Defne5 tesekkurler,aslinda hosbulmustum da buralar aniden bunlandi,cabuk durulur insallah:)
ben artik sonucu almak icin bekliyorum,dogru.benim toplam kaydedeger 5 yumurtam olustu,bunlardan 3 tanesi dollendi.yumurta toplama sonrasi ertesi gun dr.u aradigimizda 1 yumurtanin orta kalitede digerlerinin pek de ic acici olmadigini ogrendik.moralimiz bozulmustu esimle.sonra nette arastirdikalrim beni biraz rahatlatti kalite hersey demek degil diye.ve nitekim transfer yapilacagi gun yumurtalardan biri hizla gelisti ve 8 hucreye ulasti.dr. cok guzel bir yumruta elde ettigimizi soyledi.matematik olarak dusunursek hersey yolunda diyor..simdi sonuc onemli.ama ben transferden sonra hic ama hic birsey hissetmiyorum.en ufacik kipirti bile yok,sadece klasik kasik agrisi arada.bu nedele sonucu olumlu beklemiyorum.acaba burada tup bebekle hamile kalip da belirtileri hakkinda bilgi verecek birileri var mi?
canım aslında hiç bir belirti olmuyor .sadece göğüslerdeki hassasiyet son güne kadar devem ediyorcanım inşallah olumlu olur test nezaman