- 10 Kasım 2010
- 4.625
- 3.812
Allah haline acısın anneannenizin. Şimdi durum şöyle gelişiyor. Geçmiş kanserlere ait kontrollerde sadece daha önce kanserli olan bölgenin tomografisi çekiliyor, odak noktası orası. Rahimağzı kanseri alt karın kasık bölgesini ilgilendirdiğinden tomografi oraya çekilmiştir bu durumda pankreastaki oluşum ya da değişim görülmez. Benzer bir durumu biz de yaşadık. Babam akciğer kanserinden yıllar sonra cilt kanseri oldu ve o zaman tomografinin bölgesel çekildiğini öğrendik.
Yalnız pette kanserli hücrelerin bulunduğu her yer görünür. Hatta mide yaraları bile kanserli hücre gibi görünebilir. Görünmüyorsa ya kanser değildir ya pet çekiminde normal olmayan bir durum vardır. İlacın tamamı içilmemiş olabilir ya da makine sorunlu olabilir. Pankreas kanserinde teşhis için pet çekimi işe yaramıyor da olabilir onu bilemiyorum.
Bilgilendirme için teşekkür ederim yanında ben yoktum ben olsaydım sorardım. Karin ağrısı ve bele vuran ağrıyla başladı sonra karında sıvı birikmesiyle devam etti . Şuan çok kötüyüm çok teşekkür ederim