emzirmenin faydaları işte............
ben de emzirmek istiyoooom
evet ya emzirme çok faydası oluyor gerçekten =)))
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzirmenin faydaları işte............
ben de emzirmek istiyoooom
evet ya emzirme çok faydası oluyor gerçekten =)))
ben saldım kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben saldım kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canim p.tesi sabahi lavaboya gidiyoruz uyanir uyanmaz ve tartilioruz:)kac kilo oldugumuzu buraya yazioruz.
Kızlar merhaba..
Arada boşlayanlar oldu topiği salmayın kendinizi..
biraz gayret..millet 15-20 kilo veriyor biz 4-5 kilo mu veremiycez?
bugünüm de iyi geçti benim..gerçi biraz grip durumları var ama olsun..
bugünü de 1100 kalori ile kapadım..
Hadi hayırlısı.
çok şükür bi kızım var. 16 ay emzirdim, ama o zaman kg umursamıyordum.keşke diyorum o zaman dikkat edeymişim
hayırlısı tabi ki
valla bende bi yasından önce daha çok ve düzenli emzirdiğimde ne kadar yesemde kilo almıyordum şimdi öyle olmuyor haklısın valla Allah bagışlasın...
Haklisin canim ama emziren insanlarin canim herseyi daha cok cekio sen sakin pes etme:)kızlar ben bugun hıc ıyı degılım ılcede oturuyrm merkeze gıttım yenı geldım mıgdem alt ust oldu..ve gozumde de ıltıhap cıktı basımı agrıtıyor.bugun yedıkerım
sabah menemen 2 dılım lıgt ekmek bır haslanmıs yumurta
ogle 2 ınce lahmacun bır ayran
aksam bır tabak pırasa
ve gunu kapattım
bu arada benım ıddaya gırdgm arkadasım da emzırıyor yandım ben kesın benı gececek
kızlar ben yarından itibaren 1 haftalık meyve diyetine başyışcam meyveyi çok severim bi hafta sırf meyve ..sizede sonucunu yazıcam...
kizlar gunaydin yarin buyuk gun:)