- 8 Nisan 2017
- 56.732
- 296.257
Çok barisigim canım sabah uyandım 3 dilim baklava yedim üzerine su içip yattımOo ozaman kilolarla barisik birisin sen tatli cok seviyorumda cok yedim ramazanda biraz ara verme zamani geldi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok barisigim canım sabah uyandım 3 dilim baklava yedim üzerine su içip yattımOo ozaman kilolarla barisik birisin sen tatli cok seviyorumda cok yedim ramazanda biraz ara verme zamani geldi :)
Yada abartılı mı buluyorlar:)Sofralari sade bulup oy vermek istemiyolarmi acaba bize biraksalar biz neler yaparizda
Sevmiyorlar sanırım biziAma sadece burada öyle oldu:)
Keske bende barisik olsam ve barisik bir kocam olsaÇok barisigim canım sabah uyandım 3 dilim baklava yedim üzerine su içip yattım
Cekiniyorum bakamadim bir sureDahliadivin çok hızlı oy alıyorum korkup kaçtın benden değil mi
Daha ne koymayalim sofrayaYada abartılı mı buluyorlar:)
Mecbur barisiyorsun be aynı kaynana gibiKeske bende barisik olsam ve barisik bir kocam olsa
Tamam bir daha daha mütevazi yaparım korkma senCekiniyorum bakamadim bir sure
Elim mahkum diyosunMecbur barisiyorsun be aynı kaynana gibi
Kasiniyor netCocgumun arkadasinin annesi vardı gorusmemiyoriz fazla ama numarası var bende
Dün bir baktim eşinin kucağında ikiz bebekler iki tane benim bildiğim çocuğu vardı dedim senin mi bunlar yeni mi oldu Allah bağışlasın evet dedi şaşırdım
Eşime anlattım x kişinin ikiz bebekleri olmuş darısı başımıza dedi
Hem de çokKasiniyor net
Dik dik pembe olsunkız sen kurbana kadar gidicisin don yetişmez sana
yastıkları bitireyim de sana uzun paça don dikeyim renk renk
gözünün yaşına bakmayın atın bunu
Gelicem de tırsıyorumCanfeb gel tacını sevdiğim gel bildirim gitti :))