- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
Bence hepimizBizim kadar mı
Tamm tamm sustum yeni ip ucu ver bunun ucu iyi yere çıkmadıOnunla ilgisi yok ortalığı karıştırma
Aynen canım:)Bence hepimiz
İpucu bend isteremTamm tamm sustum yeni ip ucu ver bunun ucu iyi yere çıkmadı
Senin ipucuna ihtiyacın yokTamm tamm sustum yeni ip ucu ver bunun ucu iyi yere çıkmadı
Anammm biliyordum kazen beni yarışmalardan men etti demiSenin ipucuna ihtiyacın yok
Evet artık seni istemiyormuşAnammm biliyordum kazen beni yarışmalardan men etti demi
Allah razı olsun ,Evet artık seni istemiyormuşAslında atacaktı biz ikna ettik
Oyna canım bir şey demiyoruzAllah razı olsun ,kosede oynamama da mi izin yok
Sek sek oynarım bendeOyna canım bir şey demiyoruzAma kum kalmadı Her yere taş döşedik
Tamam siz beraber oynayınSek sek oynarım bendeama Elalis de gelsin tek sıkılırım, kalabalık olsak daha iyi olur ordan bir kilo Minik Duduklu Tencere bir tutatm BirTutamMutluluk20
Yok ya bir seni kovdum@Elalis gel kovuldun zuhahaha
Vayyy kararliyim diyorsun seni alacam diyorsunnn yarismaya
Ama ben birşey yapmadımYok ya bir seni kovdumO gelebilir
Gel gel saygıyla eğilir çekiliriz bizVayyy kararliyim diyorsun seni alacam diyorsunnn yarismayaben gelirsem size 1.lik kalmaz oyuzden gelmiyim ben
Allah im yine ne kadanda mutavaziyim
Gel gel saygıyla eğilir çekiliriz biz
Önümüzdeki ay mutlaka bekliyorum:)Vayyy kararliyim diyorsun seni alacam diyorsunnn yarismayaben gelirsem size 1.lik kalmaz oyuzden gelmiyim ben
Allah im yine ne kadanda mutavaziyim
Bu sene bahar tam gelmedi ondan gel yaz aşkı olur belkitesekkur ederim canim
Bakalim kismet henuz o aska gelemedim sizleri takip etmekte cok hosuma gidiyor gercekten cok emek veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?