38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ooo yerim ben o takla atan bebişleriiii
inş.canııımm

ayy arkadaşım beni sen böyle yaptın,,,şimdi,,şimdii,şimdii
hep tekrar ediyom valla ,,
tabiki ŞİMDİ çünkü şuan da yaşıyoruz geçmişe takılırsak sonuç iyi olmayacaktır,düşüncelerimizi korkularla doldururuz,buda girdiğimiz süreçte pek hoş olmaz
hadi bakalım haydeeeee:teytey::dance:hihoyyyt

Ben birde keçi boynuzu pekmezi duymuştum,,yum için

o erkek için bebitocum pekmez şeker oranı fazla olduğu için pek önerilmiyor kçbynuzunu kaynatarak içilirse iyi olduğunu biliyorum,,,,,,,ama ben eşime 2 günden fazla i.iremedimkaydirigubbakcemile

kaldırmışlar yaaa daha iki gün evvel seyrettim enver kurt ve 45 yaşındaki hastası ile ilgili sitelerinede bakabilirsin belki orada vardır buradan kalkmış:çok üzgünüm:

Hayır canım ,,aslında büyük bi problem yok,,ama yum.rezervi az ilk denm.2 yumurta çıktı
hemde en yüksek dozu kullandım

merhabalar,ben de bu bölüme uyuyorum sanırım.
yaş 40 oldu.
2 kez düşük yaptım.20 gün öncede 22 haftalık bebeğim alındı...6 ay kadar dinlenme verildi.bu arada
2 ay kadar sonra kromozom analizi yapılacak.eğer sonuç ta bozukluk çıkarsa alman hastanesinde tüp bebek ve pgd testi yapılıp transfer yapılacak.normal hamilelik oluyor ama sonu gelmiyor.
inşallah bebişlerimiz en kısa zamanda gelir...

hoşgeldin aramıza,bebişini ölümüydü yoksa bebek ve senin için sakıncalı bir hamilelik olduğu içinmi sonlandırıldı?tabiki bir sorun varsa tedavi olduktan sonra hamile kalman daha iyi ,moralini hiç bozma doktorunun dediği gibi daha olmadı micro yaptırırsın :teselli: sevgiler

Merhaba ERAY,
Hayırlısı böyleymiş demek ki.üzülmek yok,yola devam.
bu defa olmadıysa da yılmak yok.senin de dediğin gibibiz bu yola baş koyduk.yumurtalarımız bitene kadar uğraşacağız.Sen elazığ da mısın:?ben oralı değilim ama iyi bilirim.ablamla eniştem orda öğretmenler, tatillerde gelirdim....
ben buraya yeni üye oldum.başka sitelere üyeydim ancak bebeğimi kaybedince bence hamile olanları görünce dayanamam artık diye girmiyorum artık...
Allah en kısa zamanda bize de meleklerimizi yollar inşallah.

merhaba,ben bebeğimi ölmeden doğurdum.Ancak doğmadan ölme ihtimali çok yüksekti.Ya da doğsa bile yaşama şansı yoktu. Malesef hem bedenen hem de zihinsel olarak kötü durumdaydı. o kadar süre karnında taşıyıp onsuz olmak çok kötü.yeni yeni kendime kendime geliyorm..
ben inanıyorum ki bebeklerimiz gelecek ama biraz nazlı olacaklar sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…