aray dilarem nasılsınız kızlar iki gündür giremiyorum int e sorun var .YENİ gelen arkadaşar hoşgeldiniz
canim bak benim kullandigim 21.centruy DHEA 25mg kapsul diye isimli..amerikada belki farkli isimlerde olani vardir?Defnecim preparat ismi ne DHEA nin. Ona gore yazdiricam doktora.
araycim hic sormaaaaa..bugun tam bir sinir harbi yasiyorum tum gece somurttudefnecim sakın bogma yoksa nasıl çocuk yaparsın :)))))))))))))) nazına katlanacaksın.
AH CANIM YA COK SEVINDIM :)tereddutlerim vardi inan cok arastirdim bende ama nede olsa bir hormon zaten hormon alip duruyoruz..bak 5 gundur falan iciyorum kasiklarimda muthis bir faliyet var biliyorum bukadar kisa surede etki etmez ama gercekten hissettiklerimbu....evet nisan gibi dusunuyorum 2. adette baslarim diyordum ama dun istemedigime kanaat getirdim 3.,adet doneminde baslarim diyorum..belki bak bu ilacta bizde mucizeler yaratir bellimi olur:)Defnecim sagol ya. Dun butun gece internetten DHEA i arastirdim mucizeler yaratiyormus. Bakalim ben de doktoruma yazdirip baslayayim.
Menopoza girmek uzere olan ve defalarca ivf siklusu yumurtasizliktan iptal edilen iki kadin dhea kullanirken spontan hamile kalmislar.
Insallah biz de oyle oluruz.
2 ay sonra deneyeceksen yaklasik ayni zamanlarda yapacagiz ivf i. hadi bakalim simdiden iyi sanslar.
araycim hic sormaaaaa..bugun tam bir sinir harbi yasiyorum tum gece somurttuisin kotu tarafi yumurtlama zamanim:))gelde simdi affet:)
:))ah monetacim ne yapayim...diyorumya bende garip bir duygu olustu bu durumu kabullenismi nedir bilmiyorum...ama hayat bu arkadasim..neler yasamiyoruzki...daha ne cokuzuntuler yasadik...cok yakinim 4 sene once 2 cocougunu esini kaybetti o bile hayata tutunmaya calisiyor..bizde leimizden ne geliyorsa yapacagiz ama olmuyorsa isyan etmenin hayata kusmenin bir faydasi yok:)(tabi boyle yazdigima bakma belki bir baska hayalkirikliginda ipler kopabilir :)hahhh !....işte böyle benim arkadaşımada bu yakışır,,,,maşallah çabuk toparladın kız kendini,,,, bir sonraki tedaviye hazırlanıyorsun ne güzel,,,,,,
e be kızım hafif sıyrık davrancamki hayata güzel bakabileyim,,,,,demi amayerimseniben
canim aramiza hosgeldin:)sen simdi transferden sonra sonucu bekliyorsun oylemi?hadi hayirlisi olsun insallah:)canim hangi ilaclari hangi dozda kullandin ?kac yumurtan olustu?kaci dollendi ?benim sorunum yasin ilerlemesi sebebi ile yumurta rezervinin azalmasi imis.boyle bir durumda en kestirme yol tup bebek.asilam,ilac v.s. sadece zaman kaybettiriyor.dr.lar kendiliginden de hamile kalabilirsin yada kalmayabilirsin diyorlardi ama isi sansa birakmak istemedim.aileden kaynakli erken menopoz hikayesi beni korkuttu.
canimmmm simdi bana bunu yazdigin siralarda karsimda surat asmis oturan benimkine hirs bileyip duruyordum guya sevgililer gunu gecesi yemege cikmistikdeffneeeeeee aşkımmmm,,,,nerdesin bacımmm,,,,,
ah ah ben ne ilaclar biliyorum bilseniz:)insan hastalardan zorda kalan kadinlardan neler neler ogreniyor sasarsiniz..hani erkekleri ilaclarla kuzuya falan ceviriyorlar:)0ben eczaciyken korktum ama caresizlik saniriminsana herseyi yaptiriyor...benimki sabahtan beri pek birkuzu gibi dolanip duruyor ama yani dunu ve gecemi mahvetti (basit bir grip baslangici hani baslasa gam yemiyecegim ortada bir durumda yok ):)))simdi mecbur herseyi affedip calismalara baslamak lazim:)))araycim bu ilac gercekten cok mucize yaratmis tabi her ilac gibi dozu onemli insallah bizdede o mucizeyi yaratir canim:0sen nasilsin?defnecim okuyunca çok güldüm.:)))))))).kötü zamana denk gelmiş.acaba eczanede bu gibi kocalar için bu durumda kullanılacak sihirli bir ilaç yokmudur.:))))))))