4 aylik bebegim var evliligim bitecek

Hamileligim burnumdan geldi kisacasi esim evimize uvey babam geldi diye evden kovdu 4 ay sonra da ben bebegi esimin ailesine yollamadim yollamadim diye kayin peder beni evden kovdu

Kurtulduğuna sevin bu adamdan çocuğuna baba olmaz ailene saygısı bile yok bosan kurtul. Kurtulduğun içinde hayir yap kısa sürede gerçek yüzünü görmüşsün.

Kurtulduğuna sevin bu adamdan çocuğuna baba olmaz ailene saygısı bile yok bosan kurtul. Kurtulduğun içinde hayir yap kısa sürede gerçek yüzünü görmüşsün.
Neden uvey babama gelmesin diye bole yaptin dedim ben hic gelmesinler demiyorum sadece sen lohusayken gelmesin dedim sorunu siz cikardiniz diyo

Neden uvey babama gelmesin diye bole yaptin dedim ben hic gelmesinler demiyorum sadece sen lohusayken gelmesin dedim sorunu siz cikardiniz diyo
Üvey babanda olsa sonuçta seninle evlenirken bilmiyor muydu evlenince haliyle aile ziyaretleri gelmeler gitmeler olucak boşver bahane ariyo çocuğunu umarsamayan bi adam var karşında sakin dönme yine devam edicek her zaman .
Sen ailenle huzurlu yaşamaya bak

Aynen oda bana diyo beni mutlu edemedin sen gelin olarak geldin burasi artik senin evin diyodu tabi bendede suc var evlilikte olur ama nasil aileme laf soletebilirim

Aynen oda bana diyo beni mutlu edemedin sen gelin olarak geldin burasi artik senin evin diyodu tabi bendede suc var evlilikte olur ama nasil aileme laf soletebilirim
Söylemeye hakkı yok ha onun varsa seninde onun ailesi hakkında laf söylemeye hakkin var boşver canım üzme kendini bebeginle huzurlu yaşamaya bak nasılsa pişman olur öküz kocan

Söylemeye hakkı yok ha onun varsa seninde onun ailesi hakkında laf söylemeye hakkin var boşver canım üzme kendini bebeginle huzurlu yaşamaya bak nasılsa pişman olur öküz

Söylemeye hakkı yok ha onun varsa seninde onun ailesi hakkında laf söylemeye hakkin var boşver canım üzme kendini bebeginle huzurlu yaşamaya bak nasılsa pişman olur öküz kocan
Kalbim çok kırgınim aramiyo sormiyo ayrilik tek carr

bebeğide arayip sormuyor sanırım nasil babalık bu yada ihtiyacı var mi bebegimin yok mu bunlarida mi durmuyo siz bidaha yazmayın net olduğunuzu görsün lutfen aileniz ne diyor

bebeğide arayip sormuyor sanırım nasil babalık bu yada ihtiyacı var mi bebegimin yok mu bunlarida mi durmuyo siz bidaha yazmayın net olduğunuzu görsün lutfen aileniz ne diyor
Evet sormuyor malesef birsey lazimmi diye ilgi sıfır ben sen gitmeden once herseyi yaptim bu evlilik icin ama sen yapamadin kavgalari sen cikarttin fevriydin deyip duruyo ailemi evden kovdu babasi beni evden kovdu yuvam dese arar sorar di benim ailem bizce ayril arkandayiz diyolar ama senin kararin ne dersen o olsun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…