DİLAREMMMM,,hatııın gıızzz!.....kalbi,kendi güzel,özü sözü bir,vicdanlı,mehametli arkadaşım benimmm:1hug:,,,kız senide beray gibi ısırasım geliyor haaa!...umarım bu kullandığım ilaçların :çok üzgünüm:geçici etkisidir,,bacım beroş şirin oluyorda sennnnn e millet yanlı anlar demiiiiiii???
Canım benimmmm,can arkadasımmm.Ben de seni ısırırım ne derlerse desinlerrrrdelikafadulden.İlaclar duygu coskunlugu yaratır ama hep sev sen beni ve berayı e miii??Hadi gıllicikli monisim benim,nooooolur bi ikiz yap ortaya karısık,erkek bi tane,kız bi taneee.Valla inanmıyordum ama sen bes cocuga birden bakacak kadar enerjik bi hatunmussun yahuuuu
kizlaaaaaaarrrrrrr gunaydin :)))) (benim saatimle tabii, daha yeni kalktim)
Moneta canim cok sevindim senin adina herseyin iyi gitmesine. insallah gonlunden gecen ikizlerine kavusursun.
yaaaaaaa kizlaaaaaaaarrrrrrrrr yoksunuz.
o zaman ben yine ders calisayim((
Bizim yoklugumuz sana ders calıstıracaksa hiiiic girmeyelim roniyammm.sositososito
:)))
hic calisamiyorum. aklim fikrim bebekte. eskiden cocuk da yaparim kariyer de diyen ben simdi ikisini de yapamiyorum(((
monetacim hic pozitifligini kaybetme hep iyi seyler dusun gor bak olucak. olmamasi icin hicbir neden yok.
kacinci gun transfer yapildi ve embriyolarin kaca bolunmustu?
İkisi de olur,senin canın sagolsun.kaydirigubbakcemile5Kariyer zaten yapmıssın,sen kariyerine kariyer yaptıracaksın artık.Cocuk da olacak,zamanını bekliyoryerimseniben
3 gündü transferim,,,,3 embriyo 8CH,,üçüde aynı yani,,,,,bakalım canım bekliyoruz ,,,,,,dua ediyorum,,,,,bel ve kasık ağrılarım bazen fazlalaşıyor,,,,tuvalet sıkışıklığına zaten hiç gelemiyorum çok baskı yapıyor,,,,,şükür ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık,,ama en zoru beklemek,,,,geçer bu günlerde geçer,,:çok üzgünüm:
3 gündü transferim,,,,3 embriyo 8CH,,üçüde aynı yani,,,,,bakalım canım bekliyoruz ,,,,,,dua ediyorum,,,,,bel ve kasık ağrılarım bazen fazlalaşıyor,,,,tuvalet sıkışıklığına zaten hiç gelemiyorum çok baskı yapıyor,,,,,şükür ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık,,ama en zoru beklemek,,,,geçer bu günlerde geçer,,:çok üzgünüm:
Mapus hayatından sonra bu da mı gelecekti basına:roflol: