38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Roniyam,
Benim lekelenme ile ilgili henuz bir gelisme yok.Yarin ilk ultrasonuma bakilacak.Cokda tirsiyorum olumsuz bir sonuc alacam diye ama korkunun ecele faydasi yok ..Kasik agrilarim falan nerdeyse tamamen bitti,kendimi hic hamile hissetmiyorum ya hayret bisey...Umarim hersey yolundadir.

Defnecim,umarim hersey yolunda gider senin icin..benim yegenimin hamileligin ilk haftalarinda bir kova kanamasi olmustu ama sonucta bebegini dogurdu..umudunu yitirme ve hayirlisi ise devam etsin hamileligin...

Roniyam,
Benim lekelenme ile ilgili henuz bir gelisme yok.Yarin ilk ultrasonuma bakilacak.Cokda tirsiyorum olumsuz bir sonuc alacam diye ama korkunun ecele faydasi yok ..Kasik agrilarim falan nerdeyse tamamen bitti,kendimi hic hamile hissetmiyorum ya hayret bisey...Umarim hersey yolundadir.

Serpilinha ben dr.a kalp atısları icin gittigimde hic belirtim yok,midem de bulanmıyor dedigimde dr bana eeee daha ne istiyorsun,Allahtan belanı mı ne güzel iste demisti.:roflol:KK70:aha birinci trimestr bitene kadar hafif huzursuzlukların olabilir,önemli olan bu süreci dinlenerek gecirmen.Kendine iyi bak,bebisine de..

Roniyam,

canim umarim yarin kese gorulur ve hersey yolundadir.
aklina kotu seyler getirme ne olur.
hadi insallah yarin bize guzel haberler verirsin. bir sey sorucam gogus agrin varmi. yani dokunmakla goguslerin hassas mi?

Haklisin Dilarem,
Biz boyleyiz iste:))hissetmiyorum cok hissediyorum hersey problem....Saniyordum ki hamile kaldim ohh hersey bitti.Ama simdi her an aklimin bir kosesinde hamilelik devam edecek mi etmeyecek mi sorusu..

Bonadea
Menekşe

Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer: Gaziantep Giriş tarihi: Nov 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

İlk iki denemede sadece 2 folikül oluştuğu için tedavim iptal edilmişti. Sonra 3 ay DHEA kullandım. Bu kez 5 folikül oluştu. 2 emriyo transfer edildi ve şu an 33 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.
DHEA sayıyı arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda kaliteyi de arttırıyor. Bu konuyla ilgili bilimsel çok makale okuduk kullanmadan önce. Ancak sorun şu ki "uzun süreli kullanımlarda yan etkileri net bilinmiyor"

--------------------------------------------------------------------------------

Roniyam oku diye kopyaladım.Su an online bonadea,sorun varsa sor istersen canım

Haklisin Dilarem,
Biz boyleyiz iste:))hissetmiyorum cok hissediyorum hersey problem....Saniyordum ki hamile kaldim ohh hersey bitti.Ama simdi her an aklimin bir kosesinde hamilelik devam edecek mi etmeyecek mi sorusu..

Edecek edecek canım,nurrrrtopu gibi bebisin olacak yakında,sıkısıkıvercen burnunu:ecrin_bebek:

Roniyam,su an goguslerimde hafif bir agri var.ama transfer oncesi ve sonraki bikac gun oldukca siddetliydi agrim.Diyorum ya su an vucudum hic hamile degilmis gibi.
Sende durumlar nasil,ne zaman sonucu alacaksin??Insallah haberler guzel olur!

Bonadea
Menekşe

Meslek: Eğitimci
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer: Gaziantep Giriş tarihi: Nov 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

İlk iki denemede sadece 2 folikül oluştuğu için tedavim iptal edilmişti. Sonra 3 ay DHEA kullandım. Bu kez 5 folikül oluştu. 2 emriyo transfer edildi ve şu an 33 haftalık hamileyim çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına.
DHEA sayıyı arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda kaliteyi de arttırıyor. Bu konuyla ilgili bilimsel çok makale okuduk kullanmadan önce. Ancak sorun şu ki "uzun süreli kullanımlarda yan etkileri net bilinmiyor"

Roniyam oku diye kopyaladım.Su an online bonadea,sorun varsa sor istersen canım

dilarem sagol canim hemen sorayim :))

Roniyam,su an goguslerimde hafif bir agri var.ama transfer oncesi ve sonraki bikac gun oldukca siddetliydi agrim.Diyorum ya su an vucudum hic hamile degilmis gibi.
Sende durumlar nasil,ne zaman sonucu alacaksin??Insallah haberler guzel olur!

Canim ben birsey beklemiyorum. dinlenme donemindeyim, belki yumurta kalitemi artirir diye DHEA kullaniyorum o kadar.mayis gibi baslayacak tedavim

buldum dilarem ama online degil. neyse onun yazdigi ve referans gosterdigi literaturleri ben de okumustum. devam ediyorum almaya ama ben gunde 1 ya da 2 tb aliyorum cunku DHEA degerim iyi cikti. bakalim canim zaman ne gosterecek

kızlaaarrrrr,günaydın hepinize,,,,,,,,,gün-ler aydın olsun diliyorum,,,,e hani nerdesiniz ???:eek:

buldum dilarem ama online degil. neyse onun yazdigi ve referans gosterdigi literaturleri ben de okumustum. devam ediyorum almaya ama ben gunde 1 ya da 2 tb aliyorum cunku DHEA degerim iyi cikti. bakalim canim zaman ne gosterecek

Zaman sana herseyin en güzelini gösterir umarım:1hug:

Dilarem,bilirsin cok heyecanli bu gunler,hele bizim gibi gec bulanlar icin.bu sabah dr.daydim.ilk ultrasonu icin.hatta dr. soyledigine gore buyuk bir sans sonucu kalp atislarini da gorduk!!!:sm_cool: drum.hersey yolunda diyor bekleyip gorecegiz...Darisi sevgili arkadaslarimin basina!!!

X