4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

bu sabah tartıldım..61.4 le başladım..yanlız bu 10 günlük diyeti değilde ayça kayanın listesi var bende onu uygulayacağım..kilo vermek ve devamında almamak için dengeli bir beslenme programı uygulayacağım..
menü paylaşacakmıyız..
sabah:
1 yumurta yedim..
1 dilim tam buğday ekmeği..
3 parmak kadar beyaz peynir..
2 minik yeşil zeytin..

öğle..
et haşlama
3 kaşık yoğurt.
salatada yapmam gerekti ama yapmaya vaktim yoktu..
ve ince dilim tam buğday ekmeği..

ara..
1 tane golden elma yedim..

akşam belli değil..
buraya yazmak iyi geldi..

kızlar merhaba hrkese kusura bakmayın hala bilgisayarım yok gelmedi
bugün 2 yumurta haşlama yumurta yedim biraz domatesle öğlenn 1 avuç kadar tavuk eti yedim yine domatesle
bu diyette yeni olduğum için biraz açım şuan şimdi de kalkıp sodalı form çayımı yapıcam

Canim insanin gozu doymuyor diyette olunca bugun aksam menusu olarak izgara balik ve salata yedim suan tokum ama acikirim heralde hele bugun bi yere gittim orada waffle yediler resmen gozum kaldiiii:) ama bugunu hic kacamaksiz atlattim kaldi 9gunnn:)

abla bide ben ne yiyeceğimi bilmiyorum acaba bunu yesem diyetim bozulur mu falan
şimdide küçük bi tabak kavurma yedim daha çayımı yapamadım ocakta sıra bana gelmedi
abla bizimkilerde benim en sevdiğim şeyleri getirmişler tamda ama zayıflayacağıııız kesin ve net.

canım dayan haftaya persembeye sakla kendini sen yurttamı kalıosun?sebze ye ama mesela pateteli bişi yeme kabak patlıcan meyve ayran süt tatlı yeme tamam cok sıkma kendini benimde elim cikolatalara gidio tekrar geri cekiom içim gidio:)

kızlar 12 gündür oruçluydum bugün bitti ve aranıza döndüm ve 62 kilo olarak açken olan kilom bende diyet yapmak istiyorum keisn çzüm oluyormu acaba bu 10 gün lük diyet...

evet günaydın gitmeden derse yazayım dedimm
şimdi 2 haşlama yumurta mı yiycem domatesimle ve derse gidicem ders arasındada normal çay içicem bugün geldikten sonrada sodalı çayımı içicem :)
hayır abla yurtta kalmıyorum ailemle yaşıyorum :)

çok teşekkür ederim canım.iki aydır diyetteyim güya.ama bir arpa boyu yol gidemedim bıraktım.ama yine de kk'ya bakıyorum her gün.bu sıralar laptopum bozuk.girmekte sıkıntı çekiyorum.kendime düzgün bir topik de bulamadım .offfff!!!!

aha da o benim işte
millet ondörtleri yirmidörtleri veriyo ben bi dördü veremiyorum

Canim istiosan katilabilirsin bize.

dün akşam tavuk göğsü ve salata yoğurt yedim..

gelelim bu güne..
sabah
2 yumurta
1 bardak yyağlı süt..
2 parmak peynir..
3 adet minik salam..

öğle
dışardaydım ızgara tavuk göğüs
kıvırcık salata
2 dilim ekmek ..
1 bardak ayran ..

ara
1 golden elma
1 minik salam..

akşam
az tavuk göğsü ızgaram var istemeden üst üste bu öğünler oldu
yanında salata
ve 3 kaşık yoğurt yiyeceğim..
.su günde 3 litre kadar tüketiyorum..
spor twister da 200 adet ve adı sayarım var şimdilik günlük 7 adım atmaya çalışıyorum..

merhabaaaa ben geldiimmm
evet bugün yine aynıı yediklerim 2 yumurta öğlen ve akşamda salata tavuk eti ızgara (tost makinesinde )
ve regl oldum şiştim 10 boyunca tartılmıycam

merhabaaaa ben geldiimmm
evet bugün yine aynıı yediklerim 2 yumurta öğlen ve akşamda salata tavuk eti ızgara (tost makinesinde )
ve regl oldum şiştim 10 boyunca tartılmıycam

canim sendede halsizlik oldumu bende cok oluo bide goz altlarimda coktu etraftaki herkes bana cok kizmaya basladiki su halibe bak die zaten inceciksin ne diyeti die ama ben birakmadim goz altlarin cokmus rengin sararmis diyince biraz cekindim ne yalan.soyleyeyim:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…