- 16 Aralık 2008
- 917
- 0
araycimmmm hosgeldinnn:)))cok sevindim aramiza donmene..zaten ayrilmak ne demekmis...bak hepimiz nekadar kirilgan an be an degisken duygular icindeyizteşekkür ederim canım içtenligin için burdaki diger arkadaşlar defne balance serpilinha ebrararım nilencim ve aramıza katılan yeni arkadaşlar hepinize sevgilerimi yolluyorum.ben bazen karamsar bazen kararlı oluyorum.sanırım olumsuz sonuçlarda bu herkeste olan bir durum ve zamanla yeni denemelerle belkide umutlarımız yeşerecek buna inanmak istiyorum.
merhaba denizcim:)eskiyazilari okurken size hemen yazamadim:)royinamcim merhaba:)Merhaba Defne,
Şu an Aray on-line değil galiba.
bencede en etkili yontem:)insanin vucudu en guzel yaniti veriyor herzaman..adet olacagim gun sabah daha olmadan birden 36.45 e falan dusuyor atesim..dun ve bugun kac cikti atesin?bak kasiginin agrimasi tuhaf ama iyiye isaret biliyorsun:)Defnecim merhaba. Benim bugun atesim dundende yuksek cikti ve dayanamayip bir daha ovulasyon kiti ile bakatim. bu gunku cizgi cok daha koyu yani ben bugun yumurtladim galiba :)) zaten benim bugun 14.gunum. dun butun gun sag kasigim nasil agridi anlatamam bir ara nefes almami bile etkiledi. simdi bugun ne yapacagima karar veremedim. sen hakliymissin ates olcme yontemi daha mantikli galiba
ah varya aylardir icmediigm ilac kalmadi:)bendede mthfr heterozigit cikti tromboz pnalei yaptirdim..cogu doktor gebelikte igne kullanmana gerek yok kimi ise kan testinden hemen sonra basla diyor..aspirini aylarca ictim..transferden sonra doktorum dikkat etmedi sanirim vermedi ama ben yinede bir bebek aspirini ictim..bende yarin falan baslamayi dusunuyorum..aylarca folik asit ictim hormon ilaclari ile birlikte iyice kilo aldirdi banabir de aspirin aliyormusun sen. ben de bugun baslayayimmi diye dusunuyorum. biliyorsun ben de trombofiliden de suphelendiler kanlar alindi ama sonuc cikmadi. ne dersin profilaktik olarak alayimmi aspirini
aslinda belkide ders calissan bu konudan uzaklassan hamilekalmana daha cok faydasi olur..ben eger eczaneye gitmesem bu konuylailgili aklimi yitirirdim sanirimof ya kizlar kafam cok karisti kafayi yemek uzereyim. bir ay sonra board sinavim var ben ders calisacagim yerde bunlarla ugrasiyorum.
hic belli olmaz insallah mucizemiz gercek olur:)roniyamcim daha once asilama yaptirdin degilmi?ben zaman kaybi olarak dusunuyordum ama iki arkadasimda asilamadan hamilekaldi..bende az yumurta olusuyorya secme sansim da yok kaliteli falan diye acaba biray en azindan denesemmi diyorumne dersin?doktoruma sordum sizin yasinizda sansiniz dusuk denemeyin dedi aslinda normalhamilekalabilen biri icin sence sans yuksek degilmidir?ya ben sadece bu ay ilac ictim daha onece hicbir sey almiyordum sadece prenatal vitamin tableti aliyordum onu da esimin israri ile. duzenli de almiyordum bir gun icip 5 gun icmiyordum. ama bu ay herseyden iciyorum.
denizcim nereye kayboldun?ben bazen gunduzleride giriyorum daha cok ogleden sonra ecz.de firsat buldukca belki karsilasiriz seninle:)Peki tüp bebek işlemi için bir süreliğine de olsa Türkiye'ye gelme imkanınız yok mu.Mesela benim gittiğim Etlik Zübeyde Hanım Doğumevi'nde bir kaç kadınla tanıştım tesadüfen. Onlar Denizli'den, Çorum'dan yani başka memleketlerden Ankara'ya gelmişlerdi. Böyle bir şey olamaz mı.