38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam arkadaşlar...............inş guzel haberler olur kısa zamanda ...........rabbım herkesın yardımcısı ols............ben geldım sız yoksunuz ..........gunduzde ben yoktum............kendınıze iyi bakın yenı arkadaşlar da var ne guzelllllll.ebrarcım rabbım sana da sabır versın canım evet nazlı bu bebkler..........inş kısa zamanda sevınmek umuduyla..........dua ile.............

Ebrar cok üzüldüm.Ama Alman hastanesi bence de en dogru secim.37yasında ilk mikro denememde sonuc olumluydu.Benimle beraber bir bayan vardı ve ilacla adet olabiliyordu o da ilk denemesinde ikizlerine hamile kaldı.Hic üzülme,her seyde bir hayır var,eminim bu sefer alacaksın bebisini kucagına.Hem baksana hamile kalmanda bir sorun yok,tüpbebek cok rahat yapılır ve pgt istedin mi korku yasamadan rahat bir hamilelik yasarsın..Hadi devammmm...

GÜNAYDINNNNN gününüz aydın olsun inşallah kızlar nerdesiniizzzz?????rüya gördüm hepimiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:mişiz,....nasıl rüya ama süper .............a....laelaelaelaelae malum olurmuş:sm_cool:

günaydıııınnn
moneta canım inş... alim kişiye malum olurmuş,,,bugün gebe havandasın maş..
ebrar canım hoşgeldin aramıza,,
bebişlerine çok üzüldüm,,ama eminim hayırlsıı böyleymiş,,,ne güzel sen kendiliğinden hamile kalabiliyosun,,inş.en kısa zamanda bebişlerin gelicek,,

merhaba arkadaşlar umarım allah hepimizin dualarını kabul eder dilarem alman hastanesini mustafa bahçeciyi bende duydum başarılı olduğunu ama ben ankaradayım otellerde kalmayı pek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum 2 denememde başarısız oldu ilki hakan şatıroğlunda diğeri gürgan klinikte timur gürgan bu kadarmı ilgisiz bir kilinik olur ilgi alaka yok ankarada nereye gidebilirim başka önereceğiniz yerler varmı dilarem sana kaça maloldu alman hastanesi ben artık devletten yardım alamayacağım yaşım ve deneme sürem doldu. birde ben rahim filmlerini kaybettim doktor görüşü var filmlerin iyi olduğuna dair alman hastanesine gitsem tekrar film isterlermi çok korkuyorum film çektirmekten

Sevsu canım hoşgeldin aramıza,,
inş.meleklerimiz gelicek,,
bende bu ay tekrzr denemeye başlıcam,,ankarayı pek bilmiyorum,,
ben aynı zamanda çider üyesiyim,,onların bazı yerlerde indirimleri oluyor

sevsu aramıza hoşgeldin bende ankaradayım,bebimde 2 denemem olacak (önümüzdeki ay)ben timur gürganı düşünüyorum,hş hiç düşünmedim,hrs var ark şım beğenmedi orayı daha evvel başkentte olmuştum adını bile anmak istemiyorum oranın anatolia da iyi değil diyorlar,en mantıklısı bana t.gürgan geliyor,aslında istanbul da 3 yer bana matıklı geliyor ama işte uzak yaaa

Sevsu canım hoşgeldin aramıza,,
inş.meleklerimiz gelicek,,
bende bu ay tekrzr denemeye başlıcam,,ankarayı pek bilmiyorum,,
ben aynı zamanda çider üyesiyim,,onların bazı yerlerde indirimleri oluyor

bebitocum,çider den banada msj geliyor ama ank 2 merk çalışıyorlar herhalde,,,,başka getirisi ne :uhm:

Işte o çalıştıkları merkezlerde indirim yapabiliyolar,,
bide onlarla irtibat kurarsan belki sana daha iyi yardımcı olurlar,,merkez konusunda
en azından bi referans verirler

Ankaralı arkadaşlar merhaba,ben izmitde yim .Benim arkadaşım Ankara da genart ta yaptırdı.gerçi tutmadı yumurtaların içi boştu.Çok ilgilenmişler malesef artık deneme yapılmayacak...
Orası hakkında da araştırma yapabilirsiniz.
ben orda olsaydım genart ı düşünecektim pgd testi yapılıyormuş .

Aranızda olmaktan çok mutluyum.Sıcak karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.
İnşallah en kısa zaamanda bebişlerimiz gelir..

canım merhaba,ilgilendiğin için teşk,ben 3 aydır araştırıyorum o dediğin yer benim tercih listeme hiç giremedi,.....gittiğmiz merkezde tabiki ilgi alaka arayacağız ama yapacakları tedavinin cuk oturması daha önemli,ilgili görünmüyorlardır ama izledikleri yol seni pozitif sonuca götürür ve kucağına bebişini alırsın,benim için dr un bilgisi,ekibi,başarı oranı,gösterecekleri güler yüzden daha önemli,....adı lazım değil buradaki merkezlerden birinin biryerlerde hasta yorumlarını okudum aman allahım ŞAKA gibi kadıncağız 3-4 defa aynı merk de micro ya giriyo ve sonuç hep negatif ama akıllım oradaki güleryüz çok hoşuna gitmiş yine gitcem diyor ve tavsiye ediyor yuh yani artık:bbo:

Moneta aynı benim gibi düsünüyorsun,aradıgımız ilgiden ziyade bilgi olmalı.Ben sahsen Bahcecinin kendisinin benimle ilgilenmesini istedigim icin gec basladım bir ay kadar tedavime.Ama ben onun ilgisini degil bilgisini gördüm.İlgi gösterecek zamanı olmayabiliyor,seni diger dr arkadaslara pas edebiliyor.Misal ben en az altı yedi dr.un elinden gectim.Hic sikayet etmedim.Pozitif ve kolay bir hastaydım ve bu pozitiflik bana bebegimi getirdi buna inanıyorum.Ayrıca yumurta toplama,transfer islemlerinde de benimle degildi,belki fazla ılımlı olmamdandı bu,ama mutlaka onun kontrolu altındaydı her sey,bunu hissediyorsun.Özetle mutluluk varsa sonunda,mutsuzluk olmamalı bu sürec boyunca,bu da elimizde.Hadi kızlar dökün artık hamileyim baslıklarını..

Kusura bakma sevsu,hemen cevap yazamıyorum,fırsat buldukca kacak gibi giriyorum nete.Allahım bebek yüzünden dar vakit yasamayı hepinize nasip etsin insallah:CüvCüvuaya bak beddua gibi oldu.:roflol:Konuyu dagıtmadan,sevsu benim 1900 euro tedavi ama ssk var diye rapor göstermesen de indirim yapıyorlar.İndirim ne kadardı hatırlayamıyorum.İlaclar kisiye göre degisiyor.Benim yumurtalar ufacık dozla bile ucusa gecti,ohss korkusuyla e2 kontrolleri altında toplam 1 veya birbucuk milyar da ilaclar.Ayrıca öncesinde tahliller var ki sen yaptırmıssındır.Dondurma ucretsiz.Yani klinikte bes milyar civarı tuttu,ama dısarda yaptırdıgım tahlillerle altı gibi..Asıl para ilaclara gidiyor genelde.Tavsiye ederim.Sevgiler..

hayırlı sabahlar dilarem,bende şu an beklemedeyim (gideceğim dr kendisi ilgilenecekse gidicem yani bende senin gibi bekliyorum)hiç bir kurum bağlantısı olmadan gidiyorum haliyle doğru seçim ve dr a karar vermek durumundayım bu dr a ilk eylülde muayene oldum ve nerden başlayacağını çok iyi bilen bir doktor,bu arada başka yerlerlede görüşmem oldu ama kesinlikle para tuzağı seni incelemeden micro ya almaya çalışıyorlar,YANLIŞ ,......inanırmısınız çok şaşırıyorum,,,,,sağlık bu kadar basit bişey değil tamamıyla ticari olmuş tabiki istisnalar kaide yi bozmaz bu yaşadıklarımdan dolayı inanırmısın keşke doktor olsaydım dediğim anlar çok oldu,radikal bir doktor olur çıkardım herhalde:teselli:

Moneta,gidecegin merkeze daha önce baska yerlerde de olsa yaptırdıgın tahlilleri ve varsa rahim filmini,esinin tahlillerini götürürsen gereksiz tahlil yaptırmamıs olursun ve ısrarcı olmakta fayda var.Para kaptırmamaya calısmak lazım.Cidden para herseyin önüne gecmis,insan saglıgını satın almak zorunda..

teşk ediyorum canım,:jeyyar:ayıp ettin klasör hazırladım kaçarmı hiç

yaavvv kızlar ,,az kaldı yarın dr.enver beyle görüşmeye gidicem,,hem merak var içimde hem korku,,hem endişe,,hemde mutluluk

acaba doğru yermi?

bebitocum canım arkadaşııımmmmm,yarın büyük gün rahat ol,herşey yolunda gidicek inş merak etme, sabırsızlıkla ,iyi haberlerini bekleyeceğiz,sevgilerle can kardeşim

yaavvv kızlar ,,az kaldı yarın dr.enver beyle görüşmeye gidicem,,hem merak var içimde hem korku,,hem endişe,,hemde mutluluk

acaba doğru yermi?

hayatım seni gider gitmez yatırıp tüp yapmayacaklar,git, bak,gözlemle hastalarla diyaloğa girmeye çalış,ben 3 aydır araştırma yaptığımı söylemiştim 3 ay evvel kafamda bir sürü merk adı vardı araştırdıkça düştü sayısı,senin görüşün ve rahat olman önemli,..RAHAT OLLLL,o dr ve merkez iyi deniiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…