merhaba arkadaslar,
umarim bu forumdaki herkes kair,huzurlu ve mutlu..
sizinle paylasmak istedigim haberlerim var..hatirlarsaniz bugun test yapilacakti..ve...hamileyim!
mutlulugumu tahmin edersiniz herhalde..darisi sizin basiniza!
henuz tabi cook yeni hersey yolunda gider umarim...
DEFNECİM RONİYAM düşündüğünüz için sağolun bugün gittik hastanedeki ultrasonda kalp atışı duyyulmuyrmuş muayenesine randevu verdi .10 gün sonra ya kaldı canım .merak etmeye devamya elifsu dan haberi olan varmi? yanilmiyorsam bugun bebeklerin kalp atisni duymaya gidecekti, yoksa yarinmiydi? ne oldu acaba?
bende gunde 2 tane aliyorum ama duzenli alamadim onceleri sabah aksam aliyordum birkac gun aksamlari son anda hatirladim son gunlerde bir seferde 2 tane almaya basladim..aslinda hepimize us cihazi lazim artik okumayi basaririz sanirim icimizde ne olup bitiyor bilsek fena olmazdi:)defnecim ama sen dhea kullanmaya basladigin icin simdi baktiracagin deger dogru cikmaz. ben kanlari ilaca baslamadan once verdigim icin deger dogru cikar. sen ne kadar aliyorsun benim gibi sabah aksam 1 tb mi?
aaa 10 gun dahami?:))ay ben senin yerine meraktan olurum:)hadi hayirlisi insallah:)DEFNECİM RONİYAM düşündüğünüz için sağolun bugün gittik hastanedeki ultrasonda kalp atışı duyyulmuyrmuş muayenesine randevu verdi .10 gün sonra ya kaldı canım .merak etmeye devam
aslinda tirod yuzunden kalamamis olabilirsin kac kisi biliyorum bu yuzden hamile kalamamis ve ilac alinca hemen hamile kalmislar:)bakalim yarin derece ne olacak?artik pazarida gecerse cok gec olacakne guzel ya. bence sen umudunu yitirme yine kalabilirsin. ben 2 yildir deniyorum ve hic spontan kalamadim. insallah dhea ile kalirim. Bir de su tiroid sonuclari ciksa da hipotiroidi kesinlesirse belki ilac kullanmamin da faydasi olur.
canim biliyormusun ben transferden sonra yuruyerek yatagima gidip sadece 15 dak sonra wc ye gitmistim ve kimsenin butur bir uygulama yaptigini duymadim bu beni cok negatif etkilemisti doktoruma hatta sordum aynen sizin anlattiginiz giib yurt disinda asla yatirmadiklarini anlatti..peki farkli olan nedir acaba?yani ilave kullanilan bir ilac falan varmi?sirayla hangi ilaclari hangi dozda kullandin canim?transfer gunu yada oncesi ozel birsey yapildimi?Arkadaslar,
Bende tecrubelerimi sizinle paylasmak istiyorum.bundan 5 sene once sip diye hamile kalmistim,ama gecen seneden beri debelenip duruyorum hamilelik icin.Her gecen gun yumurtalik rezervinden kaybediyoruz bu bir gercek ama guzel olan tarafi her an cok iyi kalitede bir tane bile olsa yumurta cikabilir karsimiza.benim dr. istersen kendi haline birakalim 6 ay kadar dene dedi.ama ben istemedim 6 icinde alacagim sonuca belkide tek seferde ivf ile ulasiyorsun..iyi tarafi bu.bugun transefrimin 12.gunu ve beta hcg 94.5 cikti.yani normal sartlarda hamileyim gun ne getirirse gorecegiz.transfer sonrasi nette okuduklarima bakarak asla hamile kalamayacagimi dusundum.cunku bahsedilenlerden hicbirini yapmadim.sadece dr. um dedigini yaptim,normal hayatima devam ettim.transferden sonra 2-3 dk. yattim ve kalkip hayatima devam ettim.yurudum,ev isi yaptim,kocamla hirlastik,stres ise doruktaydi.sonucta dedim ki asla hamile kalamam..ama sonucta hamileyim.hamilelik hayatin dogal bir sonucu.dr. transefer yapildiktan sonra ki surec tamamen dogal bir surectir diyor.ha embriyo transferi ile hamile kalmissin ha normal yoldan..
benim daha kisa 25-24 gun arasi o yuzdende 11-12 gun ovulasyon oluyor ama bu ay tupten sonra galiba duzenim aksayacak bakalim yarin atesim kac olacak?sende yarin mutlaka olc atesini bakalim kac?Benim bugunku ovulasyon testim hafif ve silik bir cizgi oldu. bakalim yarin ne olucak.
senin adetlerin kac gunde bir oluyor. eger 28 gunde birse 14. gun olmasi lazim. benim genelde 28 gun ve 14. gun ovulasyonum oluyordu.
aaa bak bence tiroid problemin yuzunden cakisiyor olabilir..biz verdigimiz ilaclarin yuzde seksenini ozallikle butur metobolizma hizlandirici etkisi olanlari tiroid sorun u varsa uyari ile veriyoruz..gerginlik yapiyor bende mesela sabahlari kalktigimda yasadigim o halsizlik bitkinlik belirtilerini yok etti aksamlari uykusuzluk yapti ve bas agrisi bak bunlar hep gerginlikten oluyorDefne ya DHEA ben de depresyon yapti galiba. Esim alma diyor bana. ama ben almaya devam ediyorum. dogum kontrol haplari da beini boyle yapmisti, aynen o donem gibi hissediyorum kendimi.
bende nesedense hep bunu negatif bir etken olarak gordum biliyormusunKizlar yapilan calismalar gostermiski transfer sonrasi yatmanin gebelik uzerine hic bir etkisi yokmus. Burda beni sadece 10 dk yatirdilar ve ben hemen kalkip WC ye gitmistim. Ama turkiyede 1 saat yatirip idrarimi surguye yaptirmislardi. Degisen bir sey yok bence.