4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

bence gayet normal vermişsin yani iyi..
normalde haftada 500 gr ile 1 kilo arası vermek normali..bunun üstünde verilen kilolar yağdan değil daha çok sudan ve kastan gittiği için çakma kilo kaybı oluyor ve hoop geri geliyor..3 sene önce gittiğim diyetisyen böyle demişti..o zaman da 2 ayda 7 kilo vermiştim ve asla haftada 1 kilodan fazla vermeme izin vermiyordu..bir hafta 1.5 kilo vermiştim fazla demişti kahvaltıya yarım simit eklemişti..yani..

biz evet acele ediyoruz ama önemli olan yağdan vermek..yavaş olsun iyi olsun..
benim acelem yok şahsen .kendime 2 ay zaman biçtim normal olarak..

eveettt sonuçlarımı yazıyorum öhööm başlıyorum
aldığım kalorilere dikkat etmeden önce yani diyetten önce benim kilom 52.1' di pazartesi günü aç karnına tartıldım 50.8 kiloya düşmüşüm ama nasıl sevindim 1 kilo 300 gram ama ben bi 50' ye gelememiştim çağla abla bilir ne yersem yiyeyim kilo almıyordum yemezsemde ne veriyordum ne alıyordum ama kalorilere dikkat ettim çağla ablacım sana çok teşekkür ediyorum
kızlar bu arada bende ders arasında döner, tost gibi yüksek kalorili şeyler yiyiyorum ikindin gibi eve geldiğimde ise normal evde ne yemek varsa yiyiyorum ama 6' dan sonra bişey yemiyorum buna rğmen 1 haftada kilo verdim vee asansörleri yürüyen merdivenleri unutuyosunuz tabi kiiiii

Canım boyun kaç? ben bi 52 ye düşebilsem varyaaa ohh sende 50 olmak istiyosun

ah canım ben normalde 64kg bu 2 kıloyu bayramda aldım halada çebeleşiyorum ama 2013 60kg olarak girmek istiyorum

çağla nerdesin canım

ah canım ben normalde 64kg bu 2 kıloyu bayramda aldım halada çebeleşiyorum ama 2013 60kg olarak girmek istiyorum

çağla nerdesin canım

zaten bu bayramlar bilmem neler yok mu..hemen alınıyor ya kilolalar..ama vermeye gelince zorlanıyoruz işte..

yılmak yok..başka topiclerde millet 15-20 kilolarla uğraşıyorlar biz 4-5 kilonun mu hakkından gelemiycez??

benim niyetim de 2013 e 58-59 larda girmek..vaktimiz var vericez canım..

kızlar nasıl hesaplıyorsunuz günlük kalorinizi ya rica etsem benmkinide bi hesaplarmısınız???

bugun 1 dilim ekmek 1 salatalık 1 domates üçgen peynir. öğlen yogurtlu brokoli. ikindi minik kase nesfit. akşam 1 karnıyarık ve salata bide bi kase hoşafmı diyolar ne ondan ne kadar kalori alışmışımdır sizce

kızlar sormayın kac gündür internetim bozuktu aklım sizde kaldı hep ben sadece 300gr verdim cok komik:)en azından artık 58li rakamlara indim artık bu hafta yine devam ediom hepiniz cok opuidunuz yarın ilk sqayfadaki kiloları güncelleyecegim hepiniz kocaman opuldunuz:)

canım kalorisepeti.com a üye ol oradan hesapla

bana mesaj göndermişsin canım ama benim mesajım yeterli gelmediği için cevap yazamadım. yazdım da gönderemedim diyelim. ben çok şeyler yaptım zayıflamak için ama en güzel sonuç, proteinli kahvaltı, hafif öğlen ve akşam yemeği, ekmeği hamur işini abur cuburu kesmek ve günde en az 1 saat tempolu yürüyüş veya aerobik ve akşam 8den sonra yemeyi kesmek ile geldi. zaman zaman zıvanadan çıksam da 4 ayda toplam 9 kilo verdim. birkaç kez verdiklerimi alıp geri verdim. hedefim 4-7 kilo arası daha vermek:)

teşekkürler canım..bu bilgiler topiğimize de faydalı olacaktır..

hevesini kırma canım.devam et..bünyeler farklı mutlaka verirsin..

ben hiç veremeseydim bile devam edecektim.bir yerden sonra mutlaka vermeye başlanıyor.

yok yahu ne pes etmesi ama moralim bozuldu biraz. bir de ben bugün doktora gittim. bayramdan beri iyilesip hastalıyorum. kanın düsük dedi. haftaya kan tahlili yapılacak. sizce diyette ne yapmalııyım? fikri olan?

kızlar ben hiç spor yapamıom yaa:S okul dershane sınav derken spor yapmamıom o yuzden de cok yavas kilo veriom:S

ben boyumu söylemesem daha iyi kısa benim boyum ondan 154
valla bu haftada 1 tartılma olayı güzelmiş ben günde 3 kere tartılıyodum

gayet iyi kızım kilon Valla bak normal kilondasın benmde normal kilom 50 bi 8 kilo gitmeliii yılbaşına kadar otla sebzeyle beslencem olay budur

kızlar ben hiç spor yapamıom yaa:S okul dershane sınav derken spor yapmamıom o yuzden de cok yavas kilo veriom:S

bende spor yapamıyorum ya bi sporum 5 dklık yuruyus oluyo dershane ev arasıda cok yakın gecen sene olsa okulum falan vardı cok tempoluydu hayatım ama gene sınav stresınden 5 kılo aldım onlarda bi gidemedi Biz sporsuzda geliriz hakkından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…