- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık bişey yapalıııımmmm((
kızlar yavaş yavaş yorulmaya basladık degilmi dietten biraz bitki çayları içmeye mi başlasak yada zayıflama kürü olark birsey önerebilecek kimse var mı?
kızlar yavaş yavaş artık dayanamıyorum eski iradem kalmadııı![]()
ben günde 1 kere yeşil çay içiyorum.gördüğüm üzere herkeste bi iradesizlik başlamış bende oldugu gibi. bu hafta yediklerime hiç dikkat etmedim verdiğim kilonun 1ini geri almış olabilirim kızlarartık kahvaltıyla yesıl cay ıccem gun ıcınde 2-3 fincan içmeyi planlıyorum :) onun dışında 5i bi arada poşet çaylardan deniycem bakalım hiç sevmiyorum tadını kokusunu ama hadi bakalım dayanıcaz
![]()
Ben de tartıldım.
Boyum 1.72 kilo 75 olmuş![]()
kızlar daha önce diger grubumdaki arkadaslara söylemiştim burdan size de söyleyeyim onu yapalım birlikte daha önce burada zayıflma kürlerinde okuyup denedigim bi kür vardı o zaman hiç diyet yapmadan haftada 1 kilo vermiştim ama hergün düzenli kaynatılıp içilmesi gereken bi kür bu:) hemen size kürü anlatiim kürün adı sodalı form cayı öncelikle bir litre suyu kaynatıosunuz isterseniz içine tarcın ve karanfil atabilirsiniz (bence atmalısınız da hem faydalı hemde tarcın tatlı istegini alıo:)) sonra su kaynayınca içine iki poset yesil çay atıosunuz (favorim bergamotlu yeşil cay) rengi cıkınca içinden cıkarıosunuz daha sonra içine yarım limon sıkıp kabugunu da içine atıosunuz 2 dakika sonra cıkarıosunuz en sonda içine bi şişe maden suyu döküosunuz gün boyunca içip bitiriosunuz sıcak soguk içmeniz fark etmez... benim okulum oldugu için aksamları kaynatıp içip bitiriodum ama gercekten işe yaramıstı ama sureklilik sart kızlar hepiniz cok opudunuz:)
arkadasım sende kesin olarak katılıomusun birinci sayfya adını ekliim seninde:)
canım benide ilk sayfaya ekleyebilirmisin kesin sizinleyim
canım baslangıc kilogramını ve simidki kilogramını yazarmısın?
kızlar az önce diyet listeleri bölümünde bi arkadasın yazdıgı yazıdan alıntı yaptım cok hosuma gitti 10 günde 8 kilo yazmıs bizde 8 kilo gitmez ama 4 kilo gider:) lütfen birirleri bana arkadas olsun bu carsamba baslayalımmm lütfennnn:)
Yemeniz gerekenler
her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze (patlicak kabak patates ,beyaz lahana , havuc pancar disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadece kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar
doktor yemeklerden sikilirsan az hakiki zeytin yagiyla ama cok az miktarda yağda da yiye bilirsin ama her zaman deyil mesela 10 gunluk diyetde 2 kere mesela yumurta ve domatesi menemen yapip degisik bir menu olsun diye yiye bilirsin dedi fazla kullanmamaya dkkat etin sadece 1 tatli kasigi yagda
asla yememeniz gerekenler
baklagiller tahil urunleri
alkollu icecekler
fistik cerez urunleri
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok
diyetin puf noktalari --- ne kadar cok yerseniz o kadar cok kilo verirsiniz bunu unutmayin
yemekten 30 dk once su icilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda icilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
gunde en az 5 ogun yememelisiniz caniniz cekmese bile bu diyetde ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz
bu diyet yaptiktan sonra asla yeniden tekrarlamayin 2 ay aradan sonra aynisini yapa bilirisiniz eger diyeti bozduysaniz ve yeniden baslamak istiyorsaniz 1 hafta aradan sonra baslayin ...
Kizlar bu diyet size sacma gele bilir ama ben o haldeydim ki yapacak baska seyim kalmadi diyet cok zor gerekirse kusduracak tiksindirecek her gun haslanmis yumurta ve tavuk yemekten ama inanin ki annem sayesinde bunu basardim 10 gun benim icin bu sebzelerden cesit cesit yemekler hazirladi ki men bunalmim yapim diye ve her gun tartiya cikmadim bir basta bir de sonra ciktim inanin ki tam 8 kilo diyet esnasinda verdim ve diyeti yapali 1 sene oldu 1 kilo bile almadim diyet sonrasinda da vermeye basladim yapmadigim halde ... sadece 10 gun dayanacaksiniz ve sonuc inanin muhtesem ben ne diyetisyenim ne de uzman yani musteri toplamak icin reklam fln etmiyorum ben denedim faydasini gordum sizde deneyin istiyorum
kızlar neden kımse bıldırım yapmadı bu saate kadar bırakmayalım kendımızı diyecegım ama soyleyene bakın bu hafta kılo veremdım 56.5 ım hala .gecen hafta oructum sanırım o yuzden veremedım![]()