• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

merhaba bende gitmeyen 4 kilodan şikayetçiyim..aranıza katılmak isterim..kurallarınız varmı ve neler..motivasyona ve desteğe ihtiyacım var..

merhaba bende gitmeyen 4 kilodan şikayetçiyim..aranıza katılmak isterim..kurallarınız varmı ve neler..motivasyona ve desteğe ihtiyacım var..

hosgeldin canim p.tesileri kilo bildirimizi yapioz bide.sart degil ama kalori sayioduk simdiye kadar ama dilvin arkadasla ben forumda buldugumuz 10gunluk bi diyet var onu uygulayacagiz p.tesi bi kac sayfa once yazmistim istersen sende inceleyip p.tesi bizimle ona baslayabilirsin ayrica yine bi kac sayfa once bi sodali cay tarifi verdim hergun duzenli onu yaparsan eminim cok faydasini gorursun cok opuldun...:)

günaydın kızlar sabah yıne şişmiş bir şekilde uyandım nedir bendeki bu ödem meselsi anlamadım gitti.Okula gelince içerde giydiğim ayakkabılar ayagıma zor gırdı kızlar bu yuzden son 1 haftadır kıloda veremedım offf ıyıce canım sıkılmay basladı ınanın çok üzgünüm o kadar çaba sarf edıyorum sonuca bakın :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

günaydın kızlar sabah yıne şişmiş bir şekilde uyandım nedir bendeki bu ödem meselsi anlamadım gitti.Okula gelince içerde giydiğim ayakkabılar ayagıma zor gırdı kızlar bu yuzden son 1 haftadır kıloda veremedım offf ıyıce canım sıkılmay basladı ınanın çok üzgünüm o kadar çaba sarf edıyorum sonuca bakın :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Canim bi kac sayfa once bi diyet programi paylastim istersen onu bi incele p.tesi ona baslicam bide onu deneyelim istersen canim.

Kizlar yarin tam gaz diyete basliyorum bu hafta biraz kacirdim ama bu hafta daha siki tutucam bu isi:)

Canim p.tesi kilo guncellemesi yapacagiz zaten p.tesi yine tam gaz bu hafta cok dikkat ederek diyet yapacagiz onumuzdeki hafta en az bir kilo bekliorum herkesten:-)

Canim p.tesi kilo guncellemesi yapacagiz zaten p.tesi yine tam gaz bu hafta cok dikkat ederek diyet yapacagiz onumuzdeki hafta en az bir kilo bekliorum herkesten:-)
merhaba canım.bu sodalı yeşilçaylı içecek nasıl yapılıyor,ne kadar içiliyor günde?

merhaba canım.bu sodalı yeşilçaylı içecek nasıl yapılıyor,ne kadar içiliyor günde?

Canim bir litre suyu kaynatacaksin ve icine karanfil yada tarcin.da atabilirsin su kaynsyinca icine iki tane poset yesil cay at rengi cikinca icinden cikar onlari sonrada yarim limonu icine sik sonra kabugunu da suyun icine at 2dakika sonra cikar icinede bir sise maden suyu dok onu o gun bitireceksin gunluk iceceksin ve duzenli icmen cok onemli.

hosgeldin canim p.tesileri kilo bildirimizi yapioz bide.sart degil ama kalori sayioduk simdiye kadar ama dilvin arkadasla ben forumda buldugumuz 10gunluk bi diyet var onu uygulayacagiz p.tesi bi kac sayfa once yazmistim istersen sende inceleyip p.tesi bizimle ona baslayabilirsin ayrica yine bi kac sayfa once bi sodali cay tarifi verdim hergun duzenli onu yaparsan eminim cok faydasini gorursun cok opuldun...:)

tamam canım pazartesi kilomu bildiriyorum..sodalı çay tarifini aradım görmedim :( kaçıncı sayfada acaba...10 günlük diyet listenize bakıyorum..banada uyarsa tamamdır..

kızlar daha önce diger grubumdaki arkadaslara söylemiştim burdan size de söyleyeyim onu yapalım birlikte daha önce burada zayıflma kürlerinde okuyup denedigim bi kür vardı o zaman hiç diyet yapmadan haftada 1 kilo vermiştim ama hergün düzenli kaynatılıp içilmesi gereken bi kür bu:) hemen size kürü anlatiim kürün adı sodalı form cayı öncelikle bir litre suyu kaynatıosunuz isterseniz içine tarcın ve karanfil atabilirsiniz (bence atmalısınız da hem faydalı hemde tarcın tatlı istegini alıo:)) sonra su kaynayınca içine iki poset yesil çay atıosunuz (favorim bergamotlu yeşil cay) rengi cıkınca içinden cıkarıosunuz daha sonra içine yarım limon sıkıp kabugunu da içine atıosunuz 2 dakika sonra cıkarıosunuz en sonda içine bi şişe maden suyu döküosunuz gün boyunca içip bitiriosunuz sıcak soguk içmeniz fark etmez... benim okulum oldugu için aksamları kaynatıp içip bitiriodum ama gercekten işe yaramıstı ama sureklilik sart kızlar hepiniz cok opudunuz:)

buldum..tamam ..10 günlük diyette protein ağırlıklı bana uyar..pazartesi başlayalım bakalım..:9:

buldum..tamam ..10 günlük diyette protein ağırlıklı bana uyar..pazartesi başlayalım bakalım..:9:

oleyyyy cok mtlu oldum seninde katılmana yarın büyük gün bu hafta tıka basa yedim ki yarın hiç bişeye heveslenmiim ama 10 gün allah izin verirse bırakmayacam:) sadece 10 gün yapacam ve bitecek:) sonu büyük bi mutluluk olacak insallah:)

Canim bugun incele cunku yarin baslyacagiz.

canım benım o dıyete uymam ımkansız öğleyin işyerinde yiyorum yemegımı bazen kahvaltımı da orda yapıyorum bana hiç uymaz.Evden birşeyler götüreyım desem işyerım oyle bır ortam degıl.Bu 10 günlük diyeti uygulaycak olanlara başarılar inş 10 gunun sonunda ıstedıgınız kıloya ulasırsınız.

canım benım o dıyete uymam ımkansız öğleyin işyerinde yiyorum yemegımı bazen kahvaltımı da orda yapıyorum bana hiç uymaz.Evden birşeyler götüreyım desem işyerım oyle bır ortam degıl.Bu 10 günlük diyeti uygulaycak olanlara başarılar inş 10 gunun sonunda ıstedıgınız kıloya ulasırsınız.

saol canım sende haklısın bende okuyorum okulda zor olacak ama idare edecem yani kendimi zorlayacgım

Back