ah canim sagol:)haklisin heran hersey olabilir aslinda:)fusun demirelin bence yumurta donasyonu diye dusunuyorum:)bizde yumurtalarimiz bitenekadar devam edecegiz ne yapalim:)sen herhalde yakinda bebegine kavusacaksin allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:)Kızlar umudunuzu yitirmeyin tiyatrocu Füsun Demirel bile 50 sinde ikiz bebek sahibi oldu. Sizlerde bu sevinci tadacaksınız emin olun herzaman neden olmasın sorunu sorun kendinize ve umudunuzu yitirmeyin.
denizcim nereye kayboldun?ben bazen gunduzleride giriyorum daha cok ogleden sonra ecz.de firsat buldukca belki karsilasiriz seninle:)
huhu :))ben ecz de fırsat buldukca katılıyorum yazmaya calısıyorum ama bazen hasta gelıyor yerımden kalkıyorum ısım uzarsada 10-15 dak yazamıyorum yanı neden cevap yazmadı dıye dusunme:)nasılsın?neler yapıyorsun?gunun nasıl nelerle gecıyor ?Defne canım,
Gündüz fırsat bulunca girebilmenene sevindim. Ya bu site çok güzel, ama MSN'deki gibi, mesaj geldiğinde sinyal olsa filan çok iyi olur. Moderatör arkadaşlara duyurulur. :)))
Çünkü on-line olduğumuzda bile eski sayfaları okuyalım derken, o an konuşma fırsatı bulamıyoruz kimse yok zannedebiliyoruz.
Serpilcim sen delimisin ya, sakin kizma ama bu donemde cam silinirmi ayol
elinden geldigince dinlenmeye calis arada bir yuruyuse cikabilirsin.