canim geldim:)sevgili arkadaslar inanin bana okadar destek oluyorsunuzki ..gercekten saskin tedirgin garip gunler geciriyorum..bugun kan testi yaptirdim benim 25. gunum degerim 79.48 cikti test sonucunu alana kadar kalbim duracakti
anneme geldim bugun annemin evi ecz yakin..bugun ecz 1-2 saat mecbur takildim ama ne sorunlar aglayacaktim resmen
ecz.de anneme giderken hayat okadar kotu gorunduki gozume...diyeceksinizki hem pozitif sonucu alip nasil boyle karamsarsin ama inanin ilk saatlerde kanama ile sevincim dondu kaldi
artik sevinmeye korkuyorum simdi kanamam daha az pro iciyorum surekli yatiyorum ama kendi isim oldugu icin rapor alamiyorum isler karisik ..hadi bebek en onemlisi diyorum..oda sagliksiz basladi..kalbim pirpir
inanin neyi anladim biliyormusunuz aylardir hamile kalmaya calisiyorum asil sorunu unutmusum saglikli devam etmesini yani ve simdi saglikli devam edecekmi korkusu icimi sardi beni hasta ediyor
yine alisip umutlanip kaybetmek perisan edecek..ve cmrtesi gunu ikinci testi yaptirmaktan vazgectim ne olursa olacak cunku belki sonuc iyi cikacak ama ben o sirada kalpkrizinden gitmis olacagim:))))delikafadulden