38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım benimmmm,can arkadasımmm.Ben de seni ısırırım ne derlerse desinlerrrrdelikafadulden.İlaclar duygu coskunlugu yaratır ama hep sev sen beni ve berayı e miii??Hadi gıllicikli monisim benim,nooooolur bi ikiz yap ortaya karısık,erkek bi tane,kız bi taneee.Valla inanmıyordum ama sen bes cocuga birden bakacak kadar enerjik bi hatunmussun yahuuuu

Kızlaaaar bugün sürekli sayfaya göz attım,nerdesinizzzz?Denizzz cok ictin cayyy yeter bi gel kııızzz.sırnaşık şey

ahh canım inşallah duaların kabul olur??evet evet duygular coşkun bi tuhaf,,,,,,,yok kız 5 ten doktorumda korkuyo,,e bende tırsığım ecük valla bu saaten sonra tutsunda bitanede olsa tutsun(ama gönlümde hep ikiz),,,şu dakikadan sonra iş boş çıkmamaya dönüyor,,,2-3 hep gönlümdeki ler sen biliyorsun,,,
allah senden razı olsun,,ben hiç kimseden almadığım desteği senden aldım,hakkını helal et bacım,,,insanın kızkardeşi bile bu kadar olmaz yaa
sizi seviyorum,,,sen bacım beraycıkta manevi kızım oldu ne güzel,,,,

kizlaaaaaaarrrrrrr gunaydin :)))) (benim saatimle tabii, daha yeni kalktim)
Moneta canim cok sevindim senin adina herseyin iyi gitmesine. insallah gonlunden gecen ikizlerine kavusursun.

Moneta canim cok sevindim senin adina herseyin iyi gitmesine. insallah gonlunden gecen ikizlerine kavusursun.

defnecim canim sakin moralini bozma. dedigim gibi spontan hamile kalman cok iyi ve sevindirici. sen yat bakalim belki devam eder ve bebis tutunur.
canim anladigim kadariyla bu adet kanamasi degil oyle olsa gittikce artar ve ben sen bunu ayirt edebilirdin. ayrica adetine daha var, dur bakalim zaman ne gosterecek.
allah korusun kotu sonuclansa bile moralini bozma DHEA ya devam et, onumuzdeki ay da kalirsin.
dert etme hic lutfen ve moralini bozma. arada bizi haberdar et.

Dilarem canim insallah biz de senin durumuna duseriz, yani sabah uykumuzu almadan uykunun en guzel yerinde bebisimizin sesiyle uyaniriz insaaaaaalllllllaaaaaaaaahhhhhhhhh.

sağol canım,,,,ne çektiğimi bir ben bir allah birde dilarem bilir,,,hep aksilik çıktı son anda düzeldi,,oohooooo insanın sinirleri laçkalaşır yani,aksilik dediğim(ilaçlarımı takside düşürdüm,,iğnemi vurdum zannettim vurmamışım,,,,,,vs bir sürü bunu gibi olay,,,,,,umarım canım gönlümden geçen olsun,,hepimizin,,,

monetacim hic pozitifligini kaybetme hep iyi seyler dusun gor bak olucak. olmamasi icin hicbir neden yok.
kacinci gun transfer yapildi ve embriyolarin kaca bolunmustu?

monetacim hic pozitifligini kaybetme hep iyi seyler dusun gor bak olucak. olmamasi icin hicbir neden yok.

ya benim sayfada bir seyler var, once mesaj gitmedi gibi gorunuyor sonra 2 kez gidiyor. kusura bakmayin, sayfayi gereksiz isgal etmis oluyorum

:)))
hic calisamiyorum. aklim fikrim bebekte. eskiden cocuk da yaparim kariyer de diyen ben simdi ikisini de yapamiyorum (((

İkisi de olur,senin canın sagolsun.kaydirigubbakcemile5Kariyer zaten yapmıssın,sen kariyerine kariyer yaptıracaksın artık.Cocuk da olacak,zamanını bekliyoryerimseniben

3 gündü transferim,,,,3 embriyo 8CH,,üçüde aynı yani,,,,,bakalım canım bekliyoruz ,,,,,,dua ediyorum,,,,,bel ve kasık ağrılarım bazen fazlalaşıyor,,,,tuvalet sıkışıklığına zaten hiç gelemiyorum çok baskı yapıyor,,,,,şükür ne yapalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık,,ama en zoru beklemek,,,,geçer bu günlerde geçer,,:çok üzgünüm:

İkisi de olur,senin canın sagolsun.kaydirigubbakcemile5Kariyer zaten yapmıssın,sen kariyerine kariyer yaptıracaksın artık.Cocuk da olacak,zamanını bekliyoryerimseniben

umarim oyle olur. umarim ben de en yakin zamanda bebegime kavusurum. cok istiyorum hayirlisiyla tabii

Mapus hayatından sonra bu da mı gelecekti basına:roflol:

canim ben bu donemi 2 kez yasadim. 3 asilamayi da sayarsak 5 kez 12 gun saydim. seni cok iyi anlayabiliyorum. bu 12 gun asir gibi gelir insana.
kasik, karin ve bel agrilarin olabilir. hatta heran adet olacakmissin gibi hissedebilir ve korkarak tuvalete gidebilirsin. bunlar normal canim. hadi bakalim insallah guzel haberler verirsin bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…