• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ilk girişte şifre falan yazarken oturumu sürekli açık tut gibi birşey olması lazım onu işaretle bakalım..
var öyle birşey haklısın ama ben de ayarlı olduğu için şu an hatırlayamadım, girdim çıktım siteye ama göremedim, sanırım önceden ayarlı diye.

anladım canım, sagolasın. simdi gene baktım ama bulamadım.

kızlar ben bugün biraz rahatsızdım ve uyudum hemen hemen tüm gün.

waffle (4 adet)
sıcak cikolata (1 bardak)
kesme aşı

total; 1004 kcal

slm kızlar düğünümüz oldu bitti cok yoruldum :)topuklu ayakkabılarla ayakta durmak 6 saat zulümdü bana:) tabi bol bol kalori harcadım dügünde yaklasık 2 saat göbek attım tabi kınadada öyle:)bu arada yarın sabah kilo bildiririmimiz var bu sefer kilo verdim sanki:) yarın yazacagım size kilomu :)yarın hep bilikte 2. haftayı dolmus oluoruz birlikte nice incecik günlere cok opuldunuz:)

selam millet..

bu gece yemekli düğündeydik..
ne kadar az yesem de yediklerim hep kalorili şeylerdi..bu yüzden sanırım bugün 1500 kaloriyi aştım:26:
napayım arada mecburen oluyor böyle istenmeyen kaçamaklar..
benim tartılma günüm salı sabahı..salıdan salıya...

bu sefer de ben fazla veremedim gibi ..bakalım.olsun devammm:24:

günaydın kızlar
ilk bildirimi ben yapayım
gecen hafta 57.6 geliyordum bugun sabah itibariyle 56.5 geliyorum bu haftakı skorum 1kilo 100 gr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben kalorı sayımı yapmıyorum ortalama 1100 1200 kl alıyorum gunluk

hadı bakalım herkesten guzel haberler beklıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ilk bildirimi ben yapayım
gecen hafta 57.6 geliyordum bugun sabah itibariyle 56.5 geliyorum bu haftakı skorum 1kilo 100 gr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben kalorı sayımı yapmıyorum ortalama 1100 1200 kl alıyorum gunluk

hadı bakalım herkesten guzel haberler beklıyorum

süperrrrr kutlarım şekerim..:46::46:
devamını bekleriz giden kilolaların..:34:

ben de yarın sabah tartılıcam.:18::18::27::27:

kızlar bende 500gr verdim 58.9 dum artık 58.4 um yavas verom ama her hafta gitmeside guzel oluo sizlerinde bildirimlerinizi bekliorum anasayfayı yeniden güncellemek için:)

kızlar bende 500gr verdim 58.9 dum artık 58.4 um yavas verom ama her hafta gitmeside guzel oluo sizlerinde bildirimlerinizi bekliorum anasayfayı yeniden güncellemek için:)

benımde hızlı verdıgım soylenemez canım reglım bıttııgı ıcın bu hafta bıraz cok verdım gecen hafta da 400 gr cık vermıstım dengelenmıs oldu boylece:46::46::46::46::46:

Kızlar selamm :) son 3 günki kıtlıktan cıkmış gibi yemem dışında sanırsam 1 kilo vermişim ama tam emin değilim elektronık tartımızn pili bitti. normalda 1 kilo eksik gösteriyo normal artımız. ve bunda 55,5 cıkıyorum ama sanırım 57 olmuşum gecen hafta 58 dim. tamda emin değilim vermemiş olabilirim bu hafta pil alıncak bugun elektronık tartımızdan tartıldıgımda gercek sonucu yazarım ama umarım vermişimdir. Bide ben sizden farklı olarak diyet yapıyorum. kalori saymıyorum. kahvaltımı normal yapıyorum 1 dilim çavdar ekmegiyle balından reçeline zeytininden kaşarına her şeyden az yiyorum. Nede olsa en önemli öğün kahvaltı ve şekersiz çay içiyorum. öğlense salata ve yogurt ikilisini tercih ediyorum yada susuz sebze yemeği(çünkü suyunda bolca kalori varmış) ve yogurt oluyo. Akşamsa gene salata ve yogurt olmadı 1 kase çorba ve yogurt yiyorum. Kızlar Umarım herkes vermiştir bol bol kilocuklar :)

sonucumu yazayım kızlar ben sadece bu hafta 100 gram vermişim :( ama bu hafta dedim ki bolca hareket yapıcaksın ve istediğin görünüme kavuşucaksın ve bugünden başlayarak hareket yapmaya başladım evde nivea body ile dinamik sabahları indirdim yaptım bu gün. ve ders arasında da durmadım ayağa kalkıp durdum 5 dakikada 5 dakikadır :D ama kızlar bi düşünsenize sadece birkaç hafta zorlanıcaksınız sonrası ise istediğiniz siz olucaksınız çevrenizdekiler ne kadar zayıflamışsın sen dediği zaman ki mutluluğunuza deymez mi ?

arkadaslarım ben bircok defa diyet yapmıs biraz dayanmıs sonra pes etmiş pişman olup tekrar baslamıs bırakmıs biriyim. yani bir cok defa diyet yapıp bıraktım :)yazın kilo verdim kısın aldım yani bu hep böyle kısır döngü gibi devam etti bu sefer yaz bitti ama ben diyetime devam etmek istiyorum ve bu iş tek basıma olmuyor kendime istikrarlı yol arkadaşları arıyorum.ben 59 kiloyum 55 olsam cok ii olur bana destek olup gün içinde en az bir defa girip paylasım yapabilecek arkadaslarımı bekliorum.şimdiden herkese teşekkür ederim hıı bide yöntem olarak kalori saymayı düşünüyorum bide jillian diye bi kadının 30 günlük bi spor programı var onu uygulamayı düsünüyorum ... birbirimize destek olacagımız arkadaslarımı bekliorum. kızlar her zaman herkese kapımız acık biz 29 ekimde basladık ama sonra dan gelmek isteyen varsa beklerim direk son sayfaya gelip yazmaya baslayabilirler ilk sayfayı sürekli güncel tutacagım ilk sayfadaki bu yazıyı okumaniz yeterli olacaktır simdiden hepinize incecik olmak dileğiyle keyifli paylasımlar diliorum:)

isim............başlangıc kg

cagla2525.........59.2.....58.9

güldanem_17.....63,8.....65

epicdeath..........55.........55

deniz_güneş.......63........62.2

absolut.............60,6.......61.1

yasemin8085.....66.4.......65.7

herkimsesanane..60..........58

dilvin.................52.1......50.8

merhaba ben konunuzu biraz geç gördüm ama sizlere katılmak istiyorum.30 yaşındayım 1.65 boyum kilom 59 4 kilo vermek çok istiyorum.kilo bildirimlerinizi hangi gün yapıyorsunuz.haftanın 3 günü fitness yapıyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 1 hafta oldu başlayalı ama devam etmek niyetindeyim.herkese motivasyon dolu günler diliyorum

merhaba ben konunuzu biraz geç gördüm ama sizlere katılmak istiyorum.30 yaşındayım 1.65 boyum kilom 59 4 kilo vermek çok istiyorum.kilo bildirimlerinizi hangi gün yapıyorsunuz.haftanın 3 günü fitness yapıyorum ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 1 hafta oldu başlayalı ama devam etmek niyetindeyim.herkese motivasyon dolu günler diliyorum

canım hosgeldin her p.tesi kilo bildirimi yapıoruz bugun 2. haftamız doldu merak etme cok yol kat etmiş sayılmayız(mesela ben 800gr verdim daha:) masallah cok güzel spor yapıosun biz pek yapamıoz grupcak:) ama az oz ve yvas yavas kendimizi yormadan kalori sayarak diyet yapıoruz:)

sonucumu yazayım kızlar ben sadece bu hafta 100 gram vermişim :( ama bu hafta dedim ki bolca hareket yapıcaksın ve istediğin görünüme kavuşucaksın ve bugünden başlayarak hareket yapmaya başladım evde nivea body ile dinamik sabahları indirdim yaptım bu gün. ve ders arasında da durmadım ayağa kalkıp durdum 5 dakikada 5 dakikadır :D ama kızlar bi düşünsenize sadece birkaç hafta zorlanıcaksınız sonrası ise istediğiniz siz olucaksınız çevrenizdekiler ne kadar zayıflamışsın sen dediği zaman ki mutluluğunuza deymez mi ?

geldinmi lafıma :D indirmişsin nivveayı hadi hayırlısı ben daha başlamadım canım ama :D hangi siteden indirdin canım ya

Kızlar selamm :) son 3 günki kıtlıktan cıkmış gibi yemem dışında sanırsam 1 kilo vermişim ama tam emin değilim elektronık tartımızn pili bitti. normalda 1 kilo eksik gösteriyo normal artımız. ve bunda 55,5 cıkıyorum ama sanırım 57 olmuşum gecen hafta 58 dim. tamda emin değilim vermemiş olabilirim bu hafta pil alıncak bugun elektronık tartımızdan tartıldıgımda gercek sonucu yazarım ama umarım vermişimdir. Bide ben sizden farklı olarak diyet yapıyorum. kalori saymıyorum. kahvaltımı normal yapıyorum 1 dilim çavdar ekmegiyle balından reçeline zeytininden kaşarına her şeyden az yiyorum. Nede olsa en önemli öğün kahvaltı ve şekersiz çay içiyorum. öğlense salata ve yogurt ikilisini tercih ediyorum yada susuz sebze yemeği(çünkü suyunda bolca kalori varmış) ve yogurt oluyo. Akşamsa gene salata ve yogurt olmadı 1 kase çorba ve yogurt yiyorum. Kızlar Umarım herkes vermiştir bol bol kilocuklar :)
canım kalori sayımı derken sadece yediklerimizin kalorilerini pc de not edip günlük kalori miktarımızı aşmıyoruz..dolayısı ile evde ne varsa ondan az yiyorum ..ben de aynen senin gibi kahvaltı öğle ve akşam yemeği yiyorum ama azar azar..pilav makarna tatlı yok.ekmek 1 dilim o da sabah..öğle akşam hafifi sebze çorba yoğurt ya da günlük ev yemeğinde ne varsa az..bu şekilde..:39:

benımde hızlı verdıgım soylenemez canım reglım bıttııgı ıcın bu hafta bıraz cok verdım gecen hafta da 400 gr cık vermıstım dengelenmıs oldu boylece:46::46::46::46::46:
olsun canım değişir mutlaka ..ben ilk hafta 1 kilo verdim ama yarın tartılıcam sanki bu hafta çok az gibi..bir de acayip gazım var 2 gündür..ondan belki şiş hissediyorum kendimi:26:

gec olsun güç olmasın..:23:

ben 400 gr vermişim kızlaar :D 57,800 üm çünkü regliydim bide bende bu hafta umarım bu hafta cok daha fazla vercem
devamm tebrikler..:21:

selam kızlar benimde 3 kilom kaldı geriye 2 kg verdim artık yemek yesemde cok değişiklik olmuyor oturdu sanırım kg.ama şimdilik her gün yazamam buraya cünkü girsemde bazen unutuyorum.ama arada katılırım.4 te versem olur aslında :)

Back