Ben gördümatsana
Yok ben size kum havuzu yaptırıyorumNevreste ben tükenmişlik sendromu yaşıyorum,biraz ara verebilirim yarışmalara
bu ay yordu yaşlı minnak kalbimi
tamam kovalarımı alıp geleyimYok ben size kum havuzu yaptırıyorum
Tamam gel beraber oynayalımtamam kovalarımı alıp geleyim
oluuurrrr seve seveTamam gel beraber oynayalım
5 numarayı geçemezler5 numaranin ardindan sesizce giden 7 numara ve onun ardinda 4 numara
Olsun belli olmaz sonradan atak yapanlarida gördük5 numarayı geçemezler
Merhaba canımMerhaba
Oylamaya katılım fazla oluyor 500-600 kişi diyelim tabi bunlardan 3 kişi pro üye oluyor buda şansınıza kalmış artık:)
Yarışmalara katılabilirisniz.Her ay herkese verilmiyor ama ara ara sürprizler oluyor:)Katıldığınız ay pro üyelik verilirse sizde nasiplenirsiniz veya 1. olursunuz yine siz alırsınız::)
Henüz belli değil ama 1 Haziran'da yeni kategoriye başlarsak katılabilirsiniz:)
Attım özelden..atsana
Ünlü bir çocuk canım googleda Pinterest te fotoları var bi çokİnşallah sağlıkla kucagina alirsin,ama değiştir bence ya ünlü bir çocuk değil sanırım ,yavrucak nazara gelmesin ben ailesi olsam istemezdim eminim sende istemezsin
Çok sağol canım benim inşallah gelicemTeşekkür ederiz sende öylesin ,sohbete de gel yarışma başlarken eriketleriz seni ❤
Hayırlısı canım:)Merhaba canım
1.olamam kesin çünki hamileyim ve kendimize zarzor yemek yapıyorum. Burda da ne sunumlar gördük Valla birinci olmak zor. Ama katılanlara proluk verilsee nasiplenirizz
O benim sendromum degilmiydi yaNevreste ben tükenmişlik sendromu yaşıyorum,biraz ara verebilirim yarışmalara
bu ay yordu yaşlı minnak kalbimi
İsabel sağolsunSen hala yaşıyor musun
Aminn canım,Ozaman kullan gitsinÜnlü bir çocuk canım googleda Pinterest te fotoları var bi çoktabi Rabbim nazarlardan korusun yavruyu