Kızlar ben de 38 yasındayım.Gecen sene bu zamanlar tedavi asamasındaydım.Su an coook seker cok cadı bir kızım var. Ben Bahcecide ilk denememde hamile kaldım.Darısı sizlerin basına..Daha simdiden seneye dondurulmuslarımla kızıma kardes yapmayı planlıyorum.Daha yasımızda ne varmıs ki?Genciz biz genciz.Moral bozmak yok,yola devam..
moneta canım ,,evet haklısın :)) boşver kıllar kalsın
bebişim gelsinde
herkes nasıl ...............yola devam evet ...........inş herkesın gönlune gore olur herşey........hadı herkes başlasın tedavıyede moral bulalım kızlar..............ya kırkıma bı ay kaldı pek kızlar olmuyo ama kendımı genç hıssedıyorum.. ne olcak yanı dımı hepinizi öpuyorum........hayırlı gunler ..................dua ile.........
merhaba inş güzel haberlerini alırız ,canım nelere dikkat ettin?neler yedin içtin?..vs bunları bizimle paylaşırsan sevinirim,ben folik asit tabletleri alıyorum vit takviyesi alıyorum sevgiler
hayat kırkından sonra başlar hayatım duymadınmı bu sözü?bebitocum ctesi doktra gidiyor,ben dönem bekliyorum yani (arlk ayı ortaları)yeni ark katıldı o beklemede ya sen sen???????kaydirigubbakcemile3
bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 2 den düşük çıktı yani negatif,
bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 2 den düşük çıktı yani negatif,
Ahhh işte bukadarr,,
tekş.dilarem ,,bize katıl,,
kızlar ne yapıp şu yumurtaları kaliteli ve çok yapıcaz ?
Ooo yerim ben o takla atan bebişleriiii
inş.canııımm
ayy arkadaşım beni sen böyle yaptın,,,şimdi,,şimdii,şimdii
hep tekrar ediyom valla ,,
ben polen duymuştum?ama bilemiyorum tabiki ne kadar gerçek,..hamileliğe karar verdiğin an folik asit ve kan sıvılandırıcı ilaç kullanmak gerekli olduğunu biliyorum bu kadar,sizler neler biliyorsanız hep beraber paylaşalım ama tabiki reçeteleriniz mantık dahilinde olsun (türbe etrafında göbek atarak gezdirmeyin bu yaştan sonra:roflol: