• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ay ben çok korkuyorum yaa :( hadi aynıysa kiloom :( dün 800-900 kalori aldım çünkü tatil olunca geç kalktım ve akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum ondan o kadar yiyebiliyorum kendimi kasmıyorum ama
ya biraz vucüdüm sıkılaştı gibime geldi annemde fark etti ama bakıcazz
bu arada benim internetim olmadı yarın akşama doğru halledilicek o zaman boool bool yazıcam o yüzden kızmayın bana yazmıyorum diye

Yok canim kizmioz bende bu sefer kilo veremedim galiba hic fark yok gibi:s

ben adet oldum yedıklerımı yazmıyorum bıle ıpın ucu kactı ..zaten sıskındım kac gundur yarın kesın ben de fazla cıkıcam

kizlar gunaydin yarin buyuk gun:)

evet yahu :) merak icindeyim.

ben adet oldum yedıklerımı yazmıyorum bıle ıpın ucu kactı ..zaten sıskındım kac gundur yarın kesın ben de fazla cıkıcam

pes etmeyelim efenim.

kızlar dün siteye giremedim bir türlü nedense. dün totali yazamadım. 1200 anca oldu ama.

bugün
kuru fasilye
pilav
salata
patlamıs mısır (bir avuc-yagsız tuzsuz)
üç dilim kek
4 bardak cay (2 seker)
1 bardak türk kahvesi (2 seker)

total=1354 kcal.

misafir vardı bizde mecburen yedim.

daha da bir sey yemem patlayacagım.

selam bugünü de 800 kalori ile tamamladım.
.2 gündür gribim yatıyorum kızlar..:25:
ister istemez az kalori alıyorum gibi ama nedense bende de aynı his var sanki çok az kilo gitti gibi geliyor bana da..:44: belki de gitmedi amaan neden böyle düşünüyorum çünkü kendimde hiiç fark hissetmiyorum..poff

gerçi ben salı sabahı tartılıcam.
geçen salı başlangıc diye düşünmüştüm çünkü.
neyse..
çok az bile versem hevesimi kırmıycam..
devam edicem..
gribi atlatırsam yarından itibaren yürüyüş bandına da başlamayı düşünüyorum hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
evet yahu :) merak icindeyim.

pes etmeyelim efenim.

kızlar dün siteye giremedim bir türlü nedense. dün totali yazamadım. 1200 anca oldu ama.

bugün
kuru fasilye
pilav
salata
patlamıs mısır (bir avuc-yagsız tuzsuz)
üç dilim kek
4 bardak cay (2 seker)
1 bardak türk kahvesi (2 seker)

total=1354 kcal.

misafir vardı bizde mecburen yedim.

daha da bir sey yemem patlayacagım.

ohhh canım afıyet olsun ...napalım bugun de boyle gecsın ,onemlı olan ıstıkrar dımı:) ben bugunden sonra daha hızlı kılo verecgmı dusuyorum hayırlısı bakalım yılmak yok :)

günaydın kızlar
iyi haftalar

evet bugun buyuk gün ilk ben yazyım kılomu geçen hafta 66,40-65,70=700 gr giden aslında bende fazladır diye düşünüyordum bu hafta şiştim şitim patlayacak gibi oluyorum regl olmadım ama olacağım belirtileri başladı akşam sabah gelecek bakalım haftaya kaç kg gidecek

günaydın kızlar
ben duzenlı yazamadım bu hafta zaten aranızada yenı katılmıstım mısafırlerım vardı ev ıs derken zor oldu bıraz neyse artık bu hafta duzenlı yazarım sıze

sabah tartıldım 57.6 geldım bu hafta sadece 400 gr vermıs oldum regl donemındeyım sıskınlıgım var bıraz

kahvaltım 1 dılım ekmek
domates salatalık
1 yumurta
2 zeytın
2 bardak cay sekersız

kızlar regli dönemimdeyim ve bende 1 2 kilo fark ediyor. sinir oldum şişkinlikten patlıycamm =)) ve 65 çıktım şuan rezillik :52::52::36:

regl dönemimde çıkan kilo gerçek kilon değil canım biliyorsun..1.5-2 kilo mutlaka fazla çıkarsın..

sen şu an hiç tartılma ama yediklerinde de yine dikkat et.

Regl tamamen bittikten 2 gün sonra tartılman lazım geçen gün tv de öyle dedi bir diyetisyen..o zaman gerçek kilon oluyormuş.

bu arada ben yarın sabah tartılıcam ben geçen salı başladım kabul etmiştim.

kızlar ben 61.1 cıktım yanı 500 gram almısım adetımın 2.gunu ona baglıyorum umarım ondandr ....

Canım benide kaydetsene topiğe başlangıç kilom 60 dı. bugun olculdum 58 olumuşum.
hedef kilom once 55 sonra 50 inş. bugün sabah yarım sımıt ve kahvaltılık takıldım. oglen salata. aksam salata ve yogurt yedim. Herkese iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar :))

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Dr. Ayça Kaya'nın diğer diyet listelerini forumda gördüm ama buna denk gelmedim. Yine Doktorum programında vermişti bu listeyi. Her ne kadar 1 hafta 3.5 kg deseler de herkesin aynı oranda kilo verebileceğini sanmıyorum, kilosu çok olanlar muhtemeldir ki daha fazla verirler. Bu listeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

kızlar ayca kayanın bu dıyetını cok begendım yarın buna baslamayı dusunuyorum yapanlar cok guzel kılo vermıs ben yarın buna baslıyorum

Canım benide kaydetsene topiğe başlangıç kilom 60 dı. bugun olculdum 58 olumuşum.
hedef kilom once 55 sonra 50 inş. bugün sabah yarım sımıt ve kahvaltılık takıldım. oglen salata. aksam salata ve yogurt yedim. Herkese iyi akşamlar sağlıklı zayıflamalar :))

cok guzel vermsıın canım tebrıkler

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Dr. Ayça Kaya'nın diğer diyet listelerini forumda gördüm ama buna denk gelmedim. Yine Doktorum programında vermişti bu listeyi. Her ne kadar 1 hafta 3.5 kg deseler de herkesin aynı oranda kilo verebileceğini sanmıyorum, kilosu çok olanlar muhtemeldir ki daha fazla verirler. Bu listeyi sizlerle paylaşmak istedim.

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

kızlar ayca kayanın bu dıyetını cok begendım yarın buna baslamayı dusunuyorum yapanlar cok guzel kılo vermıs ben yarın buna baslıyorum

canım benım uyguladıgım dıyetle nerdeyse aynı buradakı yulaf bende yoktu oyle mucıze bekleme derım harfıyen uydugum halde haftalık 1 kg verdım.58 kg ıken gecen yıl uygulamıstım :37:

slm kızlar aksam menumü
8-9 yemek kasıgı bezelye
1 kucuk kase yogurt ıcıne keten tohumu koydum

öğleyın 1 kepce corba
3 yemek kasııgı kadr fırında patates yedım işyerınde oldugum ıcn öğle aramda olmadıgı ıcın mecbur bunu yedım:37::37::37::37::37:

kızlar ben kilo verememisim cok ilginc ya. 55 tim 55 im. :)))) tartıldım sabah ama yazamadım.

bugün totalde 1355 kcal oldu.

selamm..
bu sabah tartıldım..
başlangıç kilom 63.2 idi.(gerçi buraya başlangıç kilomu yuvarlak 63 yazmıştım)
bu sabah 62.2 çıktım.ve çok şaşırdım 1 kilo gitmiş..ben bu kadarını bekmeliyordum çünkü bu kadar fark hissetmiyordum ama olmuş işte:)))
Neyse iyi motive oldum ama eğer çok az gitseydi hevesim kırılacakmış gibi hissediyordum..Yola devam.
grip durumunu atlatırsam bugün yarın yürüyüş bandına da başlamayı düşünüyorum..
hadi hayırlısı.

kızlar ben kilo verememisim cok ilginc ya. 55 tim 55 im. :)))) tartıldım sabah ama yazamadım.

bugün totalde 1355 kcal oldu.

hevesini kırma canım.devam et..bünyeler farklı mutlaka verirsin..

ben hiç veremeseydim bile devam edecektim.bir yerden sonra mutlaka vermeye başlanıyor.

Back