• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 4. Aşılamadan sonra geri sayım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm daha yeni bnmki senden 2 gün önce eğer tutarsa bnm bebiş senün bebişden 2 gün büyük olcak 😂😂😂
Senin de belirtiler bizden önce başlayacak ilk güzek haberi senden alacağız :)

Evet süper. :) ayy hadi insallah güzel sonuclara kavusuruz insallah ayni gün :)
Hadi bakalım uğurlu gelsin bize bu konu ve bu ay.😊😊😊

Arkadaslar merhaba. Ilk 3 aşılamam tutmadi maalesef. Ilk defa bu ay gonal f ile yumurta büyüttük. 3 yumurtam gelisti ve çatlattik. Daha once klomen ve femara ile sadece bir yumurtam gelişmişti. 3 yumurta beni iyice umitlendirdi. Burada geri sayim baslatmak istedim ki belki aynı bekleyiste olanlar vardır. Insallah guzel haberler vermek nasip olur bu topikte ☺:anneadayı:

Aşılama günlerimiz:

S_bal S_bal ====>13 mart
M MiyavKedi =====> 15 Mart
Evrem17 Evrem17 ======> 15 Mart
KUZU BEN ASILAMA OLMUSTUM DORT YUMURTA ILE SONUC NEGATIF YEDI KEREDE CATLATTMA IGMESI OLDUM YINE SONUC NEGATIF BUTUN NEGSTIFLERI GORDUM INS SENDE POZTF OLUR :anneadayı::KK200:

Senin de belirtiler bizden önce başlayacak ilk güzek haberi senden alacağız :)

Hadi bakalım uğurlu gelsin bize bu konu ve bu ay.😊😊😊
Evet daha önce belli olacak ama ben sormadım dr bnm bat günüm 24 28 de test yap dedi nsl olcak öncedenmi yapsam sizce

Kızlar siz aşılamadan sonra dinlendiniz mi? Dr normal hayata dönebilirsin dedi hatta işlemden sonra hiç dinlendirmedi direk ayağa kalktım. Herşey normal dedi. Eve gelince o gün dinlendim sadece.

Kızlar siz aşılamadan sonra dinlendiniz mi? Dr normal hayata dönebilirsin dedi hatta işlemden sonra hiç dinlendirmedi direk ayağa kalktım. Herşey normal dedi. Eve gelince o gün dinlendim sadece.
Valla ona bakarsan dr öyle diyoda bnce dikkat etmek lazım bana duş al dedi akşamına ben 3.gün aldım ama aldıktan sonrada bel ağrımla göğüs hassasiyetim oldu

KUZU BEN ASILAMA OLMUSTUM DORT YUMURTA ILE SONUC NEGATIF YEDI KEREDE CATLATTMA IGMESI OLDUM YINE SONUC NEGATIF BUTUN NEGSTIFLERI GORDUM INS SENDE POZTF OLUR :anneadayı::KK200:
Olmayinca olmuyor diyorsun yani canim ☺ Bu isler kismet canim. Tutmazsa da uzulmuyecem. Kendimi tup bebege alıştırıyorum yavastan :) orda da bir şansımı deneyeym ;)

Ama ben masada 15 dakika falan bekledim

Ben yarim saat yatarak dinlendm. Eve gittigimde de tum gun yattim. Doktorum sadece ağır isler yapma. Egilip dogrulma cok fazla dedi. Ikinci gun normal hayatima devam ettim. Kanamam da oldu zaten dus fln almadm ilk gun.

Valla ona bakarsan dr öyle diyoda bnce dikkat etmek lazım bana duş al dedi akşamına ben 3.gün aldım ama aldıktan sonrada bel ağrımla göğüs hassasiyetim oldu
Aynen ağır falan kaptırmamaya çalıştım bir de ayaklarımı sıcak tutmaya çalışıyorum. Zararı yok faydası var.

Ne zaman başladın
Bu ay ilk benim 1 senedir olmuyor doğal yolla. Benim 1 senedir gittiğim doktor sürekli beklememi söyledi. 6 ay önce bi kimsayal düşük yaşadım. Doktorumu değiştirdim yumurtalıklarda tembellik olduğunu neden daha önce gelmediğimi sordu. 5 gün klomen kullandım sol Yumurtalık ta 1 yumurtamın sağlıklı geliştiğini söyledi bu kadar çabuk beklemiyordum ilaca cvp vermişsin dedi. Tabi ben ilaç alırken hayıt suyuda içtim sabah akşam onun etkiside oldu diye düşünüyorum pztesi iğnemi oldum bekliyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin

Ben yarim saat yatarak dinlendm. Eve gittigimde de tum gun yattim. Doktorum sadece ağır isler yapma. Egilip dogrulma cok fazla dedi. Ikinci gun normal hayatima devam ettim. Kanamam da oldu zaten dus fln almadm ilk gun.
Oo kanaman oldumu leke tarzımı yoksa öokmu bende olmadı hiç

Bende duşu riske etmek istemedim ilk gün .Bende kanama olmadı hiç sende neden oldu ki.

Bu ay ilk benim 1 senedir olmuyor doğal yolla. Benim 1 senedir gittiğim doktor sürekli beklememi söyledi. 6 ay önce bi kimsayal düşük yaşadım. Doktorumu değiştirdim yumurtalıklarda tembellik olduğunu neden daha önce gelmediğimi sordu. 5 gün klomen kullandım sol Yumurtalık ta 1 yumurtamın sağlıklı geliştiğini söyledi bu kadar çabuk beklemiyordum ilaca cvp vermişsin dedi. Tabi ben ilaç alırken hayıt suyuda içtim sabah akşam onun etkiside oldu diye düşünüyorum pztesi iğnemi oldum bekliyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin
Bende pazartesi oldum çarşmba aşılama oldu

Hayırlı olur insallah sonuçların. Neden catlatma ignesi surecine geldigini öğrenebilir miyim. ?

Back