38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

tam dr.muayene edicek ,,kızlar beni bi ağlama tuttu,,,adamda ,,afedersiniz canınızı mı yaktım diyoo,,
yok tabii,,kendimi tutamıyorum ,,öyle çok dolmuşumki,,tabii dedi dr..zor bi süreç,dedi

neyse benim yaşlar oradan çıkana kadar kendi kendine aktı durdu,,

eeee tabik,i kaç gündür çok gerdin kendini,azaldığını daha evvelki tetkiklerine bakarakmı söyledi

doktor sen ağlarken içinden ''kaybetmezsek bulduk valla''demiştir bebitocum:roflol:

monetaaa nerrelerdesin yavvvÇok üzgünüm çoook

yok,,muayene edince ve tabii kağıtlara bakınca ,,zaten daha önceki dr.de söylemişti yum.rezervin azalıyo diye,,:Saruboceq: inş.Allah yar ve yardımcım olsun

adamcağızda şaşırdı napıcanı ,,garibim senağlama

hadi bakalım hayırlısı allahım inş herşey yolunda gider,darısı benim başıma arkadaşım,birdahaki adet döneminde herşey tamamlanmış olcak kızzzzz:teytey:yeni yıla :Saruboceq:hamile gircennnnnnnnnnn canımmmm,......yaşasınlaelaelaelaelaeteyze olcamhihoyyyt

kaç embriyo atacaklarmış

yanlış yerden alıntı yaptık ha,bebitocum kaç embriyo atacaklarını biliyormusun?tedavinin her aşamasına ilgili ol,kendine ayrı bir dosya yap,fotokopiler çektir unutma

selammmmmmmm...............galıba herkes çok yoğunnnn.............herkese hayırlı bayramlarrrrrrrr

tedavıye gırenler gelışmelerı yazsın kızlaıııııııııııııı

selam kızlar nasılsınız..
ben de arada girip bakıyorum..şuan da aktif olan bebetocum var. ben dinlenmedeyim....
daha çokkkkk bekleyecem sanırım...hele bir genetik testlerimizi yapalımda daha sonra süreç belli olacak.

bebetocum inşallah herşey yolunda gidecek..teyze olacagızzzzzz...

arkadaşımmmmm bayrama daha var yaa,,bir daha girmeyi düşünmüyorsun herhalde

canım ya çok zor....................inş ama her ihtımale karşı şimdıdenkutluyorum ......inş guzel geçer ........guzel haberler gelir sonradan ............ben istanbuldayım gerçı.........hadı hayırlı geceler.............sen gırersın inş............gelişmeleri yazarsın canım............

merhabalar canım.bende buradayım sizleri devamlı okuyorum .bu mücadelede ben de varım yumurtalarımın son damlasına kadar (kanımın son damlası gibi)mücadeleye devam.sakın panik yapma dirençli ol.unutma ki hepimiz bir embriyodan dünyaya geldik.10 tane yumurtam vardı sonuç elde var sıfır.olacaksa bir taneylede olur.başaracagım de yeter hepinize iyi bayramlar.güzel haberlerinizi bekliyorum.ben de merkez araştırıyorum

Ben buradayım da kusura bakamayın ,,işyerinde çok yoğundum yazamadım,,

bugün zaten öğlene doğru geldim,,dr.gittik eşimle
muayene etti ,,göbekten iğne,,antibiyotik,,bide bi hap verdi ,,bugün başladım,,bayramın 1.günü kont.gidicem

hadi hayırlsı

aray ın dediği gibi ,,,inş.bu sefer olucak

CANIM SEVİNDİM hadi bakalım hayırlısı!.......benim biraz moralim bozuldu bugün,daha evvel bi yere gittiğimi söylemiştim ya,2 ay evvel gitmiştim,nahoş bi olay yaşamıştım orada mail yollamıştım,başka merkez araştırırken dr kızı aramıştı,önemli olaylarınızda dr nin kendisi ilgilenirse gelebilirim dedim bu iki ay bir görüşme trafiği olmuştuio doktor için çok umutlanmıştım bu gün mail attım ben 2 ay kaybettim bu ay kesinlikle giricem bir yere sizden cvp gelmezse dedim,bana dönüldü,ama istediğim doğrultuda değil,dok un önemli 3 olayada girmesi şüpheli,normal takibe öbür dr girebilir ama 3 şey önemli bence,bilmiyorum kızlar ya şimdi napıcam ben kime gideyim yaaa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…