Defne5 tesekkurler,aslinda hosbulmustum da buralar aniden bunlandi,cabuk durulur insallah:)
ben artik sonucu almak icin bekliyorum,dogru.benim toplam kaydedeger 5 yumurtam olustu,bunlardan 3 tanesi dollendi.yumurta toplama sonrasi ertesi gun dr.u aradigimizda 1 yumurtanin orta kalitede digerlerinin pek de ic acici olmadigini ogrendik.moralimiz bozulmustu esimle.sonra nette arastirdikalrim beni biraz rahatlatti kalite hersey demek degil diye.ve nitekim transfer yapilacagi gun yumurtalardan biri hizla gelisti ve 8 hucreye ulasti.dr. cok guzel bir yumruta elde ettigimizi soyledi.matematik olarak dusunursek hersey yolunda diyor..simdi sonuc onemli.ama ben transferden sonra hic ama hic birsey hissetmiyorum.en ufacik kipirti bile yok,sadece klasik kasik agrisi arada.bu nedele sonucu olumlu beklemiyorum.acaba burada tup bebekle hamile kalip da belirtileri hakkinda bilgi verecek birileri var mi?
Yok canim. Birinde sadece kese goruldu 7 haftalikken sonlandirildi. ikincisinde ise kalp atisini gorduk ama bastan beri bcg degerim yuzde elli artti ve 8,5 hafta gibi kalbi durdu. cok kotu gunler yasadim yani.
neyse sen bunlari bosver iyi dusun insallah olucak canim.
elifcim senin hcg degrin hep duzenli arttiysa korkma, aklina kotu seyler geitrme lutfen. 7. Haftada transvaginal ultrasonda kalp atisinin gorulmesi lazim, eger 7. haftada gorulmuyorsa problem var demektir. Yanilmiyorsam senin daha 7 haftalik olmadi oyuzden dert etme lutfen. sende bir kese mi vardi. degerin yuksek diye ben sende ikiz gebelik bekliyordum. olsun ikiz olmamasi daha iyi cunku ikiz gebelikte bir suru risk oluyor. Hadi bakalim insallah kalp atislarini da cinsiyetini de gormek nasip olur.
ya cok komik zaten yeni actigima giremiyorum :)defne acildi galiba
elifcim ya cok sevindim ne guzel:)insallah saglikla devam eder artik bunun keyfini cikarikiz görüldü ultrasonda canım napcaz bakalım hayırlısı
evet ya galıba onlarda yasaklıYa Aray ve dilarem icin de kapsama alani disinda diyor. Ne bu ya? Herkesi cezalandirmis site yonetimi.
Aman ya ne guzel sohbet ediyorduk. Nazar mi degdi ne bize?
23 ocakta trasver oldum sonuç negatif.beni belki okmuşsunuzdur.benim her ay yumurtalarım toplanıp 3 er tane donurulup saklanıyo 9 tane olunca eşimin siperminde sakat olduğu için 9 taneden 3 ü sağlam çıktı trasver edildi malesef tutmadı.yumurtam az olduğundan günde iğne 450 m kullanıyodum ama 3 yumurta çıkıyodu.2. deneme için doktor marta yaparız dedi.negatif sonuçtan sonra adet oldum dr 10. günü gel yumurtalarına bakıp martta devam edebilirmiyiz diye çağırdı bu gün gittim 2 yumurtan büyümüş dedi.bende doktora iğne yapmadan bu yumurtaları toplasak olurmu dedim bu şekil yola devam edelim dedim zaten iğnelerden 3 yomoş çıkıyo 450 baya ağır vücüdüda zorladık belki ondan tutmadı dedi doktor.yumurtanın kalitesinide bozuyo dedi arkadaşlar yani iğne vurulmadanda yumurtalar toplana biliyormuş.sadece cumartesi çatlatma iğnesini yaptrıcak pazerteside toplarım sonrada dondurrum he ay böyle devam edicem istelinen yumurta sayısı olunca ayıklanıp trasver edilecek.hem maddi hem manevi rahatlık.inşallah bu sefer tutar 1. denememde 6 ay iğnelerden mahvolmuştum allah herkesin yardımcısı olsun dualarını kabul etsin.