bebitocum canım arkadaşııımmmmm,yarın büyük gün rahat ol,herşey yolunda gidicek inş merak etme, sabırsızlıkla ,iyi haberlerini bekleyeceğiz,sevgilerle can kardeşim
Kızlaaaarr az önce umut tüp merz.aradılar,,yarınki randevumu p.tesi ye alındır dr.enver beyin ameliyatı varmış
kısmet ,,,hayırlısı bakalım,,p.tesi akşam 18:30
sağolun kızlar bana umut oluyosunuz :))
hemen bakıcam bitanem
sağolun kızlar bana umut oluyosunuz :))
hemen bakıcam bitanem
korkma canım yaaaaa!...:teselli: gideceksin konuşacaksın,muayene benim bildiğim kadarıyla mesela 4 ünde regl olacaksan 6 ında ultrsynla yumilere bakıcak asıl adım ondan sonra başlayacak(tabii bu benim bildiğim dr lar daha iyi bilir)bak sen daha cesurmuşsun benim micro denememle bu sefer olacağımın arasında 3 sene var,korkma rahat ol POZİTİF düşün kendi kendine güzel telkinlerde bulun,bak görüceksin sende bende bu sefer :CüvCüv:günaydınlaaarrr
kızlar hepinize çook teşk.ederim,,
valla heyecandan dün gece rüyamda hep hamile olduğumu gördüm,,dr.gidiyomuşum dr.bakıyomuş ben hamileymişim v.s..:))
bi heyecan bastıki sormayın,,
ben 1.denemeyi 2008 mart ayında erdem hast.denedim,, aslında daha önce tekrarlamak isterdim ama maddiyat işte kolay değil,,zaten ilk denemeden sonra bide zona oldum(
geçen ay 7 kasımda regli oldum,,genelde 2-3 gün geri geliyo benim bu ayda 4-5 gibi olmam lazım,,
bana daha önce kısa protokol uygulanmıştı,,yumoşlar zaten çok hareketli olmadığı için,,yani adetin 3.günü başlamıştım iğnelere,,
bakalım bu akşam dr.ne diyecek ?
çok heyecanlıyım,,inanın elim ayağım titriyoo
bana dua edin ,,size ihtiyacım var,,
kızlar nerelerdesiniz. kimseden ses yok haftasonu da kimse yoktu.
bebitocum, büyük gün geldi çattı.
inşallah herşey yolunda gider,herşey gönlünce olsun.
Amiiiinnnnnnnnnnn
nasılda biliyosun monetacım,,evet şimdi içim pır pır
inş.dediğin gibi olucak,,
rabbim yardımcımız olsun
hep böyle ters olur zaten,hayatım kendini kaç gündür kastın ama,regl düzenini bile bozar stres,bakar:uhm: herhalde ama keşke yarına erteleseydin dr gidişini bir taşta iki kuş vururdun,kandan homn testi falanda istşyecek çünkü,neyse hayırlısı olsun, bugün hep dışardaydım ben,tühhhh en azından telefon açıp sor falan derdim,canım eve gelince mutlaka yaz bana tamammı :teselli:Kızlaaaar nerdesininzzzz
az önce wc ye gittim ,,ben regl oluyoruumm,,ee nolucak çok erken değilmi ? Dr.muayene eder mi?
Uff ,,daha vardı amaaa