- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
İnşallah canımYok katilmadim başka yarışmaya inşaallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımYok katilmadim başka yarışmaya inşaallah ❤
Hadi bakalım bekliyoruzBakalm kismet hangi gune canim tsk ederim
YaaaTesadüf gördüm etiketlerini olmamış
Biraz daha iyiyim şükür bayramdaki sosyal mesefa nedense ben gelinlerin hoşuna gidiyorİyiyim canım sağol sen nasılsın:)Kafan nasıl toparladın mı:)
İyi oldu :)Biraz daha iyiyim şükür bayramdaki sosyal mesefa nedense ben gelinlerin hoşuna gidiyor
Evet evdeyiz kaynanam köye gitmiş yine dönüşte bana gelmese bariİyi oldu :)
Gerçi biz hep evdeyiz gezenler düşünsün:)
Benimkilerde bahçeye gitti:)Keşke bizde gidebilsek 1 gün falan iyi olurdu:)Evet evdeyiz kaynanam köye gitmiş yine dönüşte bana gelmese bari
Temiz hava iyi geliyor insana biz de eismle biraz yürüyüş yaptık yağmur yeni yağmıştı iyi geldiBenimkilerde bahçeye gitti:)Keşke bizde gidebilsek 1 gün falan iyi olurdu:)
Çocuklar çok bunaldı zatenTemiz hava iyi geliyor insana biz de eismle biraz yürüyüş yaptık yağmur yeni yağmıştı iyi geldi
Çocuklar sıkıldı evde kızım habire adda gidelim diyor
1 Haziran sonrası serbest olacakmış biraz inşallahÇocuklar çok bunaldı zaten
Benim buralar sakin bağ bahöe hergün çıkarız çocuklarla:)1 Haziran sonrası serbest olacakmış biraz inşallah
Galeta unu yapıp yogurluyor diye biliyorumBu sefer oy verirken kriterlerimin dışına çıktım
Artan ekmekten lavaşa verdim oyumu o nasıl oluyor ki
Bende bir kitap var daha doğrusu vardı bugün lime geçti:)İçli köfteden,çiğköfteye,tatlıdan,pastaya ekmekle bir sürü tarif var:)Galeta unu yapıp yogurluyor diye biliyorum
Un konan bütün hamur işlerine olur aslında:)Bende bir kitap var daha doğrusu vardı bugün lime geçti:)İçli köfteden,çiğköfteye,tatlıdan,pastaya ekmekle bir sürü tarif var:)
Ya tahmin ettimde geçen deynepnaz dedi ki ben silindirik hamur haline getirip tekrar pişiriyoruz..Galeta unu yapıp yogurluyor diye biliyorum
O nasıl oluyormuş deynepnazYa tahmin ettimde geçen deynepnaz dedi ki ben silindirik hamur haline getirip tekrar pişiriyoruz..
Aynen canım:)Bulgur olanlarda olyormuş denemek lazım kısır bile var:)Un konan bütün hamur işlerine olur aslında:)
Aynen denemek lazım,tabi en güzeli hiç arttirmadan az almak:)Aynen canım:)Bulgur olanlarda olyormuş denemek lazım kısır bile var:)
Sulandırıp üff tel düzeltiyoO nasıl oluyormuş deynepnaz