- 29 Ocak 2008
- 414
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dilarem,bilirsin cok heyecanli bu gunler,hele bizim gibi gec bulanlar icin.bu sabah dr.daydim.ilk ultrasonu icin.hatta dr. soyledigine gore buyuk bir sans sonucu kalp atislarini da gorduk!!!:sm_cool: drum.hersey yolunda diyor bekleyip gorecegiz...Darisi sevgili arkadaslarimin basina!!!
Moneta,sen nasilsin?asil heyecanli olan sensin simdi..transferden sonra ki gunler hayatimin en zor gecen 12 gunuydu benim icinsositososito
Roniyam,su an goguslerimde hafif bir agri var.ama transfer oncesi ve sonraki bikac gun oldukca siddetliydi agrim.Diyorum ya su an vucudum hic hamile degilmis gibi.
Sende durumlar nasil,ne zaman sonucu alacaksin??Insallah haberler guzel olur!
Canim cok sevindim allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin.
canim ikiz gebelikte bulanti cok olur, karin agrina gelince normal cunku ikiz tasiyorsun ve uterusun olmasi gerekenden daha hizli buyuyor ondandir.
cooooook sevindim, opuyorum
Elifsu sen ne kadarlik hamilesin? Benim 5.5 hafta oldu henuz.
Ben folik asit disinda ilac kullanmiyorum.Dr. hamileligimin gelisiminin oldukca guclu oldugunu soyledi.
benim doktorum 6 ay önce beni ameliyat eden drler bu bebekler kıymetli diyor .ne sıkıntılarla elde ettik .ben 11. haftaya kadar her hafta gidecekmişim .hayırlısı diyorum kalbime hiç kötü bişe gtirmemeye çalışıyorumAcikcasi benim dr.um cok rahat ve diyor ki dusecek bebegi tutma sansi yok.Yani az hareket et v.s. demedi.Sadece vucudunu dinle diyor..ama burdakiler boyle iste cok hassas degiller bizim dr.lar gibi.bir daha ne zaman kontrole geleyim dedim karari bana birakti.genelde tup bebek anneleri sik kontrole gelmek isterle sen bilyirsin diyor:)