Biz 3 aydır neredeyse hiç almadık.Ramazanda 1-2 defa pide:)Öncesindede zaten genelde kendim yapıyorum:)Aynen denemek lazım,tabi en güzeli hiç arttirmadan az almak:)
Onlar çok artmıyor:)Falaz olunca direk buzluğa:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 3 aydır neredeyse hiç almadık.Ramazanda 1-2 defa pide:)Öncesindede zaten genelde kendim yapıyorum:)Aynen denemek lazım,tabi en güzeli hiç arttirmadan az almak:)
Sulandırıp yoguruldugunu duydum ama onu da gene mayalanmaya falan bırakıyorlar hamur gibiSulandırıp üff tel düzeltiyo
Ben hayvanlara veriyorum bazen sütçüye bazen komşunun kazları var ona veriyorumBiz 3 aydır neredeyse hiç almadık.Ramazanda 1-2 defa pide:)Öncesindede zaten genelde kendim yapıyorum:)
Onlar çok artmıyor:)Falaz olunca direk buzluğa:)
Busefer katilasim gelmedi pek yavrum başarılar herkeseKız @Youlost16 birtane pinar kazandın hemen köşene cekildin eski azimli kızı istiyoruz biz
Blue_Peri sen nasıl katilmazsin
![]()
Bizimde kedi köpek çok evin karşısında boş arazi var.Olursa oraya koyuyoruz:)Kuşlarda geliyor:)Ben hayvanlara veriyorum bazen sütçüye bazen komşunun kazları var ona veriyorum
Hazirana hazırlanıyorum diyorsunBusefer katilasim gelmedi pek yavrum başarılar herkese☺
Bizim kedi köpekleri kuştan aşağısı kesmiyor bu aralarBizimde kedi köpek çok evin karşısında boş arazi var.Olursa oraya koyuyoruz:)Kuşlarda geliyor:)
Valla hiç aklıma gelmedi lakin hazırım tam tekmil yapabileceğim biseyseHazirana hazırlanıyorum diyorsun![]()
Dışarı çok çıkmadığım için bilmiyorum:)Senin bahçe var görüyorsun:)Bizim belediye onları beslioyr.Çok aç olmadıkları için yemezler herhalde:)Bizim kedi köpekleri kuştan aşağısı kesmiyor bu aralar![]()
Boşluğa dusucez zatenValla hiç aklıma gelmedi lakin hazırım tam tekmil yapabileceğim biseyse![]()
Bizim burdakiler de besleniyor aslinda abla, karşı komsunun bahçesi mama tabaklari dolu o çok seviyor kedileri su kapları kumları açık bahçede duruyor ama bu ara azittilar nedenseDışarı çok çıkmadığım için bilmiyorum:)Senin bahçe var görüyorsun:)Bizim belediye onları beslioyr.Çok aç olmadıkları için yemezler herhalde:)
Doğa onlara kalınca vahşileştiler demekBizim burdakiler de besleniyor aslinda abla, karşı komsunun bahçesi mama tabaklari dolu o çok seviyor kedileri su kapları kumları açık bahçede duruyor ama bu ara azittilar nedense
Belki kuşlar aç kalip yerlerde çok geziyorsa kolay yakaliyolardirDoğa onlara kalınca vahşileştiler demek![]()
TammDusersek kaldıralım birbirimizi![]()
Oda olabilir canım:)Belki kuşlar aç kalip yerlerde çok geziyorsa kolay yakaliyolardir![]()
Ahh az yavass saclaaariiiiiim