38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ya biliyormusun hipotiroidi tanisi konursa uzulecegim yerde sevinicem valla. cunku cok halsizim belki tiroksin bana biraz enerji verir. hem hamile de kalabilirim:))

Ya biliyormusun hipotiroidi tanisi konursa uzulecegim yerde sevinicem valla. cunku cok halsizim belki tiroksin bana biraz enerji verir. hem hamile de kalabilirim:))
evet bencede bir sebep bulacaksin belkide ben artik net bir sebep bulunsunda cozumune gidilsin raziyim herseye

Ya burda isler cok yavas ilerliyor. bir hafta once kan verdim hala doktorum beni arayip konusmadi. Esim onu gorup sormus bazilari daha ulasmadi demis. Bir de turkiyedeki gibi degil yani sonucu kendin almiyorsun onlar doktoruna faksliyor.

roniyam.bu gün dr gittim dhea ilacını sordum .bana dedi.senin kullanmana gerek yok hormonun iyi ben yola doğal yumurtalarla devam edicem çarşamba yumurtam toplanacak dondurulacak . dr dedi trasverden bir ay önce rahmi çizerim hafif kanar rahim kendini toparlarken trasver yaparım tutunmayı daha iyi sağlarmış.bu sistemi yeni duydum siz böyle bişey duydunuzmu.bu sefer inşallah tutar yoksa kafayı yerim

Bugün Saat 11:30 ile 15:00 arası onlaine yani canlı canlı paylaşıma bekliyorum kızlar.

**Tüp Bebek (microenjeksiyon),
**Aşılama
**Spermiyogram analizleri
**Hormon tahlil analizleri
**Laparoskopi
**Histereskopi
**Emryo dondurma işlemi
**Thawing siklus (emryo çözdürme ve enjeksiyon işlemi)
**Sperm yıkama
**Tese (testisten sperm alma işlemi)
**Psikolojik destek
Sorunlarınızı beraberce gidereceğiz.. Her kadın anne olmayı hakeder. Hepinizi öpüyorum...

canim sende kac yumurta olusuyorki gerek yok dedi doktorun?rahmi cizme olayini ilk defa duydum...sen hangi merkeze gidiyorsun?

royinamcim nihayet bugun yumurtam catladi atesim yukseldi:)13 gun aslinda 1 gun gec kaldi:)isin garibi tupteki periodda catlatma ignesi ile ayni zamanda catlamasi..demekki ilacla yada ilacsiz benim vucudum tinmiyor bile kendi bildigine gidiyor:)sen atesini olctunmu?

canim sende kac yumurta olusuyorki gerek yok dedi doktorun?rahmi cizme olayini ilk defa duydum...sen hangi merkeze gidiyorsun?

iğnesiz 2 iğneyle 3 çevre hastanesine gidiyorum doktorum profosör. bende iğnesiz yola devam ediyorum doğal daha iyi iğneyle 1 tane fark ediyo negerek var dedim sadece çatlatma iğnesi vurulucam en azından stres yok

bencede ıgne olma bendede hemen hemen aynı durum var yanı ıgneyle 2 tane ıgnesız bır olusuyorpekı normal tup bebek merk de her yumurta toplama ıslemı ıcın ucret alınıyor sen nasıl bır ucret oduyorsun?yanı tek tup bedelımı alınıyor?normalde onlar ıcın opu en pahalı olan ıslem sanıyorum anestezı oldugu ıcın..balance cım senın fsh kac?

defnecim 2. denemem olduğu için 2000 dolar dedi genetik taramada yapılıyo.ben normal yollada hamile kalabiliyorum ama düşük yada dış gebelikle sonuçlandığından tuplerim alındı.eşimin sperleri yüzünden genetik tarama yapılıyo.bende sorun yok.fsh kaç bimiyorum. rahmi çizmeye para alırmı bilmem onu daha bugün söyledi

Son düzenleme:
Defne5,
acikcasi bana ozel bir uygulama yapildi mi bilmiyorum,cunku ilaclar konusunda bir bilgim yok.Sanki rutin seyler yapildi gibi.ortalama 2 gunde bir hastaneye gidip kan veriyordum,ultrasonda yumurtlarin gelismesine bakiliyordu.Ogleden sonra beni arayip hormon ilacindan su kadar kullan diye bilgi veriliyordu.Ama dozajlarini bir kenara yazmadim.yumurtlarin gelisimine gore sayilarini degistirdiler.Ama dedigim gibi bu birazda sans isi.Benden alinan 5 yumurtanin 3 tanesi embriyo oldu ve 2 tanesinin kalitesi dusuk bir tanesi orta idi.ama transefrin yapialcagi gun orta kalitedekinin kalitesi cok iyiye donusmustu.tabi ayni zamanda yumruta,embriyo kalitesinin yaninda bu isi yapanlarin da cok ehli olmasi lazim.embriyo ortami ve transfer asamasi da en az yumurta kadar onemli imis.uzun ugraslar sonucu yerlestirilen embriyonun fazla sansi yok deniyor.benim transferimi toplam 10 dk. yaptilar.2 dk sonra kalkip tuvalete gittim ve evime gelirken dolasa dolasa geldim.

Ben universite hastenesine gidiyorum,1 i prof. digerleri doc.dr 3 ayri uzmanla gorusuyorum.herbirine tek tek sordum.tup bebek sonrasi ne yapmam lazim,neden beni yatirmadiniz dedim.butun bunlarin hicbir faydasi yok dediler.transfer sonrasi hersey dogal surecinde ilerliyor dendi.sadece stres,sigara ve saglikli beslenme konusunun ustunde duruyorlar.

ıkınızde cok sagolun uzun uzun acıklamıssınız:)haklısınız aslında ozel ne yaparsak yapalım kısmet zamanı gelınce olacak herhalde...zaten ne kadar arastırsakda dıpsız kuyu gıbı sebebını bulmakta ımkansız sonuca ulasmakda sans bır nevı..

Defnecim ben de bugun yumurtladim:)). Hem ovulasyon testi ile hem de ates ile teyit ettim. Bakalim bir umut. yalniz benim bu defa yumurtaliklarim ayni ivf isleminde oldugu gibi bayagi agridi. ya siddetli yumurtladim ya da yine kist oldu diye korkuyorum.

Balance88 acikcasi ben rahmi cizme olayini ilk defa duyuyorum, umarim haklidir doktorun ve bu defa tutar. senin normal yoldan her ay 2 yumurtan oluyorsa bence de hic ilac kullanma.

Defnecim benim folikullerim kucuk. Bizim ivf de folikullerimiz ilaclarla buyutulup kaliteli yumurta elde etmeye calisiliyor. Yani dogal yoldan bizim yaslarda sansimiz tabii ki daha az. Ama dhea nin kaliteyi artirdigina ait yayinlar var. o yuzden bir kac siklus dogal denemekle bir sey kaybetmeyiz diye dusunuyorum.

hadı bakalım hayırlısı:)ya sımdı dusunsene yumurta catladı spermler ıyı tupler acık rahımde problem yok eee ıyıde neden dollenme olmuyor tutunmuyor hamıle kalamıyoruz((daha ne olsun yanı offf bugun cok umutsuuzm coook

Roniyam merhaba,
Ben kadınlar kulübünün epeydir üyesiyim. Ama buraya ilk kez girdim. Çok hoş. Bizim yaş aralığımıza uygun bir yer. :)

Ben, 13 yıllık evliyim. Bu kadar zaman boyunca eşimde ben de, hiç çocuk istemedik. Türkiye'nin ortamı ve çok büyük bir sorumluluk olduğu için. 5-6 aydır düşünüyoruz. Biraz da metazori oldu bizim açımızdan. Bizden çok çevremiz istiyor.

Herneyse, Ankara Etlik Zübeyde Hanım'da önümüzdfeki hafta içinde tüp bebek yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…