Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette var :)) kazen her yarışma da bir kritere göre pro Luk veriyor yalnız :))Öncelikle başarılar herkesebeni biri aydınlatabilir mi? Gerçekten pro olma şansımız varmı verdiğimiz oylarla? Bugüne kadar hep oy verdim ya hiç pro olmadım
![]()
Nasıl bir kriter meselaaaElbette var :)) kazen her yarışma da bir kritere göre pro Luk veriyor yalnız :))
Yarışmaya katilanlara da veriliyor ben öyle almıştım, şansınızı arttırmak icin Haziran da yarışmaya katılın benceNasıl bir kriter meselaaa![]()
İşte onu kendisi belirliyor :)) bazen en az oy alan kişi ye oy verenlerden bazen en çok oy alanlar icinden eleme yapıyor kendi belirledigi kritere göreNasıl bir kriter meselaaa![]()
Sadece katılmayla mı? Kazanmasan da olur mu ki?Yarışmaya katilanlara da veriliyor ben öyle almıştım, şansınızı arttırmak icin Haziran da yarışmaya katılın bence![]()
Evet bir yarisma da almazsan sonraki nde alırsınYarışmaya katilanlara da veriliyor ben öyle almıştım, şansınızı arttırmak icin Haziran da yarışmaya katılın bence![]()
Bi mucizeye tutunduk gene deseneİşte onu kendisi belirliyor :)) bazen en az oy alan kişi ye oy verenlerden bazen en çok oy alanlar icinden eleme yapıyor kendi belirledigi kritere göre
Şimdiye kadar bu şekilde proluk alanlar oldu :))
Eneem katılsam mı?Evet bir yarisma da almazsan sonraki nde alırsınJudy_K benim ilk katıldığım yarışmada katılan herkese verilmişti:))
Evet ben şerbetli tatlılar yarışmasında pro olmuştum ozaman yarışmaya katilan herkese verilmiştiSadece katılmayla mı? Kazanmasan da olur mu ki?![]()
Ama bence 500 bin kişi içinden 3-5 kişiye verilen proluk şansı ile katilimdaki proluk şansı bir olmazBi mucizeye tutunduk gene desene
Minik Mucizem oldu çok şükürşimdi bu konuda da mucize olur inşallah
![]()
1haziranda yeni yarışma başlar katıl şansını deneEneem katılsam mı?inşallah olur
![]()
Ama bence 500 bin kişi içinden 3-5 kişiye verilen proluk şansı ile katilimdaki proluk şansı bir olmazbir sonraki kategoriye gel bence
![]()
1haziranda yeni yarışma başlar katıl şansını dene![]()
İnşallah canlar çok sağolun şansımı deneyeceğim inşallah![]()
Rica ederimİnşallah canlar çok sağolun şansımı deneyeceğim inşallah![]()
Gazoz mu gerekliydiNevreste benim aklımda olacak ama unutur sam diye seni de etiketledim arkadaş gazozsuz geldi yeni yarışmaya dahil olacak haberin olsun
![]()
Profildeki kizinmi ya çok tatlı maşallahGazoz mu gerekliydi![]()
Genelde gazoz la geldik biz buraya