Sagol balance88. Dhea` ben amerikada marketten aldim burda dedigim gibi marketlerde satiliyor. Ama Turkiyede herhalde eczanelerde bulabilirsin. Sen yine doktoruna sor da oyle kullan. Anladigim kadariyla senin tedavin suruyor ve aldigin ilaclarla etkilesimi olabilir. Ben su an dinlenme doneminde oldugum icin aliyorum. Bende az sayida yumurta var. ilk denememde 5 ikincisinde 4 yumurta toplanabilmisti. benim asil amacim yumurta sayimi artirmak ama bu arada bir mucize olur da spontan hamile kalirsam ne mutlu bana. insallah canim Allah hepimize anneligi tattirir.[/QUO1. 1. denemeden sonra negatif sonuç alıpta kendiliğinden hamile kalanı çok duydum allhın mucizeleri bitmez yeterki ol desin .bizde burda defneyle senle mucize duyalım.:dance: canım bendede az yumurta var 5 taneden 3 yumuş çıkıyo stres o yüzden oluyorumya. ne söylüyorlarsa onu yiyorum.en son yumurtalarımda bende incir kürü yapmştım dr bunlar daha kaliteliydi dedi. incire devam et inşalah olacak yeterki azimli ol canım.
merhabalar arkadaşlar bu foruma dönermiyim dönmezmiyim diye düşünürken şimdide kadınlar kulübünden üyeligimin iptalini düşündügüm için sizlerle görüşmek istedim.sizlerle güzel paylaşımlar oldu.durumun bu noktaya gelmesini istemezdim.bizlerden dolayı sizlerde sohbetleriniz kesintiye ugramış.üzüldüm.neyse uzatmayayım.inşallah güzel haberler sizleri bekliyor.
Defnecim aslinda ovulasyon oncesi 3 gunluk cinsel perhiz lazim. Cunku bu surecte sperm kaliteleri ve hareketleri en iyi oluyor. Biz ovulsayon periyodumda gun asiri yapmaya calisiyoruz. Eger 72 saati gecirirsen spermlerin hareketliligi ve canli kalma suresi kisaliyor. Ben de bugun belirti basladi. Riske atmamak icin bu gece yapariz :)) yarindan itibaren de kit ile bakacagim ve en yogun oldugu gun de yapariz, boylece 72 saati gecirmemis oluruz hem de hergun yapmamis oluruz.
Biliyorum iki tane ivf denemis biri olarak spontan kalma sansim cok az ama icimde yine de bir umut var. gerci daha DHEA nin 5. gunu bugun ama olsun. Bu ay olmazsa onumuzdeki ay da dogal yollarla deneyecegiz. Sonra nisan ayinda yine SIKINTILI gunler baslayacak. Birbirimize dua edelim lutfen.[ronıyamcım merhaba:)ben koskoca ıstanbulda depolarda ovulasyon kıtı bulamadım :))atesımde hala artmadı bugun 12 gun bakalım artık...bende 2 gunu gecırmden calısmalara devam edıyorum ama erkeklerde bu stres yapıyor nedense(bende bu ay ve marttada dogal denemeyı dusunuyorum bır bakarsın bu ılac ıkımızdede mucızeler yaratır:))ya ne harıka olur degılmI?elbette bırbırımıze dua edelım bak ne hos zamanlarımızda es gıbı :)bende nısanda dusunuyorum ılk negatıf sonucu aldıgımda hemen gıderım gıbıydım ama sımdı 2 ay verıyorum kendıme ..dogal yoldan olma sansını neden az buluyorsun?nekadar sure denedınız de olmadıkı?sebepsız grubunamı gırıyorsun yoksa canım?bak sımdıden dualara baslayalım ınsallahhhhhhhh bak bırde karnımızı sıcak tutmalıymısız :)
araycım bız cok uzulduk ronıyam ılemerhabalar arkadaşlar bu foruma dönermiyim dönmezmiyim diye düşünürken şimdide kadınlar kulübünden üyeligimin iptalini düşündügüm için sizlerle görüşmek istedim.sizlerle güzel paylaşımlar oldu.durumun bu noktaya gelmesini istemezdim.bizlerden dolayı sizlerde sohbetleriniz kesintiye ugramış.üzüldüm.neyse uzatmayayım.inşallah güzel haberler sizleri bekliyor.
ah arkadaslar sız 4-5 yumurta dıyorsunuz bende en falz 2 olustuSagol balance88. Dhea` ben amerikada marketten aldim burda dedigim gibi marketlerde satiliyor. Ama Turkiyede herhalde eczanelerde bulabilirsin. Sen yine doktoruna sor da oyle kullan. Anladigim kadariyla senin tedavin suruyor ve aldigin ilaclarla etkilesimi olabilir. Ben su an dinlenme doneminde oldugum icin aliyorum. Bende az sayida yumurta var. ilk denememde 5 ikincisinde 4 yumurta toplanabilmisti. benim asil amacim yumurta sayimi artirmak ama bu arada bir mucize olur da spontan hamile kalirsam ne mutlu bana. insallah canim Allah hepimize anneligi tattirir.[/QUO1. 1. denemeden sonra negatif sonuç alıpta kendiliğinden hamile kalanı çok duydum allhın mucizeleri bitmez yeterki ol desin .bizde burda defneyle senle mucize duyalım.:dance: canım bendede az yumurta var 5 taneden 3 yumuş çıkıyo stres o yüzden oluyorumya. ne söylüyorlarsa onu yiyorum.en son yumurtalarımda bende incir kürü yapmştım dr bunlar daha kaliteliydi dedi. incire devam et inşalah olacak yeterki azimli ol canım.(hanı 4 tane olussa havalara ucacagım..ıncır bende pek fayda etmedı gıbı bırde cok sıkıldım onu kaynatıp ıcmekten bu ay dhea dısında herseyı bıraktım..aman ne rahatmıs ya:))
ya bendede daha yokDefnecim biz bir yil sureyle ovulasyon kitiyle denedik ama olmadi. sonra 3 kez asilama ondan da sonuc yok. iki ivf hikayesini de biliyorsunuz. elle tutulur bir sorun yok ama iste benim yumurtalarim az ve kalitesiz. en yuksek dozda ilaclara ragmen ancak 4 ya da 5 tanesi buyuyebiliyor. o yuzden spontan icin hic umudum yok bakalim hayirlisi.
ya bu sabah ovulasyon kiti ile baktim daha henuz yumurtlamam yok
hihoyyytaaa ne hos bır haber:)cok sevındım...evet darısı basımıza:)kacıncı gunun ve bhcg degerın kac canımcım?bak cok bılımsel bır grup olduk artık :)merhaba arkadaslar,
umarim bu forumdaki herkes kair,huzurlu ve mutlu..
sizinle paylasmak istedigim haberlerim var..hatirlarsaniz bugun test yapilacakti..ve...hamileyim!
mutlulugumu tahmin edersiniz herhalde..darisi sizin basiniza!
henuz tabi cook yeni hersey yolunda gider umarim...
bende bugun hatırlıyorum cuma demıstı sanırım...6. haftası doldu bıle sanırım..aynı zamanda baslamıstık ..zaman nasıl gecıyor...ıkımızde azıcık yumurtayla cok mutluyduk:))ınsallah allah bızede nasıp eder..belkıde an meselesıdır:)ya elifsu dan haberi olan varmi? yanilmiyorsam bugun bebeklerin kalp atisni duymaya gidecekti, yoksa yarinmiydi? ne oldu acaba?
bak buna baktırmak hıc aklıma gelmedı gercekten bu sevıyeye bakmak lazım belkıdeYa ben sabah 25 aksam 25 mg aliyorum. asagi yukari ayni saatlerde almaya calisiyorum. Ben dhea seviyemi baktirdim kullanmaya baslamadan once. daha dogrusu tiroid icin kan vermistim doktoruma rica ettim onu da ekledi.henuz sonuc cikmadi. bende dedigim gibi cok sivilve yapti. Dun de occipital bolgede cok basagrim oldu ve sanki kulaklarim uguldadi gibi. esimle korktuk acaba tansiyonumumu yukseltti diye ama bugun iyiyimve kullanmay devam ediyorum. belki bir ara tansiyon aleti alir ve duzenli olcerim tansiyonumu.
ovulasyonumun olmamasi canimi SIKTI ya. gecen dusuk sonrasi 3 ay olmamisti daha dogrusu hic islaklik falan hissetmedigim icin yapmamistim.
ama bu dusuk sonrasi 14. gun bir islaklik hissettim ama testte cikmadi. dun de biraz hissettim ama bu sabah testte bir sey yok.
Defnecim sen kac yasinda spontan hamile kalmistin?canım ben gecen senekasımda evlendıgım ılk ay hamıle kaldım sonra temmuzda tekrar dogal yoldan hamıle kaldım..yanı 39-40 yasında