benim en son bu tup denemesinde adetin 2 gunu bakilmisti 9.8 di ..fsh`ima bir kez bakildi 9 du. bir daha da bakilmadi. senin kac
evet bencede bir sebep bulacaksin belkide ben artik net bir sebep bulunsunda cozumune gidilsin raziyim herseyeYa biliyormusun hipotiroidi tanisi konursa uzulecegim yerde sevinicem valla. cunku cok halsizim belki tiroksin bana biraz enerji verir. hem hamile de kalabilirim:))
canim sende kac yumurta olusuyorki gerek yok dedi doktorun?rahmi cizme olayini ilk defa duydum...sen hangi merkeze gidiyorsun?roniyam.bu gün dr gittim dhea ilacını sordum .bana dedi.senin kullanmana gerek yok hormonun iyi ben yola doğal yumurtalarla devam edicem çarşamba yumurtam toplanacak dondurulacak . dr dedi trasverden bir ay önce rahmi çizerim hafif kanar rahim kendini toparlarken trasver yaparım tutunmayı daha iyi sağlarmış.bu sistemi yeni duydum siz böyle bişey duydunuzmu.bu sefer inşallah tutar yoksa kafayı yerim
canim sende kac yumurta olusuyorki gerek yok dedi doktorun?rahmi cizme olayini ilk defa duydum...sen hangi merkeze gidiyorsun?
iğnesiz 2 iğneyle 3 çevre hastanesine gidiyorum doktorum profosör. bende iğnesiz yola devam ediyorum doğal daha iyi iğneyle 1 tane fark ediyo negerek var dedim sadece çatlatma iğnesi vurulucam en azından stres yok
bencede ıgne olma bendede hemen hemen aynı durum var yanı ıgneyle 2 tane ıgnesız bır olusuyorpekı normal tup bebek merk de her yumurta toplama ıslemı ıcın ucret alınıyor sen nasıl bır ucret oduyorsun?yanı tek tup bedelımı alınıyor?normalde onlar ıcın opu en pahalı olan ıslem sanıyorum anestezı oldugu ıcın..balance cım senın fsh kac?
hadı bakalım hayırlısı:)ya sımdı dusunsene yumurta catladı spermler ıyı tupler acık rahımde problem yok eee ıyıde neden dollenme olmuyor tutunmuyor hamıle kalamıyoruzDefnecim ben de bugun yumurtladim:)). Hem ovulasyon testi ile hem de ates ile teyit ettim. Bakalim bir umut. yalniz benim bu defa yumurtaliklarim ayni ivf isleminde oldugu gibi bayagi agridi. ya siddetli yumurtladim ya da yine kist oldu diye korkuyorum.