:)))ilgilenecegim eger kocami ele gecirirsem daha eve gelemediCanim yumurtladiktan sonra 24-48 saat icinde iliskiye girmek lazim. Biz bu gece yapalim ben yarin yine yapalim bence. isi sansa birakmayalim yani.
bence sen gec saatlere kadar oturma pc basinda gir kocanla ilgilen biraz :)) gonlunu hos tut cunku bugun ona muhtacsin :))
bizim burda daha oglen aksam biz de degerlendiricez ovulasyonu :))
bende halsizligede iyi geldi bunu cok net hissettim biliyormusun?Bence ilac tetikliyor cunku gecen ay ben hicbir sey hissetmedim. zaten bunu yuttugumdan beri senin de dedigin gibi bir hareketlilik var overlerimde.
Canim Araycim hosgeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn. aramizda kalmaniza sevindim.
Biz Defne ile DHEA mucadelesine basladik, bakalim neler olucak :))
canim sen de moralini bozma bir daha deneyeceksin ve olacak inan bana.
Roniyam hcb 94,5 cikti,dr. gayet guzel orani dedi.4 gun sonra tekrar kontrole gidecegim.
kaydirigubbakcemile3Sevgili Aray,
Henüz tanışmıyoruz. Ben bu topicte (sitede değil) yeniyim. Ama geri dönme kararına diğer arkadaşlarım gibi çok sevindim.
Bu arada kızlar yaa,
Siz hangi saatlerde giriyorsunuz net'e. Anında görüşemediğim için benim yazılar biraz ısıtılmış yemek tadında oluyor.
Neyse online olduğumuz anlarda görüşemesek de hepinizi çoook seviyorum.
Deniz ve diger arkadaslarim biliyorsunuz ben ABD de yasiyorum ve zaman olarak sizden 8 saat geriyim. o yuzden sizin gunduz saatlerinizde ben uyuyo oluyorum gece saatlerinizde girmeye calisiyorum. Elimden geldigince cevaplamaya calisiyorum ama arada kacirdiklarim olursa simdiden ozur dilerim.
hoşgeldin arkadaşım burda kaynaşma çabuk oluyor.sayıca azız ama olsun destek güzel.ben genelde nete giriyorum geç saatlere kadar dururyorum geç uyudugum için.yinede her yazılan yazıya özenle karşılık veriliyor.bu konuda endişe etme canım .