38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

:)))ilgilenecegim eger kocami ele gecirirsem daha eve gelemediyemekleri hazirladim bekliyorum...yoksa birakirmiyim:)benimde heriki kasigimda birden arada bicak saplanir gibi oluyor aslinda kullandigimiz igneler aylarca etkiye devam ediyor olabilir..yada bu ilac tetikliyor bazi seyleri:)

Bence ilac tetikliyor cunku gecen ay ben hicbir sey hissetmedim. zaten bunu yuttugumdan beri senin de dedigin gibi bir hareketlilik var overlerimde.

kızlar bu gece kafaya birsey takmadan ilişkiye girin sitres bebek yapmanın büyük düşmanı inşallah sizden mucize doğal yolla hamileyiiiiiiim dersiniz gelecek aya 2 çizgi görürsünüz inşallaaaaaaaaaaah

kolay gelsin arkadaşlar.mücadelenizi okuyorum.iyi gelişmeler olmasını umut ediyorum.bu arada ben kalmaya karar verdim.yazdıklarınızı okudum kalmam ile ilgili samimi yazılarınızı için hepinize teşekkür ederim.bu mücadelede bende sizlerle olacagım manevi destegimle yanınızdayım.

Canim Araycim hosgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn. aramizda kalmaniza sevindim.
Biz Defne ile DHEA mucadelesine basladik, bakalim neler olucak :))
canim sen de moralini bozma bir daha deneyeceksin ve olacak inan bana.

Canim Araycim hosgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn. aramizda kalmaniza sevindim.
Biz Defne ile DHEA mucadelesine basladik, bakalim neler olucak :))
canim sen de moralini bozma bir daha deneyeceksin ve olacak inan bana.

teşekkür ederim canım içtenligin için burdaki diger arkadaşlar defne balance serpilinha ebrararım nilencim ve aramıza katılan yeni arkadaşlar hepinize sevgilerimi yolluyorum.ben bazen karamsar bazen kararlı oluyorum.sanırım olumsuz sonuçlarda bu herkeste olan bir durum ve zamanla yeni denemelerle belkide umutlarımız yeşerecek buna inanmak istiyorum.

Roniyam hcb 94,5 cikti,dr. gayet guzel orani dedi.4 gun sonra tekrar kontrole gidecegim.

canım arkadaşım tebrik ederim.çok güzel bir haber.en son seninle yazışmamızdan sonra belirtiler neler diye soruyordun.yazmak istemiştim.olmadı.ama ben seninkinin tutacagına inanmıştım.degerin gayet güzel .ben böyle habeler alınca umutlanıyorum işte.

Araycigim,
Tesekkurler...Darisi senin basina!!!
Geri gelmene de cok sevindim..bundan sonra senden ve tabii herkesten guzel haberler bekliyorum!!

sagol canım inşallah diyelim ve pes etmeyelim herşeyin olumsuz sonuçlsrın mutlaka ki sebebeleri vardır.işte bizim yapacagımız neden olmadıgını araştırıp olumsuzlukların tedavi ile ortadan kaldırılması.ben artık iyice sebebini araştırdıktan sonra başlarım yaza dogru.hakkımızda hayırlısı diyelim.

Aray,
ben tup bebek olayina basladigimda oyle karamsardim ki..hamile kalmak sanki bir hayalden ibaretti,hicbir zaman gerceklesmyecekmis gibiydi ama aniden oldu.dolayisi ile ne zaman gelecegi bilinmez.ayrica butun tup bebek denemelerinin %25 de hicbir sebep yokken sonuc olumsuz olabiliyor.bundan dolayi tekrarlanan denemelerin sonucunun pozitif olmasi mumkun.kendini hazir hissettiginde tekrar basla!!

kaydirigubbakcemile3Sevgili Aray,

Henüz tanışmıyoruz. Ben bu topicte (sitede değil) yeniyim. Ama geri dönme kararına diğer arkadaşlarım gibi çok sevindim.

Bu arada kızlar yaa,

Siz hangi saatlerde giriyorsunuz net'e. Anında görüşemediğim için benim yazılar biraz ısıtılmış yemek tadında oluyor.

Neyse online olduğumuz anlarda görüşemesek de hepinizi çoook seviyorum.

hoşgeldin arkadaşım burda kaynaşma çabuk oluyor.sayıca azız ama olsun destek güzel.ben genelde nete giriyorum geç saatlere kadar dururyorum geç uyudugum için.yinede her yazılan yazıya özenle karşılık veriliyor.bu konuda endişe etme canım .

Deniz ve diger arkadaslarim biliyorsunuz ben ABD de yasiyorum ve zaman olarak sizden 8 saat geriyim. o yuzden sizin gunduz saatlerinizde ben uyuyo oluyorum gece saatlerinizde girmeye calisiyorum. Elimden geldigince cevaplamaya calisiyorum ama arada kacirdiklarim olursa simdiden ozur dilerim.

Roniyam canım,
Hakikaten epey uzaktaymışsın. Sanıyorum görev nedeniyle oradasın. Ben de 3 yıl Rusya'da kalmıştım. Orada şartlarımız çok iyiydi ve rahattık. Ama, sonuçta yine de insan vatanını (herşeye rağmen) çok özlüyor.Herneyse, eminim bu topikteki arkadaşlar özlemini biraz olsun hafifletiyordur.

Normal yolla mı bebek yapmayı düşünüyorsunuz, yoksa tüp bebek mi yapacaksınız. Bildiğim kadarıyla yurtdışında tüp bebek çok pahalı. Gerçi sonuçta doğal yolla da olsa, tüp bebek de olsa umarım bir an önce sağlıklı ve güzel bebeğine çok kolay bir şekilde kavuşursun. Tabi ki bu temennim, bütün arkadaşlarım için de geçerli. :dance:

Denizcim biz yakalsik 2 yildir cocuksahibi olmaya calisiyoruz ama olmuyor. 3 asilama 2 de ivf denemem var. maalesef ivf lerde hamilelik olustu ama biri bosgebelik digerinin de 8. haftada kalbi durdu. hic spontan hamilelik yasamadim. dedigini gibi burda ivf cok pahalli. yaklasik 15-18 bin dolar arasi ve maalesef sigorta tek kurusunu bile karsilamiyor. anlayacagain maddi manevi cok yikildik. simdi dinlenme donemindeyim maysi gibi tekrar ivf deneyecegiz bu arada neden boyle oldu diye arastiriyoruz. ben de bu arada yumurta kalitemi nasil artiririm diye ugrasiyor ve davul tozu minare golgesi gibi seylerle avunuyorum. incir kaynatip iciyorum DHEA ya basladim falan filan.
dedigin gibi gurbette olmak zor tabii hele bir de insanin boyle sorunlari olunca daha da kotu.

Aray'cığım,

Gerçekten çok sıcak bir topik burası. Üstelik de belli ki herkes çok iyi niyetli ve paylaşımcı. Sayıca az olmamız aslında bir bakıma çok kötü sayılmaz. Çünkü kalabalık olunca takip etmek zorlaşıyor.

Ben bu aralar çalışmıyorum. O yüzden daha çok gündüz saatlerinde giriyorum. (Şu an istisna) Demek ki sizleri o yüzden yakalayamıyormuşum.

Normal hayatımda bir çok arkadaşım var ve tabi ki hepsini de çok seviyorum. Ama sizlerle paylaşımlarımız çok farklı. Onlara anlatamadığım şeyleri bile sizlerle paylaşabilmek çok güzel. Çünkü hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz. İşte sanıyorum ki, bizleri kısa sürede birbiri:sm_cool:mizle yakınlaştıran şey de bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…