Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette var :)) kazen her yarışma da bir kritere göre pro Luk veriyor yalnız :))Öncelikle başarılar herkese beni biri aydınlatabilir mi? Gerçekten pro olma şansımız varmı verdiğimiz oylarla? Bugüne kadar hep oy verdim ya hiç pro olmadım
Nasıl bir kriter meselaaaElbette var :)) kazen her yarışma da bir kritere göre pro Luk veriyor yalnız :))
Yarışmaya katilanlara da veriliyor ben öyle almıştım, şansınızı arttırmak icin Haziran da yarışmaya katılın benceNasıl bir kriter meselaaa
İşte onu kendisi belirliyor :)) bazen en az oy alan kişi ye oy verenlerden bazen en çok oy alanlar icinden eleme yapıyor kendi belirledigi kritere göreNasıl bir kriter meselaaa
Sadece katılmayla mı? Kazanmasan da olur mu ki?Yarışmaya katilanlara da veriliyor ben öyle almıştım, şansınızı arttırmak icin Haziran da yarışmaya katılın bence
Evet bir yarisma da almazsan sonraki nde alırsın Judy_K benim ilk katıldığım yarışmada katılan herkese verilmişti:))Yarışmaya katilanlara da veriliyor ben öyle almıştım, şansınızı arttırmak icin Haziran da yarışmaya katılın bence
Bi mucizeye tutunduk gene deseneİşte onu kendisi belirliyor :)) bazen en az oy alan kişi ye oy verenlerden bazen en çok oy alanlar icinden eleme yapıyor kendi belirledigi kritere göre
Şimdiye kadar bu şekilde proluk alanlar oldu :))
Eneem katılsam mı? inşallah olurEvet bir yarisma da almazsan sonraki nde alırsın Judy_K benim ilk katıldığım yarışmada katılan herkese verilmişti:))
Evet ben şerbetli tatlılar yarışmasında pro olmuştum ozaman yarışmaya katilan herkese verilmiştiSadece katılmayla mı? Kazanmasan da olur mu ki?
Ama bence 500 bin kişi içinden 3-5 kişiye verilen proluk şansı ile katilimdaki proluk şansı bir olmaz bir sonraki kategoriye gel benceBi mucizeye tutunduk gene desene
Minik Mucizem oldu çok şükür şimdi bu konuda da mucize olur inşallah
1haziranda yeni yarışma başlar katıl şansını deneEneem katılsam mı? inşallah olur
Ama bence 500 bin kişi içinden 3-5 kişiye verilen proluk şansı ile katilimdaki proluk şansı bir olmaz bir sonraki kategoriye gel bence
1haziranda yeni yarışma başlar katıl şansını dene
Nevreste benim aklımda olacak ama unutur sam diye seni de etiketledim arkadaş gazozsuz geldi yeni yarışmaya dahil olacak haberin olsunİnşallah canlar çok sağolun şansımı deneyeceğim inşallah
Rica ederimİnşallah canlar çok sağolun şansımı deneyeceğim inşallah
Gazoz mu gerekliydiNevreste benim aklımda olacak ama unutur sam diye seni de etiketledim arkadaş gazozsuz geldi yeni yarışmaya dahil olacak haberin olsun
Profildeki kizinmi ya çok tatlı maşallahGazoz mu gerekliydi
Genelde gazoz la geldik biz burayaNevreste nin gazozu meşhurdur o ikram eder