38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar umudunuzu yitirmeyin tiyatrocu Füsun Demirel bile 50 sinde ikiz bebek sahibi oldu. Sizlerde bu sevinci tadacaksınız emin olun herzaman neden olmasın sorunu sorun kendinize ve umudunuzu yitirmeyin.
ah canim sagol:)haklisin heran hersey olabilir aslinda:)fusun demirelin bence yumurta donasyonu diye dusunuyorum:)bizde yumurtalarimiz bitenekadar devam edecegiz ne yapalim:)sen herhalde yakinda bebegine kavusacaksin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)

denizcim nereye kayboldun?ben bazen gunduzleride giriyorum daha cok ogleden sonra ecz.de firsat buldukca belki karsilasiriz seninle:)

Defne canım,
Gündüz fırsat bulunca girebilmenene sevindim. Ya bu site çok güzel, ama MSN'deki gibi, mesaj geldiğinde sinyal olsa filan çok iyi olur. Moderatör arkadaşlara duyurulur. :)))
Çünkü on-line olduğumuzda bile eski sayfaları okuyalım derken, o an konuşma fırsatı bulamıyoruz kimse yok zannedebiliyoruz.

huhu :))ben ecz de fırsat buldukca katılıyorum yazmaya calısıyorum ama bazen hasta gelıyor yerımden kalkıyorum ısım uzarsada 10-15 dak yazamıyorum yanı neden cevap yazmadı dıye dusunme:)nasılsın?neler yapıyorsun?gunun nasıl nelerle gecıyor ?

Defne5,bizim yaslarda en iyi ve kisa cozu tup bebek gibime geliyor.Bende iyi sayilirim.Henuz hamilelige ait belirtiler fazla yok,sadece karnimda-kasikalrimda sancilar oluyor.saniyorum hormonlardan dolayi.dr. da ilk olarak sanicn var mi diye sordu,normal dedi.tabii ilk 3 aylik donemde hersey olabilir,biliyorsun o nedenle biraz tetikteyim.hos bir yandan da normal yasama devam..mesela bugun evin camlarini sildim:)

Serpilcim sen delimisin ya, sakin kizma ama bu donemde cam silinirmi ayol
elinden geldigince dinlenmeye calis arada bir yuruyuse cikabilirsin.

Kizlar bence de fusun demirel yumurta donasyonu ile bebek sahibi oldu ama bunu soylememeleri cok cirkin ve ayip. insanlari bos yere umutlandiriyorlar. Turkiyede yasak ya o yuzden gizliyorlar.
peki Seda Sayan` a ne demeli. onun da mi acaba yumurta donasyonu.

Roniyam,evet ama dr. hic birsey demedi..aynen yamana devam et diyor her defasinda.ve bakaiyorum etrafima burada 5-6 aylik hamile kadinlar bisiklete biniyor.biz Turkler cok mu pipirikliyiz ne:)

Serpilcim sen delimisin ya, sakin kizma ama bu donemde cam silinirmi ayol
elinden geldigince dinlenmeye calis arada bir yuruyuse cikabilirsin.

Serpilha canım,

Tabi ki normal yaşama devam etmeli. Çok abartmamalı. Ama Roniyam'ın dediği gibi kendini de çok yormamalısın bence.

serpilcim yasimiz genc olsaydi tamam biz de bisiklete binerdik ama hem yasimiz cok hem de riskli gruptaniz. unutma bizler spontan ve dogal yollardan hamile kalmadik. sonra acaba diyecegin seyler yapma.

Roniyam,

Uzaktasın ama valla haberleri bizden önce duymuşsun. Maşallah.:)) Üstelik ben bir de muhabir olacağım.

Neyse, Serpilha'ya söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Zaten riskli grupyız. Normal yaşama devam etmek tamam. Ama yorulmadan. Çünkü çok rahat hareket etme lüksümüz yok gibi görünüyor.

Ya arkadaşlar,
Bu haberleşme sisteminde sizce de bir gariplik yok mu. Yani daha akıcı olmalı. Sevgili moderatörleimiz "One munite ilgilenin bu meseleyle yaa." Soru soruyoruz cevabını kaçırıyoruz, selam veriyorlar görmüyoruz. MSN'deki gibi olamaz mı. Hani mesaj gelince ışık yansa filan.

Vallahi kizlar birgun annem arayip soyledi. bak seda sayan hamile. o yasinda hamile kalabiliyorsa sen neden kalamayasin diye bana umut verdi. sonra bende internetten baktim gercekten hamileymis galiba. sizler neden duymadiniz anlamadim yoksa ben yanlis bilgimi aldim.

Arkadaslar ben bu tup bebege basladigimda daha once tecrubesi olan arkadaslarla konusutm,hepsi aman ona dikkat buna dikkat v.s. diyordu. ki bunlardan kendine en dikkat edenin hamileligi ve dogumu berbatti.hani bir laf vardir sakinan goze cop batar o misal.ben dr.la cok konustum bu konuyu hic bir sekilde yasaklama getirmiye cunku ben risk grubunda degilim sadece yumurtalik rezervim azdi..tabii herkes istedigi oznei gosterebilir ama birde bu stresi hayatima sokmak istemiyorum.

a.s.Roniyam, Nilen
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik. Yemeği hazırlamam lazım. Çok öpüyorum sizi. Yarın görüşürüz. .

merhaba arkadaşlar sizleri online görünce yazmak istedim ..pek kalamam ama selam vereyim yeniler hoş gelmişler topiğimize ...bebiş için çalışanlar var ...bereketli olsun ...müjdeli haberler peş peşe gelsin...rabbim hayatımızın son baharında hepimizi güldürsün ...ben şu an kilo vermeye çalışıyorum ama akşam gene kaçırdım ya ne yapcam
bilmiyorum hava soğuk pek yürüyüşte yapamıyorum...okuldan geldim mi gözüm dönüyo resmen...arkadaşlar kiminiz doktor kiminiz eczacı yani sağlık sektörünün içindensiniz..
bu işleri bizden daha iyi biliyorsunuz...bizim yaş grubumuzda belli aralıklarla deneyeceğiz bu tedavileri yoruldum diyorsunuz beni düşünün 8 aşılama 5 tüp denedim türkiye şartlarında
iki kişi çalışanların durumu iyi sayılır ben hala kiracıyım...yorulma kısmına gelince ben de çok yoruldum inanın 10 yıldır evliyim 10 yıldır uğraşıyorum aşılamaları yirmili yaşlarımda yaptırdım ..tüplerin 5 inide son iki yıla sığdırdım ..ellerim titreyerek test yapardım ...kliniklerde
ulu orta yığılıp kalmayım diye...bi arkadaşım bir kez tüp denedi telofon açıp beni tebrik etti
sen nasıl katlandın bunca şeye diye..şu an yaş oldu otuz altı yirmi altıda evlendim deseler ki bana sen senelerce uğraşacaksın o insanları boğardım...çok hırs yaptım çokkkk...ama şunu anladım rabbim ol demedikçe olmuyor ...üstelik bizde eşimden kaynaklı hafif sayı düşüklüğünden başka sorun yok...keşke bende bana çocukla ilgili kimsenin soru soramayacağı acıyan gözlerle bakmayacağı bi yerde yurt dışında yaşasaydım ...iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…