38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hadı bakalım hayırlısı:)ya sımdı dusunsene yumurta catladı spermler ıyı tupler acık rahımde problem yok eee ıyıde neden dollenme olmuyor tutunmuyor hamıle kalamıyoruz:KK43:((daha ne olsun yanı offf bugun cok umutsuuzm coook

Sevgili Defne,

Lütfen üzme kendini. Herşeyi zamana bırakmakta fayda var.

defnecim uzulme ve umutsuz olma. Neden olmasin hem sen 2 kez spontan hamilelik yasamis biri olarak umudunu hic kaybetmemelisin. Hadi bakalim bu gece ikimiz icinde dua edicem.

Burdayim denizcim bir ara cikmistim pardon. Dedigim gibi bu isler biraz da kismet ve sans. bize moralimizi bozmadan tedaviyi uygulayip beklemekten baska bir sey dusmuyor.

defnecim uzulme ve umutsuz olma. Neden olmasin hem sen 2 kez spontan hamilelik yasamis biri olarak umudunu hic kaybetmemelisin. Hadi bakalim bu gece ikimiz icinde dua edicem.
canim ne bileyim nekadar etkilenmesemde bu negatif tup denemesi beni etkiledi sanirim :KK43:ama bak ayni gun yumurtlamis olmak gercekten cok ilginc bir tesaduf...bende dua edicem insallah bu sefer olur:) bu arada bu ay ilk defa cok net senin bahsettigin yumurtlama zamani olan belirtileri hissettim:)roniyamcim ilaci ne yapacagiz ben bugunde ictim devam edecekmiyiz?birde aklima ne geldi biliyormusun bence bu ilac fsh dusurecektir oyle umuyorum

Canim ben devam edicem. Hic kesmeyecegim zaten etkisini gostermesi bir kac ayi buluyormus. dun devamli duzenli olarak tansiyonumu da olctum iyi. sadece sivilce oldu ne yapalim ona da katlanirim artik.

Roniyam merhaba,
Ben kadınlar kulübünün epeydir üyesiyim. Ama buraya ilk kez girdim. Çok hoş. Bizim yaş aralığımıza uygun bir yer. :)

Ben, 13 yıllık evliyim. Bu kadar zaman boyunca eşimde ben de, hiç çocuk istemedik. Türkiye'nin ortamı ve çok büyük bir sorumluluk olduğu için. 5-6 aydır düşünüyoruz. Biraz da metazori oldu bizim açımızdan. Bizden çok çevremiz istiyor.

Herneyse, Ankara Etlik Zübeyde Hanım'da önümüzdfeki hafta içinde tüp bebek yapılacak.
denizcim kusurabakma bu sayfayi ve yazdiklarini gormemisim ..tekrar hosgeldin:)

ay evet ayni gun yumurtlamamiz iyi bir tesaduf bence. insallah ayni gun adetlerimiz gecikir ve birbirimize sorariz "ne dersin test alip baksak mi" diye :))
sonra simdiye kadar hic gormedigim 2. cizgiyi gorsem.
biliyormusun ben hic idrarda pozitif sonucu gormedim. ikisinde de kan sonucuyla belli olmustu. insallah Allah bu defa gormeyi bana nasip eder.

Defnecim benim folikullerim kucuk. Bizim ivf de folikullerimiz ilaclarla buyutulup kaliteli yumurta elde etmeye calisiliyor. Yani dogal yoldan bizim yaslarda sansimiz tabii ki daha az. Ama dhea nin kaliteyi artirdigina ait yayinlar var. o yuzden bir kac siklus dogal denemekle bir sey kaybetmeyiz diye dusunuyorum.

canim anlamadimkucuk derken neyi kastediyorsun?yani normal siklusta ilacsiz yumurtan gelisip catlamiyormu?ama bugun catladi :)

ya zaten ben du dhea yi ilk fsh i dusurmek icin kullanildigini duymustum.
bizim fsh larimiz cok yuksek degil aslinda sinira yakin. Ya belki olur ha ne dersin? yani spontan hamile kaliriz. ama benim baslayali daha 6 gun mu ne oldu. bu kadar kisa surede etki eder mi bilmiyorum. Ama bu ay mens olursam yine uzulmeyecegim onumuzdeki aya da umutlarim devam edicek.

ya catliyor ama mesela gecen ivf denemem de 8-9 tane folikulum vardi ama bunlardan sadece 4 tanesi istenen buyukluge ulasti.

ay evet ayni gun yumurtlamamiz iyi bir tesaduf bence. insallah ayni gun adetlerimiz gecikir ve birbirimize sorariz "ne dersin test alip baksak mi" diye :))
sonra simdiye kadar hic gormedigim 2. cizgiyi gorsem.
biliyormusun ben hic idrarda pozitif sonucu gormedim. ikisinde de kan sonucuyla belli olmustu. insallah Allah bu defa gormeyi bana nasip eder.
AMINNNN insallah dedigin olur:)idrar testinde 2. cizgiyi gormek inanilmaz buyuk mutluluk:)ben dusunsene daha ilk ay test yaptim ve o cizgiyi gordum ruya oldugunu sandim:)herturlu basit testte cikti o cizgi:)ozamanlar bhcg ikiye katlar falan gibi seyleri bile bilmiyordum birkere test yaptirdim 1500 lerdeydi keseyi gorduk tabi 8 hafta husran:KK43:ama temmuzda sagliksiz arttiya 2 ay bak allah nelere kadir o gormek icin oldugumikinci cizgiyi bu sefer gormeyeyim bhcg kaybolsun diye dua etmeye basladim::KK43:ve 2 ay surdu okadar zor beliren cizgi o 2 ay hic kaybolmadi kabus gibi:KK43:

ya catliyor ama mesela gecen ivf denemem de 8-9 tane folikulum vardi ama bunlardan sadece 4 tanesi istenen buyukluge ulasti.
tabi ayni durum bendede var malesef bu durum yasla orantili over yetmezligi diye adlandiriliyor..vucut ilaclara cevap vermiyor:KK43:benimse sadece 2 tanesi buyudu:KK43:.peki biz kac gece daha calisacagiz?:))sanirim yumurtaldiktan sonra 3 gun yeterli degilmi?

Ya ben bugun yumurtladigim halde hala sag kasigimda agri var. Acaba yine kistmi var diye korkuyorum ya da acaba birden fazlami yumurtluyorum delikafaduldendelikafadulden

Canim yumurtladiktan sonra 24-48 saat icinde iliskiye girmek lazim. Biz bu gece yapalim ben yarin yine yapalim bence. isi sansa birakmayalim yani.
bence sen gec saatlere kadar oturma pc basinda gir kocanla ilgilen biraz :)) gonlunu hos tut cunku bugun ona muhtacsin :))
bizim burda daha oglen aksam biz de degerlendiricez ovulasyonu :))

X