38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım aslında hiç bir belirti olmuyor .sadece göğüslerdeki hassasiyet son güne kadar devem ediyorcanım inşallah olumlu olur test nezaman

canım ben daha kap atışını ve bebeği görmedim sadece kese vardı.haftaya bakılacak .boş kese hep aklıma geliyor kabus gibi.hcg den falan belli oluyormu

elifcim senin hcg degrin hep duzenli arttiysa korkma, aklina kotu seyler geitrme lutfen. 7. Haftada transvaginal ultrasonda kalp atisinin gorulmesi lazim, eger 7. haftada gorulmuyorsa problem var demektir. Yanilmiyorsam senin daha 7 haftalik olmadi oyuzden dert etme lutfen. sende bir kese mi vardi. degerin yuksek diye ben sende ikiz gebelik bekliyordum. olsun ikiz olmamasi daha iyi cunku ikiz gebelikte bir suru risk oluyor. Hadi bakalim insallah kalp atislarini da cinsiyetini de gormek nasip olur.

roniyam senin adina cok uzuldum ya!!!eminim feci bir duygudur.:çok üzgünüm:boyle olamasindansa hic hamile haberini duymamak en iyisi di mi??yeni deneme var mi??cesaretin var mi yani??

elifsu75 iste insanoglu merak icinde hep biz kadinlar daha cok:)
aslinda ben bundan onceki evliligimde 2 defa hamile kalmistim,ama maalesef kotu giden evlilik sebebi ile kendi istegimle sonlandirmistim.hamilelik belirtilerini de beliyorum,en az 5-6 haftalik olmasi lazim belirti icin.ama sanki tup bebekte herseyi adim adim yapiyoruz ya cok daha onceden hissetmem gerekiyor gibi..dusun embriyoyu nereye koyduklairni bile biliyorum yada neye benzediklerini de:1rolleyes: ama hala oradalar mi bilmemek kotu..

Ben su an dinleniyorum. ilk zamanlar cok kotuydum ama simdi toparlandim. ne yapalim biraz da kismet bu isler. Bu arada neden boyle oldu ikisinde de doktorum onu arastiriyor. Butun tetkiklertim yapilacak onun sonucunda ne zaman hazir olursam o zaman bir kez daha deneyecegim.

ikiz görüldü ultrasonda canım napcaz bakalım hayırlısı

aaaaaaaaa bilmiyordum cok sevindim. senin yasin daha genc ikiz gebeligi tasiyabilirsin ama tabii biraz daha dikkat ederek. Hadi hayirlisi allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.

Gercekten cok komik defne. Ben senin actigna uye oldum ama iki mesaj ayzdim sonra giremez oldum.
Herhalde site yonetimi hata yaptigini anladi ve formumuzu geri acti :))

Ya Aray ve dilarem icin de kapsama alani disinda diyor. Ne bu ya? Herkesi cezalandirmis site yonetimi.
Aman ya ne guzel sohbet ediyorduk. Nazar mi degdi ne bize?

Ya Aray ve dilarem icin de kapsama alani disinda diyor. Ne bu ya? Herkesi cezalandirmis site yonetimi.
Aman ya ne guzel sohbet ediyorduk. Nazar mi degdi ne bize?
evet ya galıba onlarda yasaklıya cok kotu oldu ne fena..gercekten nazar degdı galıba:)ınan bır senedır formdayım hıc boyle bırsey basıma gelmedı..gercekten kotu bır yazısma yaptılar galıba sansızlık oldubak bırbırımızın hıcbır ırtıbatınıda almadık maıl adresı falan alsaydık keske..ılacı alırken herhangı bır yan etkı hıssettınmı?bana sankı bastan mıde bulantısı falan yaptı ama sımdı gectı gıbı:)

23 ocakta trasver oldum sonuç negatif.beni belki okmuşsunuzdur.benim her ay yumurtalarım toplanıp 3 er tane donurulup saklanıyo 9 tane olunca eşimin siperminde sakat olduğu için 9 taneden 3 ü sağlam çıktı trasver edildi malesef tutmadı.yumurtam az olduğundan günde iğne 450 m kullanıyodum ama 3 yumurta çıkıyodu.2. deneme için doktor marta yaparız dedi.negatif sonuçtan sonra adet oldum dr 10. günü gel yumurtalarına bakıp martta devam edebilirmiyiz diye çağırdı bu gün gittim 2 yumurtan büyümüş dedi.bende doktora iğne yapmadan bu yumurtaları toplasak olurmu dedim bu şekil yola devam edelim dedim zaten iğnelerden 3 yomoş çıkıyo 450 baya ağır vücüdüda zorladık belki ondan tutmadı dedi doktor.yumurtanın kalitesinide bozuyo dedi arkadaşlar yani iğne vurulmadanda yumurtalar toplana biliyormuş.sadece cumartesi çatlatma iğnesini yaptrıcak pazerteside toplarım sonrada dondurrum he ay böyle devam edicem istelinen yumurta sayısı olunca ayıklanıp trasver edilecek.hem maddi hem manevi rahatlık.inşallah bu sefer tutar 1. denememde 6 ay iğnelerden mahvolmuştum allah herkesin yardımcısı olsun dualarını kabul etsin.

canım neden yumurtalarını biriktiriyorlar anlamadım benim 4folikülümvardı. bence bu ayki yumilerle dene tek yumurta bile yetiyor/sendeki gibi bir uygulama ilk defa duydum

BALANCE88 zor ve uzun bir sinav bu. ne desem bilmiyorum insallah bu defa olur. Biz Dhea kullanmaya basladik belki yumurta kalitemi artirir diye. Ben de galiba nisan ya da mayis gibi 3. denememi yapicam. pozitif olup beklemekten baska sansimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…