- 21 Ocak 2018
- 8.216
- 20.200
- 32
Bence hepimizBizim kadar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hepimizBizim kadar mı
Tamm tamm sustum yeni ip ucu ver bunun ucu iyi yere çıkmadıOnunla ilgisi yok ortalığı karıştırma
Aynen canım:)Bence hepimiz
İpucu bend isteremTamm tamm sustum yeni ip ucu ver bunun ucu iyi yere çıkmadı
Senin ipucuna ihtiyacın yokTamm tamm sustum yeni ip ucu ver bunun ucu iyi yere çıkmadı
Anammm biliyordum kazen beni yarışmalardan men etti demiSenin ipucuna ihtiyacın yok
Evet artık seni istemiyormuş Aslında atacaktı biz ikna ettikAnammm biliyordum kazen beni yarışmalardan men etti demi
Allah razı olsun ,kosede oynamama da mi izin yokEvet artık seni istemiyormuş Aslında atacaktı biz ikna ettik
Oyna canım bir şey demiyoruzAma kum kalmadıHer yere taş döşedikAllah razı olsun ,kosede oynamama da mi izin yok
Sek sek oynarım bende ama Elalis de gelsin tek sıkılırım, kalabalık olsak daha iyi olur ordan bir kilo Tenceresiz kaldim anne bir tutatm BirTutamMutluluk20Oyna canım bir şey demiyoruzAma kum kalmadıHer yere taş döşedik
Tamam siz beraber oynayınSek sek oynarım bende ama Elalis de gelsin tek sıkılırım, kalabalık olsak daha iyi olur ordan bir kilo Tenceresiz kaldim anne bir tutatm BirTutamMutluluk20
@Elalis gel kovuldun zuhahahaTamam siz beraber oynayın
Yok ya bir seni kovdumO gelebilir@Elalis gel kovuldun zuhahaha
Vayyy kararliyim diyorsun seni alacam diyorsunnn yarismaya ben gelirsem size 1.lik kalmaz oyuzden gelmiyim ben
Ama ben birşey yapmadımYok ya bir seni kovdumO gelebilir
Gel gel saygıyla eğilir çekiliriz bizVayyy kararliyim diyorsun seni alacam diyorsunnn yarismaya ben gelirsem size 1.lik kalmaz oyuzden gelmiyim ben
Allah im yine ne kadanda mutavaziyim
tesekkur ederim canimGel gel saygıyla eğilir çekiliriz biz
Önümüzdeki ay mutlaka bekliyorum:)Vayyy kararliyim diyorsun seni alacam diyorsunnn yarismaya ben gelirsem size 1.lik kalmaz oyuzden gelmiyim ben
Allah im yine ne kadanda mutavaziyim
Bu sene bahar tam gelmedi ondan gel yaz aşkı olur belkitesekkur ederim canim
Bakalim kismet henuz o aska gelemedim sizleri takip etmekte cok hosuma gidiyor gercekten cok emek veriyorsunuz