38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoşgeldin aramız dilarem,bebitocum üzülmeye başlamıştı 3 kişiyiz diye,allah evladını sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş,ne güzel bizlerede nasip olur inş:Saruboceq: ,..evet yani yaşımızda ne varmış gencecik kızlarız bizkaydirigubbakcemile2 sevglr

herkes nasıl ...............yola devam evet ...........inş herkesın gönlune gore olur herşey........hadı herkes başlasın tedavıyede moral bulalım kızlar..............ya kırkıma bı ay kaldı pek kızlar olmuyo ama kendımı genç hıssedıyorum.. ne olcak yanı dımı hepinizi öpuyorum........hayırlı gunler ..................dua ile.........

hayat kırkından sonra başlar hayatım duymadınmı bu sözü?bebitocum ctesi doktra gidiyor,ben dönem bekliyorum yani (arlk ayı ortaları)yeni ark katıldı o beklemede ya sen sen???????kaydirigubbakcemile3

merhaba inş güzel haberlerini alırız ,canım nelere dikkat ettin?neler yedin içtin?..vs bunları bizimle paylaşırsan sevinirim,ben folik asit tabletleri alıyorum vit takviyesi alıyorum sevgiler

devamlı fındık,fıstık,badem,polenli bal, rejim yapacam diye yemeklerimden kısmadım. ceviz içi, ısırgan otu içiyorum. kivi düzenli yerim belli oranlarda tabii. arada b vitamini alıyorum. kısaca folik asit içeren gıdaları internetten bakıp yemeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
hayat kırkından sonra başlar hayatım duymadınmı bu sözü?bebitocum ctesi doktra gidiyor,ben dönem bekliyorum yani (arlk ayı ortaları)yeni ark katıldı o beklemede ya sen sen???????kaydirigubbakcemile3

haklısın canım rabbım sağlık versın guç ve cesaret herşeyın hakkından gelırız o zaman.......inş guzel haberler alırız beklıyorum mutlaka yazın gelişmeleri...........hayırlı geceler...................

bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 2 den düşük çıktı yani negatif,

'' hiç üzülme ''demek sana çok yaralayıcı gelecektir aynı şeyleri daha evvel bende yaşamıştım çünkü...,en kızdığım laflardan biriydi içimden(ne bileceksinki )derdim,ama şu an biliyorumki sen kendini kötü hissediyorsun,....aray cım bizler zor hastalarız güçlü olmak durumundayız yenilmeyelimki bir sonraki tedavimize girecek hırslı enerjimiz olsun öyle değilmi ama,...ne olur güçlü ol,ilerde bebeklerimize anlatacak hikayelerimiz olacak,kendi içine kapanma kopma bizden BİZ BURDAYIZ :teselli: YILMAK YOK fazla ara vermeden yola devam

Günaydınlaaarrr,,
canlarım nasılsınız bugün,,inş.hayırlı sağlıklı haberler gelsin,,mutlu olalım,,

aray canım ,,senii çooook iyi anlıyorum,,ammaaa monetaya katılıyorum,,yılmıcaz biz daha genciz ,,daha çok azmedicez rabbim yar ve yardımcımızdır inş.

Bizde anne olucaz,,,hemde hemeeeennnnn
şimdiiiiiiiiiiii

sakın bizden ayrılma burada ol,,,bize içini dök ,,rahatlıcaksan ağla,,,ama sakın pes etme,,

Kızlar ara ara da olsa sizlere katılıp destek olmaya calısıcam,cunku aynı yollarda yuruduk..Ben gec evlendim,e tabi hemen de cocuk istemedim.31 yasındaydım,iki sene sonrası icin dusunup planlar yaparken iki sene sonrasında agır bir hipertiroit hastalıgına yakalandım,tedaviyle beraber uc sene cocuk yasagı kondu.Tam hersey oldu bitti hadi derken baska problemler cıktı.Ozetle bebek biz isteyince degil vakti gelince oluyor.Sizlere tavsiyem mutlaka ama mutlaka bebeginiz olacagına inanın,cunku bebeginiz gelip sizi buluyor.Ablam 41 yasında normal bir hamilelik yasadı ve su an cin gibi bir yasında kızı var.Yasımız genc,yumurta da yaparız bebek de ))

Ahhh işte bukadarr,,

tekş.dilarem ,,bize katıl,,
kızlar ne yapıp şu yumurtaları kaliteli ve çok yapıcaz ?

hepinize günaydın,..hayat aydın olsun,...bebitocum afferin kız bu ne enerji sabah sabah :sm_cool: bende katılıyorum dilarem ark sözüne ilk önce ANNE OLACAĞIMIZA inanacağız,korkarak ve endişelenerek sadece bunları çekeriz kendimize,.. pozitif olalım güzel düşünelim bırakın vücudumuz rahatlasın,ondan sonrada gelsin

Ooo yerim ben o takla atan bebişleriiii
inş.canııımm

ayy arkadaşım beni sen böyle yaptın,,,şimdi,,şimdii,şimdii
hep tekrar ediyom valla ,,

Ahhh işte bukadarr,,

tekş.dilarem ,,bize katıl,,
kızlar ne yapıp şu yumurtaları kaliteli ve çok yapıcaz ?

ben polen duymuştum?ama bilemiyorum tabiki ne kadar gerçek,..hamileliğe karar verdiğin an folik asit ve kan sıvılandırıcı ilaç kullanmak gerekli olduğunu biliyorum bu kadar,sizler neler biliyorsanız hep beraber paylaşalım ama tabiki reçeteleriniz mantık dahilinde olsun (türbe etrafında göbek atarak gezdirmeyin bu yaştan sonra:roflol:

ALEMSİN VALLAAA :teytey::teytey::teytey:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…