38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

DEFNE ben de sivilce yapti ya. yuzum sivilce doldu umarim gecer. Biraz da sinirlilik yapti zavalli kocami hasliyorum hep.Bakalim bugun adetimin 10. gunu yumurtlayacakmiyim merak ediyorum. Ben ovulasyon kiti ile bakiyorum genelde 13 ya da 14. gun yumurtluyorum ama dusuk sonrasi olmamisti gecen defa.

canım neden yumurtalarını biriktiriyorlar anlamadım benim 4folikülümvardı. bence bu ayki yumilerle dene tek yumurta bile yetiyor/sendeki gibi bir uygulama ilk defa duydum

eşimden dolayı çocuğumuz sakat olabilir döllendirip dr şansımı çoğaltıyo trasver olmadanda labaratuarda ayıklanıp sağlam olanları seçilip koyuluyo.tabiki 1 yumurtaylada hamile kalınıyo ama ya sakat olursa elde var 0

insallah duyarsin elifcim uzulme lutfen. Eminim ben duyacaksin en az birinin kalp seslerini hatta goruceksin pitir pitir kalplerinin attigini ve sevincten gozlerin dolucak.

BALANCE88 zor ve uzun bir sinav bu. ne desem bilmiyorum insallah bu defa olur. Biz Dhea kullanmaya basladik belki yumurta kalitemi artirir diye. Ben de galiba nisan ya da mayis gibi 3. denememi yapicam. pozitif olup beklemekten baska sansimiz yok.

allah yolunu açık etsin 2009 inşallah uğur getirsin hepimiz hamileyizzzzzzzz diye yazmayı nasip etsin. çok zor bir sınav başına gelmeyen bilemez bu site iyiki var ancak birbirimizi iyi anlarız bu sefer tutar inşallahhh.1.denememde hep yattım ama bu denememde yatmıyacağım stres oluyor insan.

canim ben yinede senin uygulamani ters buldumyani heray boyle igne cekilirmi??belki tek yumurtanla tutacak ve diger aylardan kurtulacaksin hem cok zamanin gidiyor hemde dusunsene heray bunu yasiyorsun bu ilacla rkolaymi ben ilk serinde 450 ui igneye yanit vermedim daha dogrusu doktorum biri onden gidiyor dedi takib etme geregi bulmadi biraktik sonra baska merkeze gittim 375 ui farkli bir ilac verdi 2 yumurtam olustu dollendi tutumadi bende senin gibi negatif sonuc aldim ve bu ay aspirin bile almak istemiyorumilaclardan okadar etkilendim sense heray heray bunu yasiyorsun..seni etkilemek istemem ama baska hicbiryerde boyle bir uygulama duymadim canimya(ozamn hic ilackullanamsin doktorun heray olusan yumrtayi toplasin daha bile kolay bence...yinede allah yardimcinolsun...ne diyeyim

aaa bak gunlerimiz ayni cok komik:)yani benimde 11 gunum:)biliyormusun ben kurtajdan sonra bile gayet duzenli tam 11 gun yumurtlamistim..ama ne zaman histeroskobi oldum yazin ondan sonra saptayamiyorum atesime bakiyorum tam 10.gun duser 11 gun ziplardi...ovulasyonkiti ni bende cok kullaniyorumilk hamileligimde kullanmistim...buay inanamiyorum hicbir depoda ovulasyonkiti yok(inan urunun firmasina mail yazdim:))ecz oldugum halde bulamadim..mecbur atesimi olcuyorum ama artik atesim duzensiz yani inip cikiyor gerci 36.20-36.47 arasinda..bakalim ne zaman yukselecekiyice tuhaflasti dengem ..ama bu ay ne incir ne meyve sulari ne vitaminler..ne hormon igneleri..ay ne rahatmis ya:))3 kilo verdim bile dusunsene bu ilaclarla ne hale geliyoruz..yalniz dheayi iciyorum..roniyamcim acaba yumurladiktan sonra icmenin bir sakinasi varmi bu ilaci?ben yumurtladiktan sonra aspirinden ve balikyagindan baska ilac almamaya ozen gosterdim hep ..hani olasi hamilekalirsam etkielnmesin diye..bebeginkalbi durunca bunlari bile dusundum

roniyam günde bir kaç kere yokluyor hafif hafif .cumaya gitcrz bakalım .stres hiçmi bitmez yahu hayırlısı bakalım inş.duyarrım seslerini:bbo:
canim hadi hayirlisi hemn bize yaz bak meraktan oluyoruz:)hem formumuzda azicik bebek var:)stres hic bitmez haklisin....nazli bebekler ..

defnecim yorumun için tşk ederim.bende iğnesiz deniyim dedim siz dhea doktoramı sorup alıyorsunuz yan etkileri var diye okumuştum inşallah bu sefer olur rabbim emeğinizi boşa götürmesin.ne duysak onu yapmaya çalışıyoruz bizleri kimse anlıyamaz ancak çeken anlar rabim bu sitedekileri kucağını bebişlerle doldursun.ben erkeklere çok kızıyorum onlara hiç bişe olmuyo sorun onlarda olsada hep bayanlar çekiyo kaderimiz neyse.sizlerden güzel haberler bekliyoruz.dhea kulandık ve hamileyizzzzzzzzzz:CüvCüv::dance:

Defnecim ayni seyi ben bugun sana soracaktim. Yumurtladiktan sonra dhea kulanip kullanmamayi. Ama sanirim kullanmamizda bir sakinca olmaz cunku daha tutunma asamasinda olacak. Ama olur da o gunleri gorursek yani hamile oldugumuzu anlarsak o zaman birakiriz.
Ben hep 13 ya da 14. gun yumurtluyorum. Bugun 11. gun hic bir belirti yok diye test yapmadim. yalniz dun butun gun ozellikle aksam kasiklarimda hassasiyet vardi. psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama ivf de igneleri yiyip yumrta toplanmasina bir kac gun kala gibi. Ben hergun vitamin ve incire devam ediyorum. Halimi gorsen cok komik `incir saatim geldi` diyip hazirliyorum sonra iciyorum aksam tekrar falan :))
Bugun sivilcelerim azaldi gibi umarim yerine yenileri cikmaz. :))

hayır sormadık ama bırımız eczacı bırımız doktor ya artık sormadan alalım dedık:)saka bır yana cok arastırdık gercekten mucızeler yaratmıs ..ınsallah bızdede aynı mucızeler olusur...bende kızıyorum erkekelre benımkıne bır haftadır kızgınım zaten(

bak ben adet olacagım gun baslamsıtım ıcmeye ve bu ay daha ılk gunler cok kıpırdama oldu kasıklarımda..aslında okadar cok ay gectıkı hamıelyken ne hıssedıyordum degılken ne yada yumurtlama oncesı nasıldı ınan karıstırdımyumurta catladıktan sonra hıcbırsekılde ılac almamak gerek dıyor doktorlar ama kımısıde ılk 10 gun farketmez dıyor bılmemkı...ozel ama sana bır soru sız dogal yoldan bebek ıcın nasıl bır perıyodda calısıyorsunuz?:))yanı her gecemı ?ıkıgecede bırmı?:)yaptıgın ozel bırsey varmı?:))

Defnecim aslinda ovulasyon oncesi 3 gunluk cinsel perhiz lazim. Cunku bu surecte sperm kaliteleri ve hareketleri en iyi oluyor. Biz ovulsayon periyodumda gun asiri yapmaya calisiyoruz. Eger 72 saati gecirirsen spermlerin hareketliligi ve canli kalma suresi kisaliyor. Ben de bugun belirti basladi. Riske atmamak icin bu gece yapariz :)) yarindan itibaren de kit ile bakacagim ve en yogun oldugu gun de yapariz, boylece 72 saati gecirmemis oluruz hem de hergun yapmamis oluruz.
Biliyorum iki tane ivf denemis biri olarak spontan kalma sansim cok az ama icimde yine de bir umut var. gerci daha DHEA nin 5. gunu bugun ama olsun. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay da dogal yollarla deneyecegiz. Sonra nisan ayinda yine SIKINTILI gunler baslayacak. Birbirimize dua edelim lutfen.

Balance88 aslinda DHEA insan bobrek ustu bezlerinden salgilanan bir hormon. Cok zarali bir ilac degil. Bu amerikada marketlerde genclestirici olarak satilan bir urun ama gunde bir tablet. Son yapilan bir kac calismada yumurta kalitesini de artirdigi gosterilmis. New Yorkta bir ivf ci bununla mucizeler yaratmis. 43 yasinda bir kadinda 60 kusur embriyo elde etmis. o yuzden biz de Defne ile kullanma karari aldik. Yan etkilerine gelince sicilce, sac dokulmesi ve bazen seste kalinlasma olabiliyormus. Ben gunde ikitane 25 mg aliyorum.
iyi dileklerin icin sagol canim. umarim hepimiz hamilelik haberlerini veririz burdan.

inşallah canım.bende cumartesi dr gitcem dhea ilacını söylicem kullan derse bende size katılırım.ilacı herhangi bir eczaneden bulabilirmiyim sana ve defneye başarılar diliyorum inşallah başarıcaksınız bunu canı gönülden istiyorum dualarım sizinle ve bu sitede bulunan tüm anne adaylarına...:ecrin_bebek:

Sagol balance88. Dhea` ben amerikada marketten aldim burda dedigim gibi marketlerde satiliyor. Ama Turkiyede herhalde eczanelerde bulabilirsin. Sen yine doktoruna sor da oyle kullan. Anladigim kadariyla senin tedavin suruyor ve aldigin ilaclarla etkilesimi olabilir. Ben su an dinlenme doneminde oldugum icin aliyorum. Bende az sayida yumurta var. ilk denememde 5 ikincisinde 4 yumurta toplanabilmisti. benim asil amacim yumurta sayimi artirmak ama bu arada bir mucize olur da spontan hamile kalirsam ne mutlu bana. insallah canim Allah hepimize anneligi tattirir.

merhabalar arkadaşlar bu foruma dönermiyim dönmezmiyim diye düşünürken şimdide kadınlar kulübünden üyeligimin iptalini düşündügüm için sizlerle görüşmek istedim.sizlerle güzel paylaşımlar oldu.durumun bu noktaya gelmesini istemezdim.bizlerden dolayı sizlerde sohbetleriniz kesintiye ugramış.üzüldüm.neyse uzatmayayım.inşallah güzel haberler sizleri bekliyor.

Aray lutfen biz seninle sohbet etmekten keyif aliyoruz bizi bu zevkten mahrum birakma. Zaten sayimiz cok az, ancak birbirimizi biz anlayip dertlesebiliriz. yapma lutfen.
Hosgeldin tekrar aramiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…