Yarışma 4.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz ''Fairy ile Ramazan Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    404
  • Anket Kapalı .
Profildeki kizinmi ya çok tatlı maşallah
Ay inşallah böyle tatlış kızım olur yok canım internette buldum aileden herkes benim çocukluğuma benzetiyor o yüzden heryere bu resmi profil resmi yapıyorum daha ilk gebeliğim

Ay inşallah böyle tatlış kızım olur yok canım internette buldum aileden herkes benim çocukluğuma benzetiyor o yüzden heryere bu resmi profil resmi yapıyorum daha ilk gebeliğim
İnşallah sağlıkla kucagina alirsin ,ama değiştir bence ya ünlü bir çocuk değil sanırım ,yavrucak nazara gelmesin ben ailesi olsam istemezdim eminim sende istemezsin

Öncelikle başarılar herkese beni biri aydınlatabilir mi? Gerçekten pro olma şansımız varmı verdiğimiz oylarla? Bugüne kadar hep oy verdim ya hiç pro olmadım
Merhaba
Oylamaya katılım fazla oluyor 500-600 kişi diyelim tabi bunlardan 3 kişi pro üye oluyor buda şansınıza kalmış artık:)
Yarışmalara katılabilirisniz.Her ay herkese verilmiyor ama ara ara sürprizler oluyor:)Katıldığınız ay pro üyelik verilirse sizde nasiplenirsiniz veya 1. olursunuz yine siz alırsınız::)
Henüz belli değil ama 1 Haziran'da yeni kategoriye başlarsak katılabilirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…