benim sorunum yasin ilerlemesi sebebi ile yumurta rezervinin azalmasi imis.boyle bir durumda en kestirme yol tup bebek.asilam,ilac v.s. sadece zaman kaybettiriyor.dr.lar kendiliginden de hamile kalabilirsin yada kalmayabilirsin diyorlardi ama isi sansa birakmak istemedim.aileden kaynakli erken menopoz hikayesi beni korkuttu.
numaram açıktı !........bakarım,,,,,,,,,bende açmam kaydirigubbakcemile5,,,,,cannn sizi öpüyorum
Cvp.sız cagrılarda yoksun kııız.Operatörümüz bize oyun oynamısss.Ne zaman geliyorsun,hadiiii,heyecan yapıyorumm.Berayıma arkadaslar yap da ben Ankaraya geldigimde sen de İstanbula geldiginde yuvarlanıp tekerlensin sabiler.Anneeee moneta teyzemin ücüzleri bir olup beni dövdüüüü ,annneeeee dilarem bacının kızı ücümüzü birden patakladı repliklerini duyalım bi an önceee.laelaelaelaelaenaniknanik
canım kardeşim,,,,bol bol dua et bana oldumu?:jeyyar:,,,,,,berayıma moni si kurban olsuuunnn o isterde moni (köpek gibi bir batında 12)doğurmazmıııı?,,,,,,,
ben ondan sonra istanbul'a (bakırköy)komple yerleşirmişim,sende çocuklar oynasın diye ankaraya gidip gelmezsin işte:roflol:
Gel anacım ama Bakırköy bana uzak.Buralarda bi tımarhane arayayım da görüs günlerinde ziyaretine gelirim.Eline catal bıcak felan vermeyin diye de tembihlerim,can korkum olmadan rahaaat rahat görüsürüzzdelikafadulden
gelmişken ünlüsüne geleyim yaaa ,,,,e be kızm daha ne istiyorsun ankaraya gelmekten kurtarıyorum seni,,,bi zahmet kaldır.......geliver bakırköye:mymeka:
iyi pazarlar arkadaslar,
ben hormon tedasine basladigimde sinir küpü olacam diye cok korkmustum normalde asabi bir ruha sahibim zaten ancak tam aksine acayip sakindim..asnairim bebek ozlemime bir adim daha yaklastigimi hissettigim icindi..hatta esim normal sartlarda kizip kopurecem bir duurmda sakin sakin konusmama hayret etmisti.hastaneye gidip gelmek bile mutlu ediyor beni:)
biri bana bir gu ngelecek kendine igne yapacaksin dese guler gecerdim ama tup bebek tedavisi sirasinda butun ignelerimi kendim yaptim.gerci enjeksiyonu elime her alisimda icim bir fena oluyordu :bbo:ama becerdim sonunda!
bu yolda olan herkese bol sans ve sabir diliyorum!!!!
ben isvicrenin-basel sehrinde yasiyorum.dr.lar gercekten cok iyiler,islerini cok iyi biliyorlar.embriyo transferinden sonra 2 dk. yatirip eve gonderdiler,hic bir uyaridada bulunmadilar.normal hayatina devam et dediler.ama nette okuduklarim nerdeyse yasami bir sure askiya aldiriyor.kafam karisti,burada dr.lar transferden sonraki hersey normal bir hamilelik gibi diyor.sonucu gorecegiz..yerimseniben
Elifcim karin agrilarinin olmasi cok normal cunku uterusun buyuyor o da karin agrisi yapiyor. Hic merak etme yani. hcg degerlerin nasil duzenli olarak iki kat artiyor mu. Eger oyleyse hicbir sorun yok demektir.
aray dilarem nasılsınız kızlar iki gündür giremiyorum int e sorun var .YENİ gelen arkadaşar hoşgeldiniz