- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
Çok samimi dimiProfildeki kizinmi ya çok tatlı maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok samimi dimiProfildeki kizinmi ya çok tatlı maşallah
Sağolsun bu aralar gazlı şeyler içmiyorum malumNevreste nin gazozu meşhurdur o ikram eder
Evet ona da massalahÇok samimi dimi
Ay inşallah böyle tatlış kızım olur yok canım internette buldum aileden herkes benim çocukluğuma benzetiyor o yüzden heryere bu resmi profil resmi yapıyorum daha ilk gebeliğimProfildeki kizinmi ya çok tatlı maşallah
Senin için özel yapım soda kullanırSağolsun bu aralar gazlı şeyler içmiyorum malum
Öyleyse olur bak bayadır da istiyordumSenin için özel yapım soda kullanır
İnşallah sağlıkla kucagina alirsin ,ama değiştir bence ya ünlü bir çocuk değil sanırım ,yavrucak nazara gelmesin ben ailesi olsam istemezdim eminim sende istemezsinAy inşallah böyle tatlış kızım olur yok canım internette buldum aileden herkes benim çocukluğuma benzetiyor o yüzden heryere bu resmi profil resmi yapıyorum daha ilk gebeliğim
Teşekkür ederiz sende öylesin ,sohbete de gel yarışma başlarken eriketleriz seni
Bonus oy kullanmadiysan gel kullan şeker de yiyemiyorsun zaten
Bitti artık 1ay oy yokBoyuna oy veriyoruz ya
Henüz belli değil canım ama aklımda farklı bir şey var:)Nevreste bir sonraki aylık yarışma ne zmaan başlayacak
Son bitti şekerimBoyuna oy veriyoruz ya
MerhabaÖncelikle başarılar herkese beni biri aydınlatabilir mi? Gerçekten pro olma şansımız varmı verdiğimiz oylarla? Bugüne kadar hep oy verdim ya hiç pro olmadım
Ramazanda bittiGenelde gazoz la geldik biz buraya
Degisik deme zaten beynimiz yanmisHenüz belli değil canım ama aklımda farklı bir şey var:)
Sana uyar merak etme:)Degisik deme zaten beynimiz yanmis
BanaSana uyar merak etme:)