anda isletme okuyorum oda 1.sinif
evet öyleymiş çok güzel ya :) başta devlet olmasıda büyük avantaj zaten :) masallah ya süper çift diploma Allah kolaylık versin
:)

evet öyleymiş çok güzel ya :) başta devlet olmasıda büyük avantaj zaten :) masallah ya süper çift diploma Allah kolaylık versin
:)

Canim.inan cok.zorlaniorum.istersen sende cift bolum.okuyabilirsin ama inan cok.zor.bide ben fazldan kpss kursuna gidiorum.bazen.aglayasim gelio derslerden dolayi:)

ben geldiiiiiiiim lahaana çorbamı yaptım şimdi ocakta bakalım tadı nasıl olucak
bu arada ben bi yerde bi yemek yedim inanır mısınız hala midemdeler cuma gününden bu yana ya yok olmuyo sindiremiyorum annemle yemiştik annemde öyle oldu birde bi göbek çıktı en çok ona sinir oldum ama nasıl oldu bilmiyorum çok rahatsızım hiç bişey fayda etmiyoooo

maden suyu ic bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…