38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoşgeldin aramıza ,,,,inşallah güzel haberler verirsin bizlere ,,,,,,,,şansa bırakmaman bence çok yerinde bir karar olmuş arkadaşım,,,,,bizde ilk 3 sene ilaç tedavisi muhabbeti yüzünden geciktik,,,,,onun için burda benzer sorunlar yaşayan arkadaşlara aşılama ilaç zaman kaybından başka birşey değil diyorum,,,,,,,istisnalar kaideyi bozmaz tabiki,,,,,sevgiler

numaram açıktı !........bakarım,,,,,,,,,bende açmam kaydirigubbakcemile5,,,,,cannn sizi öpüyorum

Cvp.sız cagrılarda yoksun kııız.Operatörümüz bize oyun oynamısss.Ne zaman geliyorsun,hadiiii,heyecan yapıyorumm.Berayıma arkadaslar yap da ben Ankaraya geldigimde sen de İstanbula geldiginde yuvarlanıp tekerlensin sabiler.Anneeee moneta teyzemin ücüzleri bir olup beni dövdüüüü ,annneeeee dilarem bacının kızı ücümüzü birden patakladı repliklerini duyalım bi an önceee.laelaelaelaelaenaniknanik

canım kardeşim,,,,bol bol dua et bana oldumu?:jeyyar:,,,,,,berayıma moni si kurban olsuuunnn o isterde moni (köpek gibi bir batında 12)doğurmazmıııı?,,,,,,,
ben ondan sonra istanbul'a (bakırköy)komple yerleşirmişim,sende çocuklar oynasın diye ankaraya gidip gelmezsin işte:roflol:

Gel anacım ama Bakırköy bana uzak.Buralarda bi tımarhane arayayım da görüs günlerinde ziyaretine gelirim.Eline catal bıcak felan vermeyin diye de tembihlerim,can korkum olmadan rahaaat rahat görüsürüzzdelikafadulden

gelmişken ünlüsüne geleyim yaaa ,,,,e be kızm daha ne istiyorsun ankaraya gelmekten kurtarıyorum seni,,,bi zahmet kaldır.......geliver bakırköye:mymeka:

iyi pazarlar arkadaslar,

ben hormon tedasine basladigimde sinir küpü olacam diye cok korkmustum normalde asabi bir ruha sahibim zaten ancak tam aksine acayip sakindim..asnairim bebek ozlemime bir adim daha yaklastigimi hissettigim icindi..hatta esim normal sartlarda kizip kopurecem bir duurmda sakin sakin konusmama hayret etmisti.hastaneye gidip gelmek bile mutlu ediyor beni:)
biri bana bir gu ngelecek kendine igne yapacaksin dese guler gecerdim ama tup bebek tedavisi sirasinda butun ignelerimi kendim yaptim.gerci enjeksiyonu elime her alisimda icim bir fena oluyordu :bbo:ama becerdim sonunda!
bu yolda olan herkese bol sans ve sabir diliyorum!!!!

sanada iyi pazarlar,,,,,,test günün ne zaman??inşallah güzel haberler ver bize,,,,,,,,
iyi cesaretliymişsin ,,,ben iğneden çok korkuyorum daha evvelki tedavimde hep klinik te yaptırmıştım,,,bu seferki tedavimde içimden bir cesaret geliyor KENDİM YAPAYIM,KORKUMUDA KIRAYIM diye,,,ama bilinmez tabii ele aldıktan sonra iş değişir,,,rahmetli annem çok yalvarırdı bana ''ne olur iğnelerimi sen yap ''diye insülin kullanıyordu,,,,onda bile cesaret edemezdim yanlış birşey yaparım korkusu vardı,,,bakalım ne yapıcam,,,,,,,:çok üzgünüm:

test 20 subat cuma gunu yapilacak.dr.um 3 sonuc alabiliriz dedi olumlu,olumsuz ve biraz daha beklememizi gerektirecek bir sonuc..bekleyip gorecegiz.bu bekleme sureci igne yapmaktan cok daha zor gercekten.ben hemsireden ogrendim igne ypamasini aksi durumda hergun ayni saatte ahstenye kosacaktim.en iyisi basimin caresine bakayim dedim.2 gun hemsirenin yaninda deneme yaptim,ilk gun bayilackatim nerdeyse.ama sonraki gun tamam ben bu isi evde kiririm dedim bir cesaret basladim ise..bir kac puf noktasi var ondan sonrasi kolay.enjeksiyounun kendisi zaten hic acitmiyor biliyrosun sadece ilac biraz yakiyor hepsi o kadar..senin bir sonra ki denemen ne zaman?

ben isvicrenin-basel sehrinde yasiyorum.dr.lar gercekten cok iyiler,islerini cok iyi biliyorlar.embriyo transferinden sonra 2 dk. yatirip eve gonderdiler,hic bir uyaridada bulunmadilar.normal hayatina devam et dediler.ama nette okuduklarim nerdeyse yasami bir sure askiya aldiriyor.kafam karisti,burada dr.lar transferden sonraki hersey normal bir hamilelik gibi diyor.sonucu gorecegiz..yerimseniben

benim gireceğim merkezdede (türkiyede bu iş çok abartılıyor,,avrupada transfer biter bitmez normal hayatına dönüyorsun ağır işler yapmadığın sürece bir sorun yok yani )dediler,,,,bazen bazı şeyler okuyorum ben buralarda,,,hayretler içersinde kalıyorum,,,endişe edeceğin bir durum yok yani

hoş geldin serpilinha az kalmış hayırlı haberi alırsın inşallah.orda 2 dk yatırıyorlar diyorsun.burdaki dr ler 30 dk sonra gönderiyorlar.ama bunlarda yıllarca bu işlerle ugraşmış bunun bir orta yolu olması gerekiyor.

Tesekkurler Aray,evet umarim sonucu hayirli olur..30 dk yine iyiymis 1-2 saat yatiranlar varmis.hani derler ya her yigidin bir yogurt iyyisi vardir herhalde bu da ondan olsa gerek..sen sanirim bir sure ara verdin?nedir planin?

evet igneler hormon ilçları beni canımdan bezdirdi.ilk denememde sonra ikinci adet olurolmaz 3 günü başladık ikinci denemeye başka bir merkezde. bu sefer 3 ay sonra başlamayı düşünüyorum bu sürede bazı tetkiklerde yapılmış olur problem nerden kaynaklandı diye .

Elifcim karin agrilarinin olmasi cok normal cunku uterusun buyuyor o da karin agrisi yapiyor. Hic merak etme yani. hcg degerlerin nasil duzenli olarak iki kat artiyor mu. Eger oyleyse hicbir sorun yok demektir.

roniyam dün doktora gittim bu kadar ilaca rağmen ağrı oluyorsa bu bir tehtitir dedi rapor aldım .korkuyorum ama hayırlısı .

aray dilarem nasılsınız kızlar iki gündür giremiyorum int e sorun var .YENİ gelen arkadaşar hoşgeldiniz

sagol canım iyiyim . ağrılar çokmu oluyor.senin degerlerin çok güzel artıyor neden bir sorun olsun ki.yinede olumsuz düşünme doktor bir ihtimallde onu söylemiştir.sen korkma birşey olmayacak içini rahat tut.
ayrıca senin için dogrusu neyse onu yap.fazla bilisayar başında oturmak zaten iyi degil.bu riskleride düşüneceksin.sen nete girmesende dualarımız seninle önemli olan sen ve bebeklerinsin.

Merhabalar;
Bundan sonraki paylaşımlarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Eğerki bir konu hakkında eleştiri yapmak isteniyorsa bunu saygı ve sevgi çerçevesi altında yapmamız en güzeli olucaktır..Ancak eleştri mayetinde yapılan bir mesajda hakaret etme gibi bir durum söz konusu olduğunda da anında site yönetimince müdahale edilir ve gereken yapılır..
Kalıcı paylaşımlar diliyorum!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…