Biz 3 aydır neredeyse hiç almadık.Ramazanda 1-2 defa pide:)Öncesindede zaten genelde kendim yapıyorum:)Aynen denemek lazım,tabi en güzeli hiç arttirmadan az almak:)
Sulandırıp yoguruldugunu duydum ama onu da gene mayalanmaya falan bırakıyorlar hamur gibiSulandırıp üff tel düzeltiyo
Ben hayvanlara veriyorum bazen sütçüye bazen komşunun kazları var ona veriyorumBiz 3 aydır neredeyse hiç almadık.Ramazanda 1-2 defa pide:)Öncesindede zaten genelde kendim yapıyorum:)
Onlar çok artmıyor:)Falaz olunca direk buzluğa:)
Busefer katilasim gelmedi pek yavrum başarılar herkeseKız @Youlost16 birtane pinar kazandın hemen köşene cekildin eski azimli kızı istiyoruz biz
Blue_Peri sen nasıl katilmazsin
Bizimde kedi köpek çok evin karşısında boş arazi var.Olursa oraya koyuyoruz:)Kuşlarda geliyor:)Ben hayvanlara veriyorum bazen sütçüye bazen komşunun kazları var ona veriyorum
Hazirana hazırlanıyorum diyorsunBusefer katilasim gelmedi pek yavrum başarılar herkese☺
Bizim kedi köpekleri kuştan aşağısı kesmiyor bu aralarBizimde kedi köpek çok evin karşısında boş arazi var.Olursa oraya koyuyoruz:)Kuşlarda geliyor:)
Valla hiç aklıma gelmedi lakin hazırım tam tekmil yapabileceğim biseyseHazirana hazırlanıyorum diyorsun
Dışarı çok çıkmadığım için bilmiyorum:)Senin bahçe var görüyorsun:)Bizim belediye onları beslioyr.Çok aç olmadıkları için yemezler herhalde:)Bizim kedi köpekleri kuştan aşağısı kesmiyor bu aralar
Boşluğa dusucez zatenValla hiç aklıma gelmedi lakin hazırım tam tekmil yapabileceğim biseyse
Bizim burdakiler de besleniyor aslinda abla, karşı komsunun bahçesi mama tabaklari dolu o çok seviyor kedileri su kapları kumları açık bahçede duruyor ama bu ara azittilar nedenseDışarı çok çıkmadığım için bilmiyorum:)Senin bahçe var görüyorsun:)Bizim belediye onları beslioyr.Çok aç olmadıkları için yemezler herhalde:)
Doğa onlara kalınca vahşileştiler demekBizim burdakiler de besleniyor aslinda abla, karşı komsunun bahçesi mama tabaklari dolu o çok seviyor kedileri su kapları kumları açık bahçede duruyor ama bu ara azittilar nedense
Belki kuşlar aç kalip yerlerde çok geziyorsa kolay yakaliyolardirDoğa onlara kalınca vahşileştiler demek
TammDusersek kaldıralım birbirimizi
Oda olabilir canım:)Belki kuşlar aç kalip yerlerde çok geziyorsa kolay yakaliyolardir
Ahh az yavass saclaaariiiiiim