- 8 Nisan 2017
- 56.734
- 296.295
Eyvallah yiğidimBoynumuz kildan ince abla
Yeni gitti birazdan netleşir:)3 birinci
3 ikinci aman Allahım
Belki aynı giderYeni gitti birazdan netleşir:)
Belki başkası geçecek:)Belki aynı gider
Tamam ama rakipleri var birinci olacak mı bakalımMercimek köftesini kim yaptıysa merak ediyorum birinci olduktan sonra açiklama yapsın
BenBelki başkası geçecek:)
Daha yeni gitti ya gun icinde azar azar gelicektir sanki buraya cok oy gelmiyor yada tek oy oldugu icinmi oyle geliyo banaOylamaya katılım çok az
Tabi yediler baklavaları börekleriOylamaya katılım çok az
Hiç anlamıyorum:)Daha yeni gitti ya gun icinde azar azar gelicektir sanki buraya cok oy gelmiyor yada tek oy oldugu icinmi oyle geliyo bana
Sen yaptinmi baklava :) ben biraktim o kotu isleri tatli defterini kapattim bugun ful spor yaptm bir ayda 5 kilo hedefi koydum ama bakalimTabi yediler baklavaları börekleri
Abla bence oy için bildirim cok gitti ya üst üste benim bile kafam karıştı yani çok yarışma olunca oy verdik diye düşünüp gelmiyor olabilirlerHiç anlamıyorum:)
Yok buraya katılım az:)
Sofralari sade bulup oy vermek istemiyolarmi acabaHiç anlamıyorum:)
Yok buraya katılım az:)
Kadayifim hala bitmedi üzerine komşu tatlı verdi birde yapmadım yarın yapabilirim :))Sen yaptinmi baklava :) ben biraktim o kotu isleri tatli defterini kapattim bugun ful spor yaptm bir ayda 5 kilo hedefi koydum ama bakalim
Oo ozaman kilolarla barisik birisin senKadayifim hala bitmedi üzerine komşu tatlı verdi birde yapmadım yarın yapabilirim :))
Bizde tatlı defteri kapanmaz
Ama sadece burada öyle oldu:)Abla bence oy için bildirim cok gitti ya üst üste benim bile kafam karıştı yani çok yarışma olunca oy verdik diye düşünüp gelmiyor olabilirler