38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

arkadaşlar ben de çu an işteyım mola dayım merak ettım ve gırdım......inş bebıtocum ve monetacım ve tum ısteyenler bebişine kavuşsun.........

Bende yapabiliriiiiiimm
bende anne olucaaammmmm,,allahım banada melek vericeekkkk

(bunu hep tekrarlıcam ,,ne olursa olsun birgün bende anne olucam )inş.

(dile geçen ele gelir)ben bu lafı çok severim ,canım ark daşım neden ''birgün''diyorsun şimdi şimdi şimdi unutma şimdi:sm_cool:

arkadaşlar ben de çu an işteyım mola dayım merak ettım ve gırdım......inş bebıtocum ve monetacım ve tum ısteyenler bebişine kavuşsun.........

amin arkadaşım moralinizi yüksek tutun birbirimize dua edelim güzel enerjilerimizi birleştirelim

Tamam

şiiimmmdiiii,,,şiimmddiiiii,,,şiimmdiiii

afferin kız hah işte böyle,geleceğe neden bırakasın biz şimdi gireceğimiz tedavimizde sonuç istiyoruz DİLDEN GEÇEN ELE GELİR düşüncelerine dikkat et düğünceler bumerang gibidir hadi bakalım

Ne guzel temennı bunlar inş guzel duşunelım guzel olsun ............inş bebişlerınız gelır..............

Ne guzel temennı bunlar inş guzel duşunelım guzel olsun ............inş bebişlerınız gelır..............

tabikiiii, bu temennilerin içinde sende varsın hayatım,birbirimize manevi yönden destek olalım bizibizden daha iyi anlayan kimse olamaz (bazen öyle zaman oluyorki eşim bile anlamıyor)neden?çünkü kadın değil,benim gibi hassas değil,doğru değilmi ama hepimiz yaşıyoruz kızlar bunları

evet canım çok haklısın ........çok guzel ifade etmışsın ve başına gelmeyen de anlamıyor......derdı çeken bılıyor.......inş dualarla temennılerle bırbırımızıe destek olacaz.......sıkıntılı gunlerı aşacaz inş.. rabbım herkese hepimize tatlı bebişler verır.......o herşeye kadırdır ........dua ile canım..........

günaydınlar arkadaşlar,,
genç hanımlar nerelerdesiniz yahuuu
dememkki yalnız 3 kişiymişiz (

moneta canım çok doğru söylemişsin,,bazen beni eşim bile anlamıyooo,,onada üzülüyorum,,

ben bu c.tesi saat 1:30 da umut..tüp ,,gidicem enver beye ilk görüşme bakalım ne olucak

canım selam hadı hayırlısı inş herşey yolunda gıder canım bebişini alırsın koynuna....... bızı haberdar et gelişmelerden .........herşey gönlünce ols..............

hadi bakalım hayırlısı olsun,umarım iyi haberlerle gelirsin,umut...tüp merk.,buradaki yorumlara göre iyi diyorlar,gerçi bütün merkezler için iyi konuşanda var kötü konuşanda var.....bende bu yüzden kararsız kaldım,bakalım ne olacak,dr dan geldikten sonra bizede haber ver....evet bebitocum 3 kişiyiz sabret bakalım arkadaşlarımız çoğalır ilerleyen günlerde sen ve el-muallim arkadaşım fazla giremiyorsunuz mirmirmirmir ben hepten yalnız kalıyorum valla kızcam artıkınklava:

canım selam hadı hayırlısı inş herşey yolunda gıder canım bebişini alırsın koynuna....... bızı haberdar et gelişmelerden .........herşey gönlünce ols..............

canım arkadaşım öğretmenler günün kutlu olsun......herhalde yanılmıyorum (eğitimci)yazıyor,neyse ben yinede kutlayımda,,,,,,sen ne durumdasın?

Aa sahiii
afedersin canım atladım,,
öğretmenler günü kutlu olsun,,hrgünün bayram olsun

bebitocum,umut tüp...merk ile ilgili sitede video var seyret onu mutlaka 45 yaşında bir bayan umutlarını kestiği anda bebek sahibi olmuş dr enver kurt.....seyrederken ağladım yaaa kadının konuşması çok dokundu bana tüm kalbimle bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah,bizede nasip olsun diliyorum,hep mi?aynı duygulardayız biz yaa fisfisfis

canım öncelıkle tum öğretmenlerın öğretmenler gununu kutluyorum .......guzel dıleklerın için de teş ederım evet ben çok sık gıremıyorum yoğunum bu sıralar inş arasıra ıdare edıcez sızden de guzel haberler beklıyorum........umut merkezı guzel bı yer bı kaç arkadaşım orda tedavı göruyo ben bıle bı ara düşündüm orayı ......ekıp çok iyi....... merkezden şuphen olmasın canım ama bu işler bılıyosun kı kısmet bırazda ben çamlıca medıcanada üçüncü mıkromu iki ay önce denedım negatıf ama doktorumdan ve hastaneden memnunum yıne son denememı inş orda düşünüyorum hiçbir problemım yok bakalım hayırlısı dıyorum rabbım herkese tatlı bebişler versın mutlaka yazın bırbırımızden haberımız ols hayırlı geceler........

canım el-muallim bende bi ara medicana ya gitmiştim yumurta takibi filan yapıldı,,aşılama yapılacaktı yumurtam çatlamadı (
dr.zehra hanım ve dr.ferda hanımlara gittim

kızlar dün akşamdan beri sağ kasığımda yanma var,,dün akşam evde biraz iş yaptım,,dolap filan çektim ,,nedendir acaba ?
bide bişey sorucam ,,lazerli epilasyon yaptırmak istiyorum (genital bölgeye ) sizce bi test yaptırıpmı gitsem ?

Kızlar ben de 38 yasındayım.Gecen sene bu zamanlar tedavi asamasındaydım.Su an coook seker cok cadı bir kızım var. Ben Bahcecide ilk denememde hamile kaldım.Darısı sizlerin basına..Daha simdiden seneye dondurulmuslarımla kızıma kardes yapmayı planlıyorum.Daha yasımızda ne varmıs ki?Genciz biz genciz.Moral bozmak yok,yola devam..

ooo dilarem canım hoşgeldin aramıza,,
çoook sevindim Rabbim size bağışlasın kızını
bize nasip etsin inş.,,
moral oldun bana
bize yazmaya devam et,,,bizi desteksiz bırakma,,size ve sizin gibi morallere ihtiyacımız var

iş yaparken kendini zorlamışsındır herhalde,regl dönemin yaklaştıysa ondanda olur,lzr eplsyn.....vs bir süre uzak dur bence dikkat etmen gereken bir sürece gireceksin bebitocum,doktora sormadan hiç birşey yapma a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…