- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
CNim boyle biraz baskici bi diyet ekmek yok meyve falanda yok baklagil yok brnde lokantaya gidip oglede izgara cesitleri yedim:)
oleyyyy cok mtlu oldum seninde katılmana yarın büyük gün bu hafta tıka basa yedim ki yarın hiç bişeye heveslenmiim ama 10 gün allah izin verirse bırakmayacam:) sadece 10 gün yapacam ve bitecek:) sonu büyük bi mutluluk olacak insallah:)
kızlar merhaba hrkese kusura bakmayın hala bilgisayarım yok gelmedi
bugün 2 yumurta haşlama yumurta yedim biraz domatesle öğlenn 1 avuç kadar tavuk eti yedim yine domatesle
bu diyette yeni olduğum için biraz açım şuanşimdi de kalkıp sodalı form çayımı yapıcam
abla bide ben ne yiyeceğimi bilmiyorum acaba bunu yesem diyetim bozulur mu falan
şimdide küçük bi tabak kavurma yedim daha çayımı yapamadım ocakta sıra bana gelmedi
abla bizimkilerde benim en sevdiğim şeyleri getirmişler tamdaama zayıflayacağıııız kesin ve net.
çok teşekkür ederim canım.iki aydır diyetteyim güya.ama bir arpa boyu yol gidemedim bıraktım.ama yine de kk'ya bakıyorum her gün.bu sıralar laptopum bozuk.girmekte sıkıntı çekiyorum.kendime düzgün bir topik de bulamadım .offfff!!!!Canim bir litre suyu kaynatacaksin ve icine karanfil yada tarcin.da atabilirsin su kaynsyinca icine iki tane poset yesil cay at rengi cikinca icinden cikar onlari sonrada yarim limonu icine sik sonra kabugunu da suyun icine at 2dakika sonra cikar icinede bir sise maden suyu dok onu o gun bitireceksin gunluk iceceksin ve duzenli icmen cok onemli.
çok teşekkür ederim canım.iki aydır diyetteyim güya.ama bir arpa boyu yol gidemedim bıraktım.ama yine de kk'ya bakıyorum her gün.bu sıralar laptopum bozuk.girmekte sıkıntı çekiyorum.kendime düzgün bir topik de bulamadım .offfff!!!!
aha da o benim işte
millet ondörtleri yirmidörtleri veriyo ben bi dördü veremiyorum
bu sabah tartıldım..61.4 le başladım..yanlız bu 10 günlük diyeti değilde ayça kayanın listesi var bende onu uygulayacağım..kilo vermek ve devamında almamak için dengeli bir beslenme programı uygulayacağım..
menü paylaşacakmıyız..
sabah:
1 yumurta yedim..
1 dilim tam buğday ekmeği..
3 parmak kadar beyaz peynir..
2 minik yeşil zeytin..
öğle..
et haşlama
3 kaşık yoğurt.
salatada yapmam gerekti ama yapmaya vaktim yoktu..
ve ince dilim tam buğday ekmeği..
ara..
1 tane golden elma yedim..
akşam belli değil..
buraya yazmak iyi geldi..
aynen yaaaaaaaaaa!!!!!!! nefret geldi vallaaaa!!! bırak vermeyi,almaya başladım! ne trajikomik!!!aha da o benim işte
millet ondörtleri yirmidörtleri veriyo ben bi dördü veremiyorum
sağol canım.ne iyi olur yaaaCanim istiosan katilabilirsin bize.
sağol canım.ne iyi olur yaaadesteğe,paylaşıma ihtiyacım var ben de burdayım artıııkkk
merhabaaaa ben geldiimmm
evet bugün yine aynıı yediklerim 2 yumurta öğlen ve akşamda salata tavuk eti ızgara (tost makinesinde)
ve regl oldum şiştim10 boyunca tartılmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?