- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket yaptım ama Kazen foruma gelmemiş:)Ayy keşke bildirim gitse böyle hiç heyecanlı değil
Ben gidince gelir dünde bir oy bekledim gelmedi bir geldim bildirim gitmiş:)Etiket yaptım ama Kazen foruma gelmemiş:)
O zaman sen bir git sonra gelirsinBen gidince gelir dünde bir oy bekledim gelmedi bir geldim bildirim gitmiş:)
Gidiyorum zatenO zaman sen bir git sonra gelirsin
Acini kalpten paylasiyorum ablaAmin inşallah evlacım anne daha derinden acıtıyormuş onu anladım
Malesef anne hiç birşeye benzemiyor ama Allah yinede bunu unutturacak acı vermesin diyelim ablacım evlat acısı göstermesin RabbimAmin inşallah evlacım anne daha derinden acıtıyormuş onu anladım
O nasıl oluyormuş deynepnaz
Lavaş meselesi mi?Sulandırıp üff tel düzeltiyo
Öyle biliyorum da silindir i hayal edemedimLavaş meselesi mi?
Dün ben de yaptım ekmekten ,hatta çekeyim dedimde nasip olmadı.
Sevindim listede görünce menü bile benzeri olmuş.
Ekmeğin içini kullandım ben bu sefer içini elimle parçalayıp su üstüne çıkacak kadar beklettim ,5 dk sonra elimle fazla suyunu sıkıp yoğurma kabına aldım ,un ilavesi yaptım ,normal hamur oldu.Ekmekte zaten maya olduğu için maya ilave etmeye gerek yok,ben yarım saat kadar mayalanması için beklettim ,sonra açıp lavaş yaptım,bazlama da olabiliyor.
Kim yaptı acabaMadem benimle aynı fikri düşünmüş oyumu lavaşa vereyim
Okuyunca ben de hayal edemedim,ne zaman yazmışım böyle birşey diye bile düşündümÖyle biliyorum da silindir i hayal edemedim
Benim bir tahminim var,2.harfi a mı?Kim yaptı acaba
Benim bir tahminim var,2.harfi a mı?
Evet evet ablasi olan biri galibaBenim bir tahminim var,2.harfi a mı?
Detaya gerek yokEvet evet ablasi olan biri galiba
Pınarda da bu tür sunum yapmıştı.Tabağı çanağı bıraktık sunumlardan tanıyoruz artık