- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.611
- 43
Yok sana uymayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sana uymayacak
Yok sana uymayacak
Ona uyar hemde çok
Banane banane ozaman bana da uysunOna uyar hemde çok
Sen kazana düştünBanane banane ozaman bana da uysun
Yahni kazanı mi Benim izgaram güzel olur açık havada . çıkar kazandanSen kazana düştün
Tamam seni ızgara yaparız kül olursun belkiYahni kazanı mi Benim izgaram güzel olur açık havada . çıkar kazandan
Aaa bir dk kazana düştünSen kazana düştün
Ya bir sus açık vermeAaa bir dk kazana düştün
Bu düşe yazmak .yola düşmek gibi bir Türkçe oyunumu yoksa çok zekice kazanmış olmak ipucuFBI çağırın biz işin içinden çıkamıyoruz artık
Uysada uymasada katilirim ama bana uyan ne acabaSana uyar merak etme:)
Kendi kendime düşünüyorum burda Acaba gene pınar mi ve ben artık fasulye tabi Elalis nenem deYa bir sus açık verme
Sponsor yok onu kapattık belki bir yıl daha gelmez:)Normal yarışma için konuşuyorum:)Kendi kendime düşünüyorum burda Acaba gene pınar mi ve ben artık fasulye tabi Elalis nenem de
Genemi labne labnenin lanetiKendi kendime düşünüyorum burda Acaba gene pınar mi ve ben artık fasulye tabi Elalis nenem de
Yok canım ya sponsor yok:)Genemi labne labnenin laneti
Çorba da yaptık sıra neyde bilmiyriumGenemi labne labnenin laneti
Yok ya yoktur zaten onlarda yorulmustur sakasina yazdimYok canım ya sponsor yok:)
Kazen abi mi kızdıSponsor yok onu kapattık belki bir yıl daha gelmez:)Normal yarışma için konuşuyorum:)
Bizim kadar mıYok ya yoktur zaten onlarda yorulmustur sakasina yazdim
Onunla ilgisi yok ortalığı karıştırmaKazen abi mi kızdı