merhaba arkadaşlar umarım allah hepimizin dualarını kabul eder dilarem alman hastanesini mustafa bahçeciyi bende duydum başarılı olduğunu ama ben ankaradayım otellerde kalmayı pek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 2 denememde başarısız oldu ilki hakan şatıroğlunda diğeri gürgan klinikte timur gürgan bu kadarmı ilgisiz bir kilinik olur ilgi alaka yok ankarada nereye gidebilirim başka önereceğiniz yerler varmı dilarem sana kaça maloldu alman hastanesi ben artık devletten yardım alamayacağım yaşım ve deneme sürem doldu. birde ben rahim filmlerini kaybettim doktor görüşü var filmlerin iyi olduğuna dair alman hastanesine gitsem tekrar film isterlermi çok korkuyorum film çektirmekten
Sevsu canım hoşgeldin aramıza,,
inş.meleklerimiz gelicek,,
bende bu ay tekrzr denemeye başlıcam,,ankarayı pek bilmiyorum,,
ben aynı zamanda çider üyesiyim,,onların bazı yerlerde indirimleri oluyor
Ankaralı arkadaşlar merhaba,ben izmitde yim .Benim arkadaşım Ankara da genart ta yaptırdı.gerçi tutmadı yumurtaların içi boştu.Çok ilgilenmişler malesef artık deneme yapılmayacak...
Orası hakkında da araştırma yapabilirsiniz.
ben orda olsaydım genart ı düşünecektim pgd testi yapılıyormuş .
Aranızda olmaktan çok mutluyum.Sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.
İnşallah en kısa zaamanda bebişlerimiz gelir..
merhaba arkadaşlar umarım allah hepimizin dualarını kabul eder dilarem alman hastanesini mustafa bahçeciyi bende duydum başarılı olduğunu ama ben ankaradayım otellerde kalmayı pek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 2 denememde başarısız oldu ilki hakan şatıroğlunda diğeri gürgan klinikte timur gürgan bu kadarmı ilgisiz bir kilinik olur ilgi alaka yok ankarada nereye gidebilirim başka önereceğiniz yerler varmı dilarem sana kaça maloldu alman hastanesi ben artık devletten yardım alamayacağım yaşım ve deneme sürem doldu. birde ben rahim filmlerini kaybettim doktor görüşü var filmlerin iyi olduğuna dair alman hastanesine gitsem tekrar film isterlermi çok korkuyorum film çektirmekten
Moneta,gidecegin merkeze daha önce baska yerlerde de olsa yaptırdıgın tahlilleri ve varsa rahim filmini,esinin tahlillerini götürürsen gereksiz tahlil yaptırmamıs olursun ve ısrarcı olmakta fayda var.Para kaptırmamaya calısmak lazım.Cidden para herseyin önüne gecmis,insan saglıgını satın almak zorunda..
yaavvv kızlar ,,az kaldı yarın dr.enver beyle görüşmeye gidicem,,hem merak var içimde hem korku,,hem endişe,,hemde mutluluk
acaba doğru yermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?