38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bebitocum canım arkadaşııımmmmm,yarın büyük gün rahat ol,herşey yolunda gidicek inş merak etme, sabırsızlıkla ,iyi haberlerini bekleyeceğiz,sevgilerle can kardeşim

:1hug:
canlarım yaaa şuan benim hissettiklerimi ancak siz anlarsınız ,,
inş.iyi geçer vee bende biran önce başlarım,,bebişime iyice yaklaşırım

Kızlaaaarr az önce umut tüp merz.aradılar,,yarınki randevumu p.tesi ye alındır dr.enver beyin ameliyatı varmış

kısmet ,,,hayırlısı bakalım,,p.tesi akşam 18:30

Betitocum bende bahçeci kliniğine gidiyorum çok memnunum umut tüp bebekte bahçecinin anadolu yakasındaki yeri diye biliyorum eminim orası da iyidir

Kızlaaaarr az önce umut tüp merz.aradılar,,yarınki randevumu p.tesi ye alındır dr.enver beyin ameliyatı varmış

kısmet ,,,hayırlısı bakalım,,p.tesi akşam 18:30

geç olsun temiz olsun ve güzel olsun böylesi iyi bak araya sıkıştırmadılar seni buda bişeydira.s

bebitocummmmmm umut tp bebk merkzinin net sayfasında bak o dediğim 45 yaşındaki kadının hikayesi var,günlük halindeeeee :sm_cool:bak buldum senin için:çok üzgünüm:

Bebito umut dogru bir yer,Bahceci neyse o yaniii.Ben anadolu yakasında oturuyorum ama bahcecide yaptırdım. Neden dersen bilmiyordummm...

sağolun kızlar bana umut oluyosunuz :))
hemen bakıcam bitanem

canım 1. denemye ne zaman başlamıştın... 2. deneme için ne kadar bekledin , 2. deneme tam olarak ne zaman başlayacak (regl den sonraki 21.gün) teşekkürler...

Son düzenleme:
kızlar nerelerdesiniz. kimseden ses yok haftasonu da kimse yoktu.
bebitocum, büyük gün geldi çattı.
inşallah herşey yolunda gider,herşey gönlünce olsun.

günaydınlaaarrr
kızlar hepinize çook teşk.ederim,,
valla heyecandan dün gece rüyamda hep hamile olduğumu gördüm,,dr.gidiyomuşum dr.bakıyomuş ben hamileymişim v.s..:))

bi heyecan bastıki sormayın,,

ben 1.denemeyi 2008 mart ayında erdem hast.denedim,, aslında daha önce tekrarlamak isterdim ama maddiyat işte kolay değil,,zaten ilk denemeden sonra bide zona oldum (

geçen ay 7 kasımda regli oldum,,genelde 2-3 gün geri geliyo benim bu ayda 4-5 gibi olmam lazım,,
bana daha önce kısa protokol uygulanmıştı,,yumoşlar zaten çok hareketli olmadığı için,,yani adetin 3.günü başlamıştım iğnelere,,
bakalım bu akşam dr.ne diyecek ?

çok heyecanlıyım,,inanın elim ayağım titriyoo
bana dua edin ,,size ihtiyacım var,,

korkma canım yaaaaa!...:teselli: gideceksin konuşacaksın,muayene benim bildiğim kadarıyla mesela 4 ünde regl olacaksan 6 ında ultrsynla yumilere bakıcak asıl adım ondan sonra başlayacak(tabii bu benim bildiğim dr lar daha iyi bilir)bak sen daha cesurmuşsun benim micro denememle bu sefer olacağımın arasında 3 sene var,korkma rahat ol POZİTİF düşün kendi kendine güzel telkinlerde bulun,bak görüceksin sende bende bu sefer :CüvCüv:alıcaz kucağımızakaydirigubbakcemile5,,,,,,ondan sonra buradan ''bebeklerin gazı nasıl çıkartılır?pişik nasıl önlenir?nasıl biberon kullanmamız lazım....vs''muhabbeti edicez,......:mymeka:kendine gel artık, rahatla biraz....bizimde yüzümüz gülücek:1hug:

kızlar nerelerdesiniz. kimseden ses yok haftasonu da kimse yoktu.
bebitocum, büyük gün geldi çattı.
inşallah herşey yolunda gider,herşey gönlünce olsun.

canım ben ara ara buralardaydım,klava: kimse yoktu yaaa,,,,,,olsun problem değil hepimiz ailelerimizle birlikteydik,bebitocumun bu gün güzel ve heyecanlı günü canım benim kalbi şimdi kuş gibi pırpır dır,allah onunda benimde buradaki bütün çocuk isteyenlerin yüzüne baksın dualarımız kabul olsun,,,,,sevgiler

Amiiiinnnnnnnnnnn
nasılda biliyosun monetacım,,evet şimdi içim pır pır

inş.dediğin gibi olucak,,
rabbim yardımcımız olsun

Kızlaaaar nerdesininzzzz

az önce wc ye gittim ,,ben regl oluyoruumm,,ee nolucak çok erken değilmi ? Dr.muayene eder mi?
Uff ,,daha vardı amaaa

Kızlaaaar nerdesininzzzz

az önce wc ye gittim ,,ben regl oluyoruumm,,ee nolucak çok erken değilmi ? Dr.muayene eder mi?
Uff ,,daha vardı amaaa
hep böyle ters olur zaten,hayatım kendini kaç gündür kastın ama,regl düzenini bile bozar stres,bakar:uhm: herhalde ama keşke yarına erteleseydin dr gidişini bir taşta iki kuş vururdun,kandan homn testi falanda istşyecek çünkü,neyse hayırlısı olsun, bugün hep dışardaydım ben,tühhhh en azından telefon açıp sor falan derdim,canım eve gelince mutlaka yaz bana tamammı :teselli:

günaydınlaarr
dr.gittim,,muayenede etti,, götürdüğüm evraklara falan baktı,,yum.rezervim azalıyo,,istersenin çarş.günü gelin ilaçlara başlayalım dedi,,ben yaparım dedi,,açıkçası umut verdi,,bazı hormon testleride verdi,,sabah gelirken kan verdim,,bakalım kısmet,,inş. ben başlamak istiyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…