38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

aray dilarem nasılsınız kızlar iki gündür giremiyorum int e sorun var .YENİ gelen arkadaşar hoşgeldiniz

Hayatım,hamilelik yasamıs biri olarak agrılar adet agrısı gibiyse korkma.Hatta acayip kasık sancıları da yasamıstım,ama tabii ki tedbiri elden bırakma.gebelik yasamayan erkek dr.lar ve hatta kadın dr.lar bazı seyleri kulaktan dolma söyler,yani teorik olarak.Hatta gebelik yasamıs ama farkındalıgı az olan bir cok kadın da bazı seyleri hatırlamaz.Ablama sancılarımı sordugumda hatırlamıyorum demisti benden bir sene evvel hamilelik yasadıgı halde..Yani demem odur ki tecrübe yasayarak olur.Herkes biraz da kendinin dr.udur:Her kadının gebeligi farklıdır,sanırım seninki benimki gibi baslarda bol sancılı,sonra rahat olacak.Kendine iyi bak,canının kıymetini bil :1hug:

AH CANIM YA COK SEVINDIM :)tereddutlerim vardi inan cok arastirdim bende ama nede olsa bir hormon zaten hormon alip duruyoruz..bak 5 gundur falan iciyorum kasiklarimda muthis bir faliyet var biliyorum bukadar kisa surede etki etmez ama gercekten hissettiklerimbu....evet nisan gibi dusunuyorum 2. adette baslarim diyordum ama dun istemedigime kanaat getirdim 3.,adet doneminde baslarim diyorum..belki bak bu ilacta bizde mucizeler yaratir bellimi olur:)

araycim hic sormaaaaa..bugun tam bir sinir harbi yasiyorum tum gece somurttu isin kotu tarafi yumurtlama zamanim:))gelde simdi affet:)

defnecim okuyunca çok güldüm.:)))))))).kötü zamana denk gelmiş.acaba eczanede bu gibi kocalar için bu durumda kullanılacak sihirli bir ilaç yokmudur.:))))))))

kızlar inşallah bu ilaç sizlerde çok güzel sonuçlar yaratacak.ama defne sen bunun yan etki olarak kalp krizinden bahsetmiştin.canım çok dikkat edin yinede herhangi bir olumsuzluk olmasın.

:))ah monetacim ne yapayim...diyorumya bende garip bir duygu olustu bu durumu kabullenismi nedir bilmiyorum...ama hayat bu arkadasim..neler yasamiyoruzki...daha ne cokuzuntuler yasadik...cok yakinim 4 sene once 2 cocougunu esini kaybetti o bile hayata tutunmaya calisiyor..bizde leimizden ne geliyorsa yapacagiz ama olmuyorsa isyan etmenin hayata kusmenin bir faydasi yok:)(tabi boyle yazdigima bakma belki bir baska hayalkirikliginda ipler kopabilir :)

canim aramiza hosgeldin:)sen simdi transferden sonra sonucu bekliyorsun oylemi?hadi hayirlisi olsun insallah:)canim hangi ilaclari hangi dozda kullandin ?kac yumurtan olustu?kaci dollendi ?

defnecim okuyunca çok güldüm.:)))))))).kötü zamana denk gelmiş.acaba eczanede bu gibi kocalar için bu durumda kullanılacak sihirli bir ilaç yokmudur.:))))))))
ah ah ben ne ilaclar biliyorum bilseniz:)insan hastalardan zorda kalan kadinlardan neler neler ogreniyor sasarsiniz..hani erkekleri ilaclarla kuzuya falan ceviriyorlar:)0ben eczaciyken korktum ama caresizlik saniriminsana herseyi yaptiriyor...benimki sabahtan beri pek birkuzu gibi dolanip duruyor ama yani dunu ve gecemi mahvetti (basit bir grip baslangici hani baslasa gam yemiyecegim ortada bir durumda yok ):)))simdi mecbur herseyi affedip calismalara baslamak lazim:)))araycim bu ilac gercekten cok mucize yaratmis tabi her ilac gibi dozu onemli insallah bizdede o mucizeyi yaratir canim:0sen nasilsin?

Serpil ben de ABD de yaptirdim sadece 10 dk yatirip normal hayatini surdur ama cok yorulma dediler. Buralar bizim oralardan farkli yani. Hadi insallah 20 subatta iyi haberlerini aliriz.

Defnecim ben aldim DHEA ve basladim. Amerikada bu ilac marketlerde falan satiliyor dun esim gidip aldi. Ben gunde iki kez 25 mg kullanmaya karar verdim. Ben de 2-3 ay spontan denemeye karar verdim belki bir mucize olur ve spontan hamile kalirim. Nisan gibi tekrar doktorumla konusuruz bakalim ne diyecek. Burda ivf oncesi 35 gun dogum kontrol hapi kullandirtiyorlar. Hic istemiyorum almayi ama doktor sart dedi.

Araycim bu ilac normalde bizde bobrek ustu bezlerimizden salgilanan bir hormon. Yan etkileri: Tuylenmede artis, akne, sesde kalinlasma ve sac dokulmesi yapabilir. Ama kalp krizi yaptigina dair bir sey okumadim.Sonucta bu bir erkeklik hormonu yani bir nevi androjen.

roniyam defne bende merak ettim vallahi.bakalım sizlerdeki sonuca göre etkilerinden neler olacak.siz zaten kendiliginden hamile kalabiliyorsunuz.önceki durumunuzdan biliyorum.ne güzel olur o zor süreçlerden kurtulursunuz.

Araycim beni yanlis hatirliyorsun canim. Ben hic kendiligimden hamile kaamadim. Ikisi de ivf sonucuydu. Ama mucizelere inanirim belki bununla olur. Bununla olmasa bile bir dahaki ivf de belki yumurta sayimi ve kalitemi artirir diye ugrasiyorum. Cunku ilkinde 5 ikincisin de 4 yumurtam olmustu. Yani hic dondurulmaya kalmiyor yumurtam.

Defne5 tesekkurler,aslinda hosbulmustum da buralar aniden bunlandi,cabuk durulur insallah:)
ben artik sonucu almak icin bekliyorum,dogru.benim toplam kaydedeger 5 yumurtam olustu,bunlardan 3 tanesi dollendi.yumurta toplama sonrasi ertesi gun dr.u aradigimizda 1 yumurtanin orta kalitede digerlerinin pek de ic acici olmadigini ogrendik.moralimiz bozulmustu esimle.sonra nette arastirdikalrim beni biraz rahatlatti kalite hersey demek degil diye.ve nitekim transfer yapilacagi gun yumurtalardan biri hizla gelisti ve 8 hucreye ulasti.dr. cok guzel bir yumruta elde ettigimizi soyledi.matematik olarak dusunursek hersey yolunda diyor..simdi sonuc onemli.ama ben transferden sonra hic ama hic birsey hissetmiyorum.en ufacik kipirti bile yok,sadece klasik kasik agrisi arada.bu nedele sonucu olumlu beklemiyorum.acaba burada tup bebekle hamile kalip da belirtileri hakkinda bilgi verecek birileri var mi?

Serpil ben iki kez ivf sonucu hamile kaldim. bende her an adet olacakmisim gibi karin agrisi, bel agrisi, agzimda metal tadi ve cok gogus agrisi ve hassasligi vardi. Ama bu ben de oldu diye sen de de olacak diye bir sey yok. her kadinda belirtiler farkli farklidir.

roniyam haklisin ama ne bilim iste..hani bir iz bir belirti yakalayayim istiyorum..senin halileliklerin devam etti mi yoksa??

Yok canim. Birinde sadece kese goruldu 7 haftalikken sonlandirildi. ikincisinde ise kalp atisini gorduk ama bastan beri bcg degerim yuzde elli artti ve 8,5 hafta gibi kalbi durdu. cok kotu gunler yasadim yani.
neyse sen bunlari bosver iyi dusun insallah olucak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…